Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
  • Страна
  • 1

ТЕМА: Рад ноове нове власти у Ариљу

11 јул 2013 23:59 Рад ноове нове власти у Ариљу #8059

  • Ми видимо све
Вратио се СПС на власт!!! Са њим све оне милошевићевске методе!
Одржана је десета седница СО а о томе на сајту доста штуро саопштење.
Ни прошла седница није медијски пропраћена како треба јер су се десиле битне стварт. Смењена је власт, ушо ДС, СПС... а о томе нема медијског обавештавања. Као да их је срамота!
Тако је и са десетом седницом. Медијска блокада као у време Милошеића. С'тим да је тада Ариље било опозиционо па је каквих-таквих вести и било. Сада их ваљда срамота да пусте снимак. А тај снимак, ако га икада пусте, могу да ''штелују''. А они неће ни то. Сви по Ариљу причају како је прошао старац Фочо и нови Ништа само ТВ Клик никако да објави.
Чак у једном тренутку и поред подршке ДС-а нису имали кворум. Утрча тада несретни средњошколски директорчић, перјаница ДС-а да вади кестење из ватре. А поједини одборници УРС-а, пољопривредни инжењери су под пратњом спроведени на Скупштину а пратњу су чинили други инжењери пољопривреде, вероватно са више радног искуства. Чисто да ови први не би нешто забрљали.
Ваљда их срамота да се чује како нови Ништа говори, односно шта је говорио. То рече перјаница УРС-а а председник потврди. За то им отеше реч.
Још никоме није јасно кога то у Скупштини представља Владе Миросаљачки, јер је НС опрала руке од њега и његових 700 новосрбијанских чланова. Вероватно га жоочићи и калемчићи трпе због једног јадног њима насушног гласа.
Ма не сумњам ја да ће они, док се досете, пустити снимак седнице. Због термина, вероватно у 20х па ко издржи. Јер ако су наши другови и другарице одборници могли да трле неудобне одборничке столице 12 сати, зашто не би наши драги суграђани, гласачи, порески обвезници трлили из удобних кућних фотеља толико.
Треба имати у виду да је председник старији човек и да му треба дати мало времена да се досети!
Све у свему, за некога све, за сваког по нешто...
  • Страна
  • 1

Анкета о капиталним пројектима

Анкета о капиталним пројектима
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018