Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#OstaniKodKuće
Почетна Форум
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
  • Страна
  • 1

ТЕМА: Опасности вакцинације - све на једном месту

14 мар 2018 19:25 Опасности вакцинације - све на једном месту #9012

  • Лоример
''Педијатри су једна врло чудна сорта која нема способност аутентичног размишљања. То је професија у којој је конформизам у размишљању најизраженији од свих других професија које ја познајем. Значи, педијатар ће рећи све оно што му каже министар здравства ресорни. Ако министар каже рецимо: ''То није добро'', педијатар ће поновити исто: ''То није добро'', иако је сам убјеђен да то јесте добро. Значи постоји, тај неки, како ми то кажемо, ред кљуцања, односно хијерархијско устројство у здравству, у ком Министарство здравства, односно челни човек како каже, тако остали слушају. И основни проблем у нашем здравству јесте тај конформизам, неспособност аутономног расуђивања и неспособност побуне против ауторитета. То су неке социолошке категорије које једноставно показују једну велику трулеж у том сектору''.

Јагода Савић, социолог

yоуту.бе/у8-_xОQ2а8с?т=300

И пре више од 100 година велике фармако корпорације су присилно уводиле вакцинацију, а људи су од вакцина умирали масовно, жртве су биле милионске, прављени су протести против вакцинације, али број лекара и научника који су јавно иступали није досегао критичну бројку каја би била довољна да се сруши теорија о вакцинацији коју је измислио један лаик преварант тако што је на основу Дарвинове теорије сматрао да људи и животиње оболевају од истих вируса, па је у вакцине за људе стављао животињске бактерије. Моћници су у вакцинама видели одлично оружје за контролисање маса, па су тако под изговором науке имали одрешене руке да раде шта хоће - производе доживотне пацијенте ширећи вакцинама разне болести, врше експерименте а да сами људи тога нису свесни, стерилишу и убијају људе трећег света, а ту је сада и нано технологија (микроскопски роботи који се убацују у крвоток путем вакцина и извршавају шта год им се нареди). Чекати на лекаре да се побуне је исто као и чекати их док су били бубатори петичари у основној школи да кажу целом одељењу нпр. неко питање из биологије на контролном - они ће урадити контролни и ћутаће да би само они добили петицу. Школски систем их је профилисао да буду себични и сада ћуте о штетности вакцина да не би изгубили посао који морају да задрже по цену милионских жртава, па цео живот су се школовали за тај посао, просто не смеју да га изгубе. Част изузецима који су стварно људи на месту, прави јунаци. Ту борбу за истину мора да добије обичан народ који ће да подржи те јунаке лекаре који иступају јавно.

Много је доказа да вакцине производе болести и само врло необразован, глуп или подмићен човек то не види.

Вакцине којима је истекао рок трајања не смеју да се бацају било где јер се сматрају токсичним отпадом!
Зашто се тај токсични отпад сматра безбедним када се убацује у крвоток деце и људи?!

“Ако узмете ту бочицу вакцине и сломите је, морате се тога отарасити као опасног отпада. Морате евакуисати зграду. Зашто бисте то узели и убризгали у дете?“

Али он није ту завршио. Роберт Ф. Кенеди Јуниор се такође дохватио и Била Гејтса, који је недавно признао да је рекао председнику Трампу да “нема потребе“ за независном истрагом о безбедности вакцина, јер их је он “погледао“ и оне су “потпуно безбедне.“

На питање како су ствари могле постати овако лоше, Роберт Ф. Кенеди Јуниор је објаснио да је 1989. године Конгрес одобрио фармацеутској индустрији “комплетан правни имунитет“ када су у питању вакцине.

Фармацеутска индустрија је постала закон за себе. Они могу ставити токсичне састојке у ваше вакцине, могу озбиљно повредити ваше дете – али их ви не можете тужити.

“Оно што треба да разумете је да се режим вакцина драстично променио око 1989. године. Разлог због ког се променио, Такере, је тај што је Конгрес, који се давио у новцу фармацеутске индустрије, урадио нешто што никада нису урадили ни за једну другу индустрију – они су дали комплетан правни имунитет свим компанијама вакцина.“

“Тако да, без обзира на то колико су немарни протоколи, без обзира на то колико недостаје контроле квалитета, без обзира на то колико су отровни састојци, или колико је озбиљна повреда вашег детета, ви их не можете тужити.“

“Дакле, нема изјава, нема откривања, нема тужби. Одједном су вакцине постале изузетно профитабилне.“

“Па зашто је поента коју ви истичете, и која не изгледа ненормално, тако дисктредитована?“

Роберт Ф. Кенеди Јуниор је одговорио: “Ја сам позивао против вакцинације све време, јер је фармацеутска индустрија толико моћна. Они дају 5,4 милијарди долара годишње медијима. Отарасили су се адвоката, тако да не постоји правни интерес у тим случајевима. Они су заиста били у стању да контролишу дебату и ућуткају људе попут мене. Зато сам теби изузетно захвалан што си имао храбрости да ми дозволиш да говорим о овоме у емисији. Ово је друга емисија у 10 година где ми је дозвољено да причам о томе.

