Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
 • Повећајте величину слова
 • Нормална величина слова
 • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
 • Страна
 • 1

ТЕМА: О раду скупстине опстине?

03 нов 2009 05:18 О раду скупстине опстине? #69

 • Јасмина Димитријевић
Мало сам уморна од политицких превирања И оног ругла од скупстине, мало ме смарају та лазна обецања политицара…па се трудим да не гледам телевизију… цини ми се из дана у дан… да најстарији занат свих времена је висе достојан од занимања званог Политицар…

Не бих висе ни да будем опозиција.
Изгубила сам наду да ствари могу да се промене..
Да данасња омладина мозе да их промени..изгубљена нада са 23 године. Како ли то звуци?
Зато не коментарисем рад насе скупстине!!!!!!

Него ето само зелим да се похвалим:

1.Како седим у топлом стану, и цитам ариљске новине
(знате наса скупстина је обезбедила да кроз Ариље продје гас)
2.А потом цу да идем у спортску халу да гледам утакмицу измедју Црвених И Зутих
3.Па цу после да мало пливам у затвореном базену поред оцисцених обала Рзава,
4.Најдразе ми је сто сам гласала за ове насе сто су на власти, јер су успели да одбране лепоту Рзава И да се изборе за оцување екосистема И природне лепоте ..насег Рзава. Знала сам да се неце градити та брана у Сврацкову, divни су сви на скупстини који су изгласали то..љуби их мајка!!!
5. Размисљала сам да после базена, поједем неко вруце пециво на насој новој аутобуској станици док цекам аутобус за село који никада не касни…....знате пут ка мом селу се просирио, наравно није сам, просирили га ови, па сад аутобус мозе горе да продје..
6. Сто идем у село? А да..толико ме радује ова супер цена малина па сам пре времена ресила да са пуно елана И зеље средим малињак .
7.Леци цу раније јер сутра идем на посао, divан је осецај кад кренем на доруцак па се надјем са другарима који су заврсили факутете и који су се вратили у Ариље јер им је Ариље прузило неограницене могуцности за запослење да је то прелепо...
8.Обицно се тада договарамо где цемо за викенд ..толико културних десавања прилагодјених омладини, да је просто теско све то постици…па план мора да се направи
9...Јао како време брзо пролази када је зивот леп
Као сто рекох идем у спортску халу да навијам, надам се да це имати места на трибинама

Хвала скупстини сто су нам све ово омогуцили и позз од васег великог обозаваоца… :wоохоо:

п.с. И да , неки казу да је боље да се слузим псеудонимом... а ја им казем : "ЉУДИ, није ово време Слободана МИлосевица". ;)

ЈАСМИНА ДИМИТРИЈЕВИЦ Б)
Последња измена: 03 нов 2009 06:40 Написао: .

12 нов 2009 01:23 Одг: О раду скупстине опстине? #108

 • Зика Вуковиц
Имам реплику односно пре бих рекао допуну става 4 предходног корисника.
Да исти тај Момо Плазинциц се залагао пред локалне изборе да се не прави брана и због тог става и народ гласао за њега. Ста он данас ради, даје кворум онима који су ставили потпис на изградњу бране и тако их одрзава на власти. Напоменуо бих да Председник Ариља треба да брине о интересима градњана Ариља а не о интересима других опстина. Народ Ариља је тај који це га подрзавати тј. гласати за њега односно против.

Јос једна ствар. Видим Ариље не прелази квоту о дозвољеном броју радника у локалној самоуправи. Не мислим да је ту рец о изваредној способности тренутно запослених у опстини па да нема потребе о новим запослењима, бице пре да нико ко заврси факултет не пада му на памет да за 250 евра ради тај посао.

Толико од мене за сада и напоменуо бих да се слазем са Јасмином у вези свега осталог имао бих јос несто да додам ал бице прилике толико за сада од мене.

ВОЛЕО БИХ ДА СЕ НЕКО ОД ПРЕТСТАВНИАКА ВЛАСТИ УЉУЦИ У ОВУ ДИСКУСИЈУ ОВАКО НЕМА ЕФЕКТА.

12 нов 2009 18:13 Одг: О раду скупстине опстине? #114

 • Момцило
Бре, Жико, где си био до сада!!!
Жика за председника..........

20 нов 2009 18:30 Одг: О раду скупстине опстине? #218

 • Драган Милосављевић
У дилеми сам да ли да покренем нову тему или само да напишем ово у некој од тема, па ево остављам администратору да овај коментар питање разврста по свом нахођењу. Прочитао сам вест да је у посети Ариљу боравио амбасадор Швајцарске, па су тим поводом у вести поменути и пројекти које је финансирала Швајцарска влада.
Један од тих пројеката је и изградња Пројектно услужног центра који је "отворен" пре две године, ани је почео да ради ни дан данашњи, док за то време радници општинске управе раде у неодговарајућим условима, а странке тумарају по ходницима покушавајући да нађу права врата на која требају да закуцају. Да не помињемо остале разлоге за хитно пресељење служби као што су дотрајалост зграде, немогућност квалитетног одржавања и непостојање адекватног тоалета.
Да је "мали прст" померен до сада би та зграда била усељена и не би држали конференцију за штампу у Шевељу, већ у за то предвиђеном простору, у општинској згради, а у позадини на фотографијама би видели државне и општинске симболе, а не кафански ентеријер.
 • Страна
 • 1

Анкета о капиталним пројектима

Анкета о капиталним пројектима
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018