Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
  • Страна
  • 1

ТЕМА: Вакцинација - геноцид против људске расе

09 мар 2013 10:38 Вакцинација - геноцид против људске расе #7456

  • Лоример
У последње време се све висе разоткрива стетност вакцина и испливава на видело једна велика завера против људског рода. Протести против вакцинације били су и пре 150 година, када се тек уводила, јер су вец тада схватили да изазива разне болести, па и епидемије од којих је умрло на десетине хиљада људи. Доктори, уместо да буду најдуховнији људи, као некада племенски врацеви, претворили су се у трговце смрцу - цуте, не буне се, добијају плате, мито, поклоне фармако индустрије... Цаст изузецима који су веома ретки - да је среце да се удрузе и поведу акцију на нивоу дрзаве. Др Сладјана Велков је једна од ретких доктора који постују Хипократову заклетву. Да видимо ста писе о вакцинама:

"Свако ко је умесан у вакцинисање је умесан у највеци ГЕНОЦИД ПРОТИВ ЉУДСКЕ РАСЕ ИКАДА! И лекари који дају вакцине су одговорни за смрт и сакацење милиона недузне деце. Данас је просто немогуце не информисати се о правом деловању вакцина када нас стравицне слике последица ове морбидне праксе прате на сваком кораку. Вакцина у руци=метак у цеви! Контролори система који су нам подметнули ово ЗЛО унисте и зивот детета и зивоте родитеља који целог свог зивота пате и брину се о осакаценом детету" - Др Сладјана Велков.


Овде постављам цланак о тренутним десавањима из Загреба, посто це турнеја ове вакцинације доци и код нас, а мозда је вец и досла:

"У Загребу се ових дана проводи "бесплатно цијепљење"ученица основних школа против узрочника рака грлићаматернице, хуманог папиллома вируса (ХПВ). Цијепљење се проводи контроверзним цјепивом Гардасил твртке Мерцк. Неке од водећих свјетских медијских кућа, попут ЦНН-а,ЦБС-а, МСНБЦ-а, извијестиле су о негативним посљедицамацијепљења Гардасилом. О томе хрватска јавност тијеком јавне кампање која се проводи у прилог цијепљењу готовоуопће није обавијештена.У првих 26 мјесеци од када је Гардасил одобрен у САД (тј.до 8. мјесеца 2008.) америчка Агенција за храну и лијекове(ФДА) запримила је 8.000 пријава случајева болести и смртинакон узимања цјепива. Међу посљедицама су: парализа,нападаји, грчеви, неправилности рада срца, престанак рада бубрега, сметње вида, артритис, тешкоће при дисању, тешкиосипи, учестало повраћање, побачаји, поремећаји мјесечнице, поремећаји репродуктивног сустава, пачак и управо оне болести које би цјепиво требало спријечити – гениталне брадавице, вагиналне ране и инфекције узроковане ХПВ-ом!

Једна од посљедица је и смрт.

ЦБС Неwс: Случајеви смрти и оштећења мозга наконцијепљења Гардасилом

www.youtube.цом/ wатцх?в=yфУ6y6КхЕОИ

ЦНН: Прилог о нуспојавама ГардасилаМСНБЦ: Прилог о смртима након примања ГардасилаШпањолска је повукла преко 75000 доза цјепива наконнежељених нуспојава

www.tportal.hr/vijesti/svijet/9143/Djevojcice-цијепљене-п ротив-ХПВ-а-заврсиле-у-болници.хтмл

Референтни одјел за епидемиологију заразних болестиМинистарства здравства Републике Хрватске не препоручујеово цијепљење за увођење у Програм обвезних цијепљења.Знанственица на основу чијег је 20-годишњег знанственограда на проучавању ХПВ-а развијено цјепиво тврди данаметање цјепива дјевојкама млађима од 18 година можеизазвати контраефект и чак повећати стопе рака.

www.physiciansfo/ рлифе.орг/цонтент/виеw/1550/2/

Рак грлића матернице у 70% случајева изазивају генотипиХПВ-а #16 и #18, које цјепиво покрива, док је у осталих 30%случајева рак повезан с осталих 13 генотипа који могу битиузрочници.

Гардасил не штити од тих 13 генотипа. Иако се то у јавности готово уопће не спомиње, за популацију од 9-15 година не постоје изравни докази одјелотворности цјепива. Преко 50% случајева рака матерницеодноси се на жене старије од 60 година, док само 1% на онемлађе од 30. Нема никаквих знанствених доказа одјелотворности цјепива на рок дужи од 5 година. Пошто жененајчешће добивају рак матернице тек у старијој доби,цијепљење се показује не само као неучинковито, него икао масовни експеримент.Преко 50% сполно активних жена у себи већ има неке од преко 100 генотипова ХПВ-а. Вирус може узроковати упалеод којих неке ако не буду лијечене након више година могу проузрочити рак. Но у преко 90% случајева упале пролазе саме од себе, без икаквих симптома или здравствених проблема.

Настанак рака може се спријечити редовитим папа-тестом.

О опасности и неучинковитости Гардасила погледајте овувидео-презентацију.

тхинктwице.цом/хпв_схоw.хтм

Према извјешћу Агенције за храну и љекове (ФДА)Министарства здравства САД-а, цијепљење Гардасилом чак повећава шансе обољевања од рака за 44.6% уколико судјевојке већ заражене ХПВ-ом! Притом треба имати на умукако многе младе дјевојке прије цијепљења неће хтјети признати да су већ имале сексуална искуства.

www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/06/briefing/2006-4222Б3.пдф

Цијепљење се одвија у три наврата и укупно кошта 3300 куна по ученици, што се финанцира из прорачуна Града Загреба,новцем порезних обвезника. За наведену сврху одвојено је4 милијуна куна из прорачуна за 2009. годину. Цијепљење,дакле, није бесплатно, како се то јавности представља.

Рак узрокован овим вирусом је риједак (3.3% свих случајеварака код жена) и спрјечив споменутим папа-тестирањем.Иницијативе појединих градова или жупанија да се масовноцијепе дјевојке одређене доби, најчешће седмог разредаосновне школе, немају јавно-здравствено оправдање, јер сена тај начин велика свота новца улаже уз минималан или мождачак негативан јавно-здравствени учинак, поготово кадаимамо у виду претходно споменуте ризике.Имамо дужност детаљније се информирати о посљедицама поздравље властите дјеце. Позивамо вас да потичете и подупирете јавну расправу о овој теми у медијима и институцијама власти.Имате право заједно са својим дјететом одлучити да ли ћете прихватити или одбити цијепљење. Проучите сами информације оцјепиву Гардасил и прослиједите ову поруку свим пријатељима иколегама, поготово онима с дјецом у основној школи.забринути грађаниДодатне информације:Амерички Национални центар за информирање о цјепивима – архива о цијепљењу против ХПВ-а

www.nvic.org/Vaccines-анд-Дисеасес/хпв.аспx

Кратак филм о опасностима ГардасилаПредсједница америчког Националног центра за информирањео цјепивима говори о владином занемаривању тешких посљедица и смрти те позива на истрагу пред Конгресом

www.businesswire.com/portal/site/home/pe...5429&неwсЛанг=ен

Архива чланака о опасностима од цјепива

www.naturalnews.com/Vaccines.html

Анализа студија које доказују бескорисност и штетност

www.naturalnews.com/Report_HPV_Vaccine_0.html

Гардасил узрокује 500%-2.600% више тешких, потенцијално исмртоносних алергијских реакција него друга цјепива

www.naturalnews.com/025411.html

"Никакав значајни терапеутски учинак цјепива није забиљежен" – закључак знанствене студије о Гардасилу у ЧасописуАмеричког медицинског удружења

јама.ама-ассн.орг/цги/цонтент/фулл/298/7/743

Овај летак можете наћи и на

хпвхрватска.блогспот.цом/

www.scribd.com/doc/13573377/Opasne-нуспо...епљења-против-ХПВаКако одбити вакцинисање (Љиљана Волиц):

"Вакцинација се у Србији, као и у Македонији, Хрватској, Црној Гори, БиХ, Словенији...мозе избеци тако сто потписете папир о неприхватању вакцинације код педијатра. Неки педијатри це вам радо дати папир да потписете док це неки који јос увек нису образовали себе о вакцинама, правити проблеме. Одговорност за здравље насе деце имамо искљуциво ми родитељи не организације, болнице или лекари који углавном раде онако како им се нареди" - Др Сладјана Велков.

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/372123872895466/

*Можете се изјаснити да не желите да ваша деца буду вакцинисана и потписати се КОД ВАШЕГ ПЕДИЈАТРА - на обрасцу који (би они требало да) имају или у картон.

*Рачунајте на то да постоји могућност да покушају да вас убеде. И при томе користе:

Пет моћних ПСИХОЛОШКИХ ТРИКОВА које користи ваш лекар да би вакцинисао ваше дете

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/340819996025854/

*Уколико лекар прави проблеме и не прихвата то - мењајте лекара, то је најједноставнија мера. Пронађите некога који није тако "тврд".

*Уколико не можете да нађете "адекватног" лекара, однесите вашем лекару изјаву / гаранцију коју ОН треба да потпише:

Вакцинацијски Образац - Лијечниково Јамство За Сигурност Цјепива - верзија на хрватском, српском и македонском www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/242693142505207/

*И поставите му питања (писмено) на која он (писмено) треба да вам одговори, а на шта имате право по закону о заштити пацијената а он ОБАВЕЗУ да вам све то саопшти:

Питајте ово прије цијепљења! - ОДЛИЧНА ПОМОЋ РОДИТЕЉИМА www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/301095559998298/

*На одговоре на та питања имате право по овом закону:

ЗАКОН О ЗАШТИТИ ПАЦИЈЕНАТА / Хрватска, БИХ, Србија, Црна Гора, Македонија

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/304664609641393/

Ово је савет адвоката за Србију. У документу су посебно обележена места на која треба обратити пажњу. Осталима може да буде од помоћи да пронађу одговарајуће чланове закона у закону своје земље (линк горе) - за Македонију има нешто ниже у документу). Уколико неко има нешто слично за неку еx-yу земљу, молим да стави овде (то јест, у коментаре, да буде уочљиво да има новина):Закон о здравственој заштити,прописи о вакцинацији

www.facebook.com/groups/204234299684425/340701022704418/

*Уколико тек треба да се породите, НАЈАВИТЕ ПРЕ ПОРОЂАЈА да не желите да вам дете буде вакцинисано. И бебу НЕ ИСПУШТАЈТЕ из вида, ако је икако могуће. Искуства су у том погледу различита. Негде се потписује пре порођаја, а негде после. Ал очи држите отворене.

*ИЗЈАВА О ОДБИЈАЊУ ЦИЈЕПЉЕЊА НОВОРОЂЕНОГ ДЈЕТЕТА - за ПОРОДИЛИШТЕ

Којом ми, Име Презиме (ОИ и Име Презиме (ОИБ), као одговорни родитељи, у интересу заштите здравља свог дјетета, одбијамо цијепљења нашег новорођеног дјетета.

