Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
  • Страна
  • 1

ТЕМА: ПИШЕМ ТИ ПИСМО

06 дец 2013 10:11 ПИШЕМ ТИ ПИСМО #8400

  • Љиљана Димитријевић
Интересује ме колико вас је добило овакво писмо.

Хоћеш да знаш истину? Хоћеш да откријеш шта се крије иза свега? Или хоћеш да те мрак поједе?
Ово није игра, овде живот мало вреди и зато боље пази шта радиш. Мислиш, као, нисам ја битан, ја сам мали, само се интересујем, неће мени ништа... Па није, брате, сви сте ви битни, сви који чачкате, читате, причате, сви ви који хоћете да знате...Истерујете као, неку истину...
Пусти истину, немој беду на врат да навлачиш. Не треба ти то. Живи свој живот. Имаш своју породицу, своје пријатеље, чувај их...Не желиш да им правиш проблем.
Боље зато пази штачиташ и где забадаш нос. Не знаш ни ко сам, ни шта сам, ни шта могу да ти урадим. Али ја зна ко си ти и где живиш, и шта радиш. Могу сутра да ти приђем на улици, да ти уђем у кућу...нећеш ни знати, нећеш ме ни видети. Могу да те повредим и ником ништа. Јер ја сам ту увек и видим те и не можеш ми побећи.

www.istina.co.rs


МОЈ ОДГОВОР

Уважени маскирани пошиљаоче!

Примила сам ваше цењено писмо и прилично се забринула. Наиме, последњих година доста времена проводим на фејсбуку за одрасле. То су оне огласне табле по граду, на које се лепе умрлице. Тачно је и да ме интересује све што се тамо исписује: На ком гробљу се данас окупљамо, кад почиње скуп, те да ли поворка креће од куће, или од капеле, као и то ко нас позива на окупљање.
Сада се бринем да ли ја оваквим понашањем кршим неки ваш поредак, да ли су ова окупљања забрањена и шта треба да урадим, како бих имала право да живим свој живот. Ако већ није касно? Ако је касно и ако ми поводом мојих сагрешења нема спаса, онда ником ништа. Свак нека ради свој посао. Ја ионако, нисам намеравала да бежим.

www.zabludeladeca.org.rs
Последња измена: 06 дец 2013 10:49 Написао: .

07 дец 2013 03:09 Одг: ПИШЕМ ТИ ПИСМО #8403

  • ?
Последња измена: 07 дец 2013 03:11 Написао: .
  • Страна
  • 1

Анкета о капиталним пројектима

Анкета о капиталним пројектима
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018