Наводећи нову независну студију, коју је финансирала данска влада, и која је испитивала сигурност Тдап вакцина када се дају афричкој деци, Роберт Ф. Кенеди Јуниор је све запрепастио када је открио да вакцина, коју је на афричку децу гурнуо Гејтс, убија више људи него болест против које би она требала да штити.

“Практично свако дете у Африци је добије. Оно што су пронашли… они су провели студију о вакцинисанима против невакцинисаних, што никада није урађено… оно што су закључили било је… рекли су да вакцина убија више људи него дифтерија, пертусис (велики кашаљ) и тетанус заједно (против чека се и даје Тдап вакцина).“

Деца која су добила вакцину су имала “десет пута веће шансе да умру од вакцине“ у два месеца након вакцинације, него она деца која нису добила вакцину''.

Роберт Ф Кеннедy Јр
борбазаверу.инфо/цонтент/виеw/9736/33/

Боље прележати дечје болести као дете и тако стећи доживотни имунитет, него се вакцинисати отровним вакцинама пуним живе, алуминијума, остатака днк абортираних фетуса, животињских ћелија и других токсичних материја и тако купити тикет за лутрију у којој се као награда добијају тешке болести, као на пример: аутизам, шизофренија, депресија, опсесивно компулсивни помемећаји, тикови, други ментални поремећаји, поремећај учења и памћења, упала мозга, енцефалитис, менингитис, парализа, грчеви, мултипла склероза, Алцхајмер, синдром хроничног умора, озбиљни поремећаји у крви, тумори, реакције преосетљивости, поремећај имунитета, упала бубрега, поремећај кретања, алергије, астма, артритис, дијабетес, аутоимуне болести, Гиљен- Баре синдром, Кронова болест, леукемија... па онда промене на кожи тј. алергије, температура, мучнина, губитак апетита, поспаност, главобоља, смрт... Али нас лекари и државни апарат приморавају да радимо супротно од здраве логике.

Медицинска струка је утабала пут стварању нацизма у Немачкој. Немци су се, уз помоћ моћних интересних група са стране, прогласили за супериорну нацију и ко год није припадао њима могао је бити подвргнут најсуровијој тортури и убиству. У ту тортуру спадају и најстрашнији медицински експерименти који су се присилно обављали, без информисаног пристанка људи и деце на којима је експериментисано. Уплашени за своју плату и статус у друштву, немачка интелигенција и немачки лекари су ћутали, нису подигли свој глас на почетку, да би касније учествовали и кренули да спроводе све оно што им пропишу и нареде њихове надређене колеге лекари, гласноговорници политичких партија и других интересних група. Част изузецима. У Другом светском рату страдало је од 50 до преко 80 милиона људи! После Другог светског рата, бројни водећи немачки научници и лекари, заједно са официрима, пребегли су у Америку и тамо наставили свој рад. Немци који су били на челу великих компанија које су производиле хемијске отрове за тровање људи, одслужили су затворске казне од свега пар година и после тога су основали велике фармацеутске компаније у Америци уз помоћ америчке фармако мафије и наставили заједно са њима да спроводе своје циљеве, терор и експерименте из Другог светског рата по целом свету. Други светски рат није завршен, још се води.

www.ivonazivkovic.net/KAPITALISTICKA-МЕД...ИЦИНА-ДРУГИ-ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/DYNCORP.html
www.modricainfo.com/vakcine-и-болести-об...лимо-право-на-зивот/
www.modricainfo.com/genocid-вакцинама-и-...оја-људи-на-земљи/
ИГ Фарбен, Тхе Роцкефеллерс & Тхе НWО


Данас се сличне присиле у медицини јављају у Србији од стране државног апарата и државних службеника, укључујући ту и лекаре и медицинске раднике.

У Србији, па и у Ариљу, управници вртића плаше и условљавају родитеље тако што им забрањују да доводе у вртић децу која нису вакцинисана и тако посредно приморавају родитеље да вакцинишу децу.

Домови здравља каче обавештења да родитељи морају да вакцинишу децу јер у супротном она неће моћи у вртић ни у школу, при том наводећи члан актуелног Закона који то наређује, али заборављају да је тај закон донет незаконито јер је у супротности са Уставом Републике Србије, и међународним законима - Нирнбершким кодексом, Нирнбершким принципима, Универзалном декларацијом о биоетици и људски правима, Хипократовом заклетвом, а у супротности је и са моралним Законом који каже да свако може да одбије наредбу која се коси са моралним принципима у нама...

Углавном, свако може да одбије присилну вакцинацију под изговором верског или моралног (филозофског) разлога.

Верско изузеће и феталне ћелије у вакцинама


Родитељи се плаше и приморавају да вакцинишу децу вакцинама за које све више врхунских светских научника доказује у својим студијама да изазивају тешке болести, док судови домаћи и страни пресуђују да су вакцине тешко оштетиле децу и додељују им новчане одштете. Те студије и те судске пресуде за лекаре као да не постоје, