Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
  • Страна
  • 1

ТЕМА: Спрема се војвођанско пролеће!

06 нов 2012 21:15 Спрема се војвођанско пролеће! #4822

  • сањајдонацију
„Војвођански отпор“

Инострани центри моћи организују и финансирају организацију која треба да организује масиван грађански отпор у Северној Србији и ову територију отцепи од Србије!

Непуна два месеца после претњи челника ЛДП-а, Душана Мијића, да је „војвођански отпор“ неминован, што тврди и стари комунистички функционер Живан Берисављевић, организација истог имена се појавила.

Тренутно је активна на интернету: формирана је Фејсбук група, а недавно је, 20. октобра, преко налога на друштвеној мрежи Иссуу промовисан и тзв. „Приручник за пружање грађанског отпора“ који садржи детаљне методе како на сваком кораку минирати институције државе Србије у њеним северним деловима. У приручнику је могуће наћи упутства за избегавање пореза, плаћање рачуна, провоцирање полицијских службеника, шифровано писање и конспиративно организовање. Нарочито је истакнута финансијска подршка страних центара моћи.

Ако се поменути приручник и Фејсбук група пажљивије погледају, уочиће се непознавање српског језика, како на предложеним плакатима, тако и у тексту самог приручника, што показује да је у питању антиуставна активност чији су центри у иностранству.

Спомињањем тзв. „војвођанске цркве“, „војвођанске републике“, јасно је да је у питању политички екстремизам који тежи стварању унитарне „војвођанске нације“, чиме се, како су Двери упозоравале, врши насиље над културом и идентитетом националних мањина у Срему, Банату и Бачкој.

Захтевамо да надлежне безбедносне службе у најхитнијем року процесуирају поменуте активности и поручујемо да ћемо још снажније наставити нашу кампању за укидање аутономије Војводине.

Прируцник за војводјанско пролеце,тј. отпор !!!
Последња измена: 06 нов 2012 21:16 Написао: .
  • Страна
  • 1

Анкета о капиталним пројектима

Анкета о капиталним пројектима
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018