На то имамо право према закону о здравственој заштити (НН 150/08, чланак 22., точка 6.), те исто тако према закону о заштити права пацијената (НН 169/04, чланци 6., 16. и 17.). Такођер подсјећамо да је самовољно лијечење казнено дјело према казненом закону (НН 110/97, чланак 241., точке 1. и 2.).

Разлози одбијања поступка цијепљења су ризици од нуспојава те ризици од развијања аутоимуних болести као посљедица цијепљења. Ти ризици су знатно већи од ризика заразе болешћу против које се цијепи, а само цјепиво исто тако није гаранција заштите против истих. Ваља напоменути како се ради о ријетким и изљечивим болестима, за које је ризик од заразе за дијете занемарив.

Надаље, сматрамо да обвеза пријаве нуспојава при цијепљењу, прописана од стране ХЗЈЗ, чини тиме наше дијете предметом знанственог истраживања дјеловања цјепива. Штовише, наша забринутост је тим већа, јер се ради о генетски модифицираним (рекомбинантним) врстама цјепива, за које не постоје никаква дугорочна истраживања учинковитости и сигурности.

Поступак цијепљења одбијамо слободном вољом, утемељеној на потпуној обавијештености о дотичном медицинском поступку, искључиво у интересу заштите здравља и добробити нашег дјетета.

Уз то ...И ЈЕДНА МАЛА ЛИСТА ИСТРАЗИВАЊА... *Референце:

1. Цлин Диагн Лаб Иммунол.1999 Јул; 6(4):464-70 „Протецтиве еффецтс оф пертуссис иммуноглобулин (П-ИГИВ) ин тхе аеросол цхалленге модел“

2. Инфец.Иммун.2004 Јан; 72(1):615-20. „Антибодy медиатед неутрализатион оф пертуссис тоxин-индуцед митогеницитy оф хуман перипхерал блоод мононуцлеар целлс.“

3. Цанада Цомуницабле Дисеасе Репорт. Вол. 23 (АЦС-3) 15 Јулy 1997. „Статемент он тхе Пертуссис Ваццине.“

4. ММWР. Марцх 28, 1997/Вол. 46/Но. РР-7, п4

5. Неурологy. 1992; 42:761-764. „ Севере тетанус ин иммунизед патиентс wитх хигх анти-тетанус титерс.“

6. БМЈ. 2003; 326:117-118. „Респонсе то: Тетанус wитх протецтиве серум иммунитy“ бy Yумико Канеи, Мануел Ревуелта, Дивисион оф Инфецтиоус Дисеасес, Бетх Исраел Медицал Центер. Неw Yорк Цитy.

7. Мицробиол. Иммунол. 1991 Јун; 3(3): 171-5. „Неонатал тетанус деспите протецтиве серум антитоxин цонцентратион.“

8. Ј. Цлин. Мицробиол. 2005 Септембер; 43(9): 4847-4851. „Мумпс Вирус- Специфиц Антибодy Титерс фром Пре-Ваццине Ера Сера: Цомпарисон оф тхе Плаqуе Редуцтион Неутрализатион Ассаy анд Ензyме Иммуноассаyс.“

9. Хиб ТИТЕР пацкаге инсерт.

10. Тхе Цохране Либрарy, Иссуе 4, 2003. Цхицхестер, УК: Јохн Wилеy&Сонс, Лтд. „Ваццинес фор превентинг пнеумоцоццал инфецтион ин адултс.“ Цохране Метходологy Ревиеw.

11. Ј оф Инф Дис. 2004:189 (15 Јуне). „Инцомплете Цоррелатион оф Серум Вибриоцидал Антибодy Титер wитх Протецтион фром Вибрио цхолерае Инфецтион ин Урбан Бангладесх.“

12. Ваццине. Волуме 13, Иссуе 13, 1995, Пагес 1226-1232. „Лацк оф цоррелатион бетwеен серум ротавирус антибодy титерс анд протецтион фоллоwинг ваццинатион wитх реассортант РРВ ваццинес.“

13. НЕЈМ. 2006 Мар 30; 354 (13):1343-51. „Сафетy анд Имуногеницитy оф ан Инацтиватед Субвирион Инфлуенза А (Х5Н1) Ваццине.“

14. Јефферсон Т, Ди Пиетрантоњ Ц, Риветти А, Баwазеер ГА, Ал-Ансарy ЛА, Феррони Е. „Ваццинес фор превентинг инфлуенза ин хеалтхy адултс“. Цоцхране Датабасе оф Сyстематиц Ревиеwс 2010, Иссуе 7. Арт. Но.: ЦД001269. ДОИ: 10.1002/14651858.ЦД001269.пуб4

15. Институте оф Медицине, Иммунизатион Сафетy Ревиеw: Мултипле Иммунизатионс анд Иммуне Дyсфунцтион, (Инст. оф Мед., 2002), 2

16. Адвисорy Цоммиссион он Цхилдхоод Ваццинес (АЦЦВ) анд НАтионал Ваццине Адвисорy Цоммиттее (НВАЦ) Субцоммиттеес он Ваццине Сафетy, Маy 31, 1995, Парклаwн Буилдинг, Цонференце Роом Д, Роцквилле, Марyланд, ат 75. Трансцрипт аваилабле фром Дивисион оф Ваццине Ињурy Цомпенсатион, Парклаwн Булдинг, Роом 8 а-35, 5600 Фисхерс Лане, Роцкwилле, Марyланд 20857

17. Лоуис З. Цоопер ет ал., „протецтинг Публиц труст ин Иммунизатион“ Педдиатрицс 122:1 (2008): 149-153, www.pwdiatrics.org/cgi/content/full/122/1/149

18. Кеннедy, РЦ, Схеарер, МХ, Хилдебранд, W, „Нонхумане примате моделс то евалуате ваццине сафетy анд иммуногеницитy“, Ваццине 15 (1997): 903-908

19. Хеwитсон Л,, Хоусер ЛА, Стотт Ц, Сацкетт Г, Томко ЈЛ, Атwоод Д, Блуе Л, Wхите ЕР, „ Делаyед ацqуиситион оф неонатал рефлеxес ин неwборн приматес рецеивинг а тхимеросал-цонтаининг хепатитис Б ваццине: инфлуенце оф гестатионал аге анд биртх wеигхт,“ Ј. Тоxицол. Енвирон.Хеалтх А., 73:19 (Јан. 2010):1298-313

20. Хеwитсон Л, Лопрести БЈ, Стотт Ц, Масон НС, Томко Ј, „Инфлеунце оф педиатриц ваццинес он амyгдала гроwтх анд опиоид лиганд биндинг ин рхесус мацаqуе инфантс: А пилот студy, Ацта Неуробиолол.Еxп. (Wарс), 70:2 (2010): 147-64

21. Галлагхер, ЦМ, анд Гоодман, МС, „Хепатитис Б трипле сериес ваццине анд девелопментал дисабилитy ин У.С. цхилдрен агед 1-9 yеарс,“ Тоx&Енвир. Цхемистрy, 90:5 (2008):997-1008

22. Галлагхер, ЦМ, Гоодман, МС, „Хепатитис Б Ваццинатион оф Мале Неонатес анд Аутисм Диагносис, НХИС 1997-2002,“ Ј. Тоxицол. Енвирон. Хеалтх, Парт А, 73 (2010):1665-1667

23. МцДоналд КЛ, Хуq СИ, Лиx ЛМ, Бецкер АБ, Козyрскy АЛ, „Делаy ин дипхтериа, пертуссис, тетанус ваццинатион ис ассоциатед wитх а редуцед риск оф цхилдхоод астхма“, Ј Аллергy Цлин Иммунол. 121:3 (2008):626-31. Епуб 2008 Јан 18

24. ДеСото, МЦ анд Хитлан, РТ, „Сортинг оут тхе спиннинг оф аутисм: хеавy металс анд тхе qуестион оф инциденце,“ Ацта неуробиол Еxп, 70 (2010): 165-176.

25. www.all.org/pdf/McDonaldPaul2010.pdf

26. Брацхо Г, Варела Е, Фернáндез Р, ет ал. Ларге-сцале апплицатион оф хигхлy-дилутед бацтериа фор Лептоспиросис епидемиц цонтрол. Хомеопатхy 2010; 99: 156–166.

27. Јацобс Ј. Треатмент оф ацуте цхилдхоод диаррхоеа wитх хомеопатхиц медицине: а рандомизед цлиницал триал ин Ницарагуа. Педиатрицс 1994; 93: 719-725.

Јацобс Ј., Јименез М., Малтхоусе С., Цхапман Е., Цротхерс Д., Масук М., Јонас W.Б., Ацуте Цхилдхоод

Диаррхоеа- А Реплицатион., Јоурнал оф Алтернативе анд Цомплементарy Медицине, 6, 2000, 131-139.)

28. Вицкерс А, Смитх Ц. Хомоеопатхиц Осциллоцоццинум фор превентинг анд треатинг инфлуенза анд инфлуенза-лике сyндромес. Цоцхране Датабасе оф Сyстематиц Ревиеwс 2009, Иссуе 3. Арт. Но.: ЦД001957.ДОИ: 10.1002/14651858.ЦД001957.пуб4)

29. Бедаyн, Грег, ‘Ас Иф Оне Патиент’, Тхе Америцан Хомеопатх 1998

30. Брадфорд, 1900), Др. Тхомас Л. Брадфорд’с ‘Тхе Логиц оф Фигурес …’ (1900)

31. Хоовер, Тодд А., Хомеопатхиц пропхyлаxис, Тхе Америцан Хомеопатх, Оцтобер 2006

32. Хумпхреyс, Ф., Цхолера анд итс хомоеопатхиц треатмент, Неw Yорк: Wиллиам РаддеПублисхер, 1849.

33. ‘Фром итс Роотс Упwардс’, Интервиеw wитх Андрé Саине, НД, ДХАНП, Виенна, Јануарy 1994* Такође, обратите пажњу и на витамин К за који већина трудница не зна, а даје се бебама у првих 24 сата после рођења. Највероватнија последица - појачана физиолошка жутица, леукемија и ко зна шта све још. Дакле, нагласите да не желите ни витамин К. Не знам да ли у закону пише нешто о томе, али би требало проверити:

Будуће маме - обратите пажњу!!! ВИТАМИН К и КО ЗНА ШТА СВЕ ЈОШ???


www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/328866707221183/

Ако је икако могуће, не испуштајте вашу бебу из свог видокруга.1. За витамин К сам сазнала у словеначкој групи која је оформљена око исте теме као и наша. из једног коментара видим да се тек рођеним бебама, пре купања и осталог, ПРВО даје витамин К, па онда раде остало. У другом коментру пише да су бебу прво окупали, измерили и остало, па јој онда кркнули витамин К.

За оне који то нису знали, то се ради и у Србији.


Цитирам:

у породилиштима у којима још није заживео тзв. бејби френдли програм (бабy фриендлy), беба се из порођајне сале преноси на одељење неонатологије - у дечји бокс.

По пријему на одељење, свака витална беба се окупа (не мора одмах), измери и обради јој се пупчани патрљак. Затим добија вакцину против жутице Б (хепатитис Б) и К витамин - који превенира хеморагијску болест (поремећај згрушавања крви услед недостатка овог витамина)

www.yumama.com/trudnoca/posle-породјаја/...ом-након-роења.хтмл

2. ОВУ ТАЧКУ САМ ДОДАЛА НАКОН ШТО САМ СЛУЧАЈНО НАЛЕТЕЛА НА ОВО

www.roditelji.me/forum/dojenje/otpusne-листе-васих-беба/

*Осим ВАКЦИНА и ВИТАМИНА К, обратите пажњу и на ДОХРАНУ беба у породилишту. Многе младе мајке не знају да бебе у породилишру ДОХРАЊУЈУ. Распитајте се на време.

*Вакцинација у Македонијиwww.facebook.com/groups/204234299684425/doc/355920791182441/

*У Хрватској такође постоји братска група на исту тему

www.facebook.com/groups/183655991667224/?bookmark_t=group

Као и удруга: www.zivot-ili-cijepljenje.hr/

Овде је линк из хрватске групе на коме се могу видети искуства мајки у породилишту. Треба обраттити пажњу не само на ВАКЦИНЕ већ и на ДОХРАНУ беба.

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/373647356076451/

*Уколико су деца већ примила неке вакцине, потребно их је очистити од тих отрова којих су се напримали и ситуација са здрављем ће се знатно поправити. Ово је такође и упутство за невакцинисане, како их најбоље заштити и одржавати имуни систем:

КАКО ЗАШТИТИ (НЕ)ВАКЦИНИСАНУ ДЕЦУ, то јест, КАКО ПОМОЋИ У ИЗГРАДЊИ И ОДРЖАВАЊУ ДОБРОГ ИМУНОЛОШКОГ СИСТЕМА

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/323036604470860/

*Уколико је дете примило вакцину и има реакције, овде су приручни савети шта треба у том случају урадити:

Шта треба урадити у случају да дете има реакцију на вакцину

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/349307928510394/

*На овом линку имате додатне помоћне методе чишћења:

РАЗНИ ПРИРОДНИ НАЧИНИ ДЕТОКСИКАЦИЈЕ ОРГАНИЗМА

www.facebook.com/groups/159740454116642/doc/369290186495000/13

*Примери исцељења од разних болести - природним путем, детоксификацијом организма

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/336079779833209/

*СВРХА ДЕЧИЈИХ БОЛЕСТИwww.facebook.com/groups/204234299684425/doc/239367756171079/

*УПИС У ОБДАНИШТЕ И ШКОЛУ

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/372770192830834/

У датотеци групе има још море материјалам о вбакцинама, њховом саставу, деловању, нуспојавама, примерима штетног дејства, студијама, истраживањима ...www.facebook.com/groups/204234299684425/files/Јос мало о стетности вакцина:

www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/...e%20и%20здравље.хтм

www.vakcine.comyr.com/
Последња измена: 09 мар 2013 10:43 Написао: .

03 апр 2016 07:02 Одг: Вакцинација - геноцид против људске расе #8915

  • Лоример
"Од вакцине за школу добила сам леукемију“ – Тара Петровић (12) у емисији „Жикина шареница“ 16.01.2016.

вимео.цом/152135876

анти-ценсура.цом/од-вакцине-за-сколу-доб...6-01-2016/?писмо=лат

www.fsksrb.ru/fond-стратеске-културе/аут...концлогорска-србија/

фацебоокрепортер.орг/2016/03/12/владимир-димитријевић-срби-свиње-и-ва/

www.dverisrpske.com/sr/prenosimo/6686-заст-не-вакцине.хтмл

www.pravda.rs/2016/02/20/vakcinama-убио-...ндацију-била-гејтса/

www.globalmediaplanet.info/potpuni-сок-у...тогодисњу-заверу-2/

тузлански.ба/здравље/јавност-на-ногама-...-узроковати-аутизам/

www.blic.rs/vesti/drustvo/skandal-скрива...-15-малисана/с279цф1

ВАКЦИНАЦИЈА ЈЕ ОБАВЕЗНА САМО У СЛОВЕНСКИМ ЗЕМЉАМА, ДОК ЈЕ У ЗАПАДНОЈ ЕВРОПИ НЕОБАВЕЗНА, ТО СВЕ ГОВОРИ:

с27.постимг.орг/аxав76е9ф/Против_вакцина.јпгwww.eurosurveillance.org/images/dynamic/...N22/DAncona_tab1.jpg

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ ЈЕ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ:

фацебоокрепортер.орг/2016/03/05/синдикат-запослених-полиције-захтев/

анти-ценсура.цом/синдикат-запослених-пол...цији-деце/?писмо=лат

www.globalmediaplanet.info/sindikat-поли...бавезне-вакцинације/

www.facebook.com/1689296217965739/photos.../?type=3&theater

www.facebook.com/1689296217965739/photos.../?type=3&theater

www.facebook.com/1689296217965739/photos.../?type=3&theater

www.facebook.com/1689296217965739/photos.../?type=3&theater

www.facebook.com/1689296217965739/photos.../?type=3&theater

АНДРЕЈ ФАЈГЕЉ ПРОТИВ ВАКЦИНАЦИЈЕwww.teleprompter.rs/andrej-фајгељ-саси-...ија-одузме-дете.хтмл

www.revolucija.org/2016/03/elita-дрхти-д...јецу-они-нису-коњи/

Радио Београд: "Казне од 1500 евра нису уплашиле родитеље!"Има ли нам лека? 07.03.2016.анти-ценсура.цом/известај-рфзо-казе-да-в...изазивају-и-аутизам/

www.pravoslavniroditelj.org/dr-немања-з...исилној-вакцинацији/

"Администрација за храну и лекове (ФДА) је по први пут признала да вакцине узрокују аутизам у документу на њиховом сајту.
У документу се налази упутство за коришћење вакцине Трипедиа и експлицитно се наводи да она може узроковати „идиопатску тромбоцитопеничну пурпуру, СИДС, анафилактичку реакцију, целулитис, аутизам, грчеве, енцефалопатију, хипотонију, неуропатију, поспаност и апнеју“, пише један од најпознатијих алтернативних сајтова на свету “натуралнеwс.цом”
Мејнстрим медији су до сада углавном заташкавали овакве документе, али овај документ је објављен за јавност и експлицитно наводи све оно о чему многи већ дуже време причају.
Живимо у мрачном добу медицине када влада јака цензура и застрашују се сви они који се усуде да ишта проговоре о вакцинама.
У многим случајевима вакцине узрокују исте те случајеве због којих се наводно примењују, због чега долази до тога да епидемију покрену управо деца која су вакцинисана.
Токсини из вакцина слабе имуни систем деце и чине их носиоцем вируса из саме вакцине.
Вакцине данас не постоје да би лечиле болести, већ да би стварале профит. Оне могу да створе профит само ако немају ефекат, јер да имају, нико се више не би разбољевао. Што је више вакцина, то је више болести и то се више шири паника у медијима да што више људи вакцинише своју децу. И тако се циклус понавља. Наука о вакцинама је заправо само једна огромна маркетиншка шема и нема никакве везе са правом науком.
Једног дана ће се та истина у потпуности разоткрити и сви ће тражити од индустрије вакцина да се повуче једном за свагда пре него што уништи људску цивилизацију".

www.facebook.com/permalink.php?story_fbi...p;id=164194657274796

wебтрибуне.рс/сензационално-признање-на...не-узрокују-аутизам/


Врло занимљив и поучан видео. На 3:31 Роберт Ф. Кенеди Јр. каже;

"Да ли сте знали да ако доктору испадне вишевалентна сузпензија на под и ако се сломије, он је по закону дужан да ЕВАКУИШЕ ЦЕЛУ ЗГРАДУ, да доведе групу за токсичне материјале са "свемирским" оделима и маскама и почисти ту бочицу! Зашто је онда противзаконито испразнити садржај те бочице у канализацију, зашто бисте онда такву супстанцу дали одојчету или трудној жени?"
Под и канализација не трпе живу, али зато крвни систем бебе и трудних жена то могу да поднесу!?!?

Роберт Ф. Кеннедy Јр. он Мерцурy, Ваццинес, Аутисм & Блацк Боyсwww.dnevno.hr/planet-x/роберт-де-ниро-на...окује-аутизам-908703

информер.рс/вести/хроника/63818/ТУГА-БОЗ...ЕНА-ОМИЉЕНОМ-ЛУТКОМ

анон.ин.рс/анонyмоус/слобода-говора/медицински-фалсе-флаг/

124 СТУДИЈЕ КОЈЕ ДОКАЗУЈУ ДА ВАКЦИНЕ ИЗАЗИВАЈУ АУТИЗАМ:

www.scribd.com/doc/220807175/124-Ресеарц...е-Аутисм-Линк#сцрибд

"Према информацији "Политике" из 2008. у Србији годишње оболи око 70-торо деце од леукемије. Према информацији из дневног листа "Ало" од пре месец и нешто, у Србији годишње оболи од леукемије око 350 деце. Дакле, за 8 година, број оболеле деце је повећан за 80%. Мислим да је много већа дужност нашег министра здравља и наше владе да дају одговор на питања зашто се ово дешава и шта они предузимају да то спрече, него да смишљају законе за обавезну вакцинацију од безвезних болести које је већина нас прележала без последица".

Методичко демонтирање српског вакциналног лобија
КАКО ОДБИТИ БИЛО КОЈУ ВАКЦИНУ У СРБИЈИ:

тинктуредрсулца.цом/2014/12/16/како-одби...ју-вакцину-у-србији/

анти-ценсура.цом/казите-им-нека-се-носе-...везном-вакцинацијом/

ПО ЗАКОНУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ИМАМО ПРАВО НА НЕВАКЦИНИСАЊЕ

www.facebook.com/notes/10151793010959974/

Устав Републике Србије, а пре свега чл. 25 штити ваше дете с правне тачке гледишта од обавезног (присилног) вакцинисања:

м.фацебоок.цом/пермалинк.пхп?ид=15457993...фбид=929984567033289

Др Сладјана Велков:

"Закон је на страни пацијената.
У Уставу Републике Србије, члан 25, пише: “Физички и психички интегритет је неповреdiv. Нико не моше бити изложен мучењу или нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка." Према томе, присиљавање на вакцинацију је противуставно. Такође је противуставно условљавање вакцинацијом за упис у школу или вртић.
Србија је потписница Међународне Касификације Болести, Ревизија 10, Књига 1, Члан З 28 - Тачке 0 и 1, у којој пише да се: “Вакцинација може одбити не само ради здравствених разлога већ и зарад личног и верског убеђења. Ова књига је објављена од стране Светске Здравствене Организације а Република Србија је члан СЗО и прихватила је обавезе које произилазе из тог чланства.
Вакцине спадају у медицински експеримент јер не постоји ниједна клиничка студија која потврђује ефиканост и безбедност вакцина".

(„Службени гласник РС“ број 45/13)

Право на пристанак
Члан 15.
(1) Пацијент има право да слободно одлучује о свему што се тиче његовог живота и
здравља, осим у случајевима када то директно угрожава живот и здравље других лица.

Твоје дијете није ни болесно и заразено да угрозава друге, тако да овај други дио реценице не вази смиле емотицон wинк емотицон

(2) Без пристанка пацијента не сме се, по правилу, над њим предузети никаква медицинска
мера.
(3) Медицинска мера противно вољи пацијента, односно законског заступника детета,
односно пацијента лишеног пословне способности, може се предузети само у изузетним
случајевима, који су утврђени законом и који су у складу са лекарском етиком.

www.zdravlje.gov.rs/downloads/2013/Jun/J...ravimaPacijenata.pdf


"ГАРАНЦИЈА ЗА УПОТРЕБНУ БЕЗБЕДНОСТ СЕ ДОБИЈА И ЗА СТВАРИ КОЈЕ НИЈЕ ОБАВЕЗНО КУПИТИ-ПОСЕДОВАТИ (ТВ,БУШИЛИЦА,ПЕГЛА...),ЗАШТО ОНДА НЕМА ТАКВЕ ГАРАНЦИЈЕ И ОДГОВОРНОСТИ ДРЖАВЕ И ПРОИЗВОЂАЧА ВАКЦИНА,КОЈИ ЉУДЕ ПРИСИЉАВАЈУ ДА ИХ ДОБИЈУ!? ВАЉДА СУ ЉУДИ-ДЕЦА ДАЛЕКО,ДАЛЕКО ВАЖНИЈИ ОД ТИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ СКАЛАМЕРИЈА"!??

www.pecat.co.rs/2016/03/ko-гарантује-безбедност/

2. ЗАКОН О ПРАВИМА ПАЦИЈЕНАТА ("Сл. гласник РС", бр. 45/2013), Право на информације
члан 7, Право на безбедност пацијента члан 10, Право на обавештење члан 11, на основу
кога свако има право да добије обавештење о ризицима вакцинације и на основу тога
донесе одлуку да ли ће пристати или не на вакцинацију. По члану 11, надлежни здравствени
радник дужан је да ида обавештење (писмено или усмено) и без тражења, о врсти и
вероватноћи могућих ризика и могућим последицама. Право на пристанак члан 15, пацијент
има право да слободно одлучује о свему што се тиче његовог живота и здравља. Право на
приговор члан 30, ако му је ускрацено било које право.
3. Позивање на Међународну класификацију болести и повезаних здравствених проблема
ревизија 10, књига 1, члан З 28, где у тачкама 0 и 1 стоји да се вакцинација може одбити не
само ради здравствених разлога, већ и зарад личног и/или верског убеђења. Ова књига
објављена је од стране Светске Здравствене Организације (СЗО) а Р. Србија је члан СЗО-а и
прихватила је обавезе које произилазе из тог чланства.
4. ЗАКОН О ПРАВИМА ПАЦИЈЕНАТА ("Сл. гласник РС", бр. 45/2013) Казнене одредбе, по
члану 46, казниће се за прекршај здравствени радник ако: пацијенту ускрати право на
информације, или не да обавештење о могуцим ризицима, а које је потребно како би
пацијент, односно законски заступник донео одлуку о пристанку, или непристанку на
предложену медицинску меру.


ЗАКОН О ПРАВИМА ПАЦИЈЕНАТА ("Сл. гласник РС", бр. 45/2013)

КАЗНЕНЕ ОДРЕДБЕ
Прекршаји
Члан 44
Новчаном казном од 300.000 до 1.000.000 динара казниће се за прекршај здравствена
установа, односно друго правно лице које обавља здравствену делатност ако:
2) без пристанка пацијента, односно противно његовој вољи или без пристанка законског
заступника детета, односно пацијента лишеног пословне способности, буду предузете медицинске мере (члан 15. ст. 2. и 3);

Казнене одредбе, по члану 46, казниће се за прекршај здравствени радник ако:
пацијенту ускрати право на информације, или не да обавештење о могуцим ризицима, а које је потребно како би
пацијент, односно законски заступник донео одлуку о пристанку, или непристанку на предложену медицинску меру.


www.dnevne.rs/magazin/potresna-исповест-...-у-историји-медицине

www.balkanspress.com/index.php/vesti/srb...ljuje-циповање-беба

www.peticije24.com/peticija_za_ukidanje_...vakcinacije_u_srbiji

www.fsksrb.ru/fond-стратеске-културе/дру...адједовског-ордења/

www.srbijadanas.net/oprez-доктор-смрти-у...волу-европске-уније/

www.krik.rs/ministar-лонцар-у-стану-земунског-клана/

ОДЛИЦАН БЛОГ

ситес.гоогле.цом/сите/дебункерсвоице/о-в...-без-длаке-на-језику

www.balkanspress.com/index.php/zanimljiv...okuju-аутизам-видео#

анти-ценсура.цом/удрузење-градјана-за-з...последица/?писмо=лат


ИСТИНА О ВАКЦИНАМА

www.ivonazivkovic.net/istina%20о%20вакцинама.хтм

м.фацебоок.цом/нотес/сладјана-велков/сав...иц/10153288999964974

м.фацебоок.цом/нотес/сладјана-велков/док...цине-јована-стојковић-о-вакцинама-и-вакцинацији/10153315086484974/

www.nexus-svjetlost.com/vijesti/zdravlje...ncionalnim-цјепивима


ФИЛМОВИ, ДОКУМЕНТАРЦИ И КЛИПОВИ О СТЕТНОСТИ ВАКЦИНА:

Методичко демонтирање српског вакциналног лобија"Од вакцине за школу добила сам леукемију“ – Тара Петровић (12) у емисији „Жикина шареница“ 16.01.2016.

вимео.цом/152135876

анти-ценсура.цом/од-вакцине-за-сколу-доб...6-01-2016/?писмо=лат

СТОП ПРИСИЛНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ! - Протест "Иницијативе НоВа"СТОП ВАКЦИНАЦИЈИ - Србија 12 март 2016Зашто не треба вакцинисати - Др.Тед Корен и др.Џеф ХокингсГардасил вакцина не штити од рака, а изазива перманентна оштећења!ВАКЦИНЕ ИЗАЗИВАЈУ РАК И ЛЕУКЕМИЈУ КОД ДЕЦЕ!Морамо да укинемо вакцинацију деце, јер у супротном следи катастрофа!Вакцине оштећују развој мозга код деце - др. Расел БлејлокВакцине су неефикасне и изазивају дечје хроничне болести!Сведочанства родитеља деце оштећене вакцинамаwww.srbijadanas.net/vakcinom-смо-30-мили...ком-и-аидс-ом-видео/

Вакцина га парализовала, а он се природно излечио постом на води и сировом храном!Проф. др Павел Воробјев - О вакцинамаСергеy Лазарев | О вакцинамаНаучник доказао да вакцине изазивају шизофренију и аутизам!Храбра мајка аутистичног детета открила узрок аутизма и начин да се излечи!Ево зашто ће вакцинација морати да се укине као третман за заштиту од болестиЕдукација о ММР вакцини на научној основиЏим Кери и Џени МекКарти о аутизму и вакцинамаДр Јована Стојковић о штетности вакцина! 23.04.2015.Зашто не треба вакцинисати - Др.Тед Корен и др.Џеф ХокингсДр Сладјана Велков - "Србија земља чуда" 17.12.2015.Вакцине као биолошко оружје - др. Ребека КарлиКако фармацеутска индустрија успева да превари јавностОвај видео ће вас уверити да се вакцинација мора законом забранити!Фармакомафија - Купопродаја здравља - Инсајдер (1.епизода)Казахстанци одбијају вакцинацију, сматрају је убиственом!Зашто је важно да се сви информишу о вакцинама? Зато што су вакцине неефикасне и опасне по здравље. Време је да и медицинска струка призна да оне доносе само штету и никакву корист. Време је да се укину.
Исповест Скот Копера (бившег радника на продаји производа компаније Мерцк) - родитеља који је донео одлуку о невакцинисању свог детета након што се добро информисао.Полио вакцина је велика превара!Научна истраживања - Вакцине су неефикасне и јако опасне!Ко су одговорни за масовна страдања људи на планети и када су то планиралиДр Петар Ивановски педијатар: ДТП вакцина изазива леукемију!ВАКЦИНЕ ИЗАЗИВАЈУ РАК И ЛЕУКЕМИЈУ КОД ДЕЦЕ!"Још један бивши Мерков представник за продају вакцина:
Брандy Ваугхан објашњава како компаније које производе вакцине користе своје производе за профит а не за јавно здравље (надам се да ће ово да одгледа гђа педијатрица која је јавно у емисији код Оље Бећковић изјавила како она не зна састав вакцина и како ВЕРУЈЕ ПРОИЗВОЂАЧИМА).
Брандy је истраживала безбедност вакцина и установила да вакцине не само да садрже познате токсине који могу да доведу до неуролошких оштећења, него и да произвођачи студије о безбедности вакцина не раде на исти начин као и за остале лекове. Ово НЕпостојање правих истраживања о вакцинама као и познате нежељене реакције на вакцине помогле су Брандy да одлучи да никада не вакцинише своје дете. Брандy каже да је давање вакцина деци исто што и играње руског рулета са сопственом децом и да је обавезна вакцинација само једноставан начин за произвођаче вакцина да профитирају на нашој деци".

www.facebook.com/permalink.php?story_fbi...p;id=164194657274796

www.stopmandatoryvaccination.com/

ариље.орг.рс/форум/Здравство/4940-Вакци...ипа-убија-људе.хтмл
Последња измена: 03 апр 2016 08:06 Написао: .

03 апр 2016 09:07 Одг: Вакцинација - геноцид против људске расе #8916

  • Лоример
Посто цух да УНИЦЕФ позива насу децу на вакцинисање, ево мало и о њима:

УНИЦЕФ, УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ И СВЕТСКА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА СТЕРИЛИСАЛИ 500000 ЗЕНА У КЕНИЈИ

www.intermagazin.rs/un-стерилису-милионе...ије-против-тетануса/

www.princip.info/2015/02/26/unicef-и-све...0000-зена-у-кенији/#

www.novi-svjetski-poredak.com/2014/11/14...i-уницеф-а-у-кенији/

www.telegraf.rs/vesti/390511-уницеф-убиј...-непроверене-вакцине

www.novi-svjetski-poredak.com/2012/04/14...isija-за-имунитет-2/

нцронлине.орг/неwс/глобал/wхо-уницеф-ден...инг-тетанус-ваццинес

www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=20...27&nav_id=528163


СКАНДАЛ СКРИВАН 30 ГОДИНА Лоша вакцина уништила живот 15 малишана

www.blic.rs/vesti/drustvo/skandal-скрива...-15-малисана/с279цф1

www.pecat.co.rs/2011/07/vakcine-у-слузби-профита/

www.facebook.com/notes/иницијатива-нова-иницијатива-нова/даје-се-на-знање/217361165291478

www.vakcinainfo.org
  • Страна
  • 1

Анкета о капиталним пројектима

Анкета о капиталним пројектима
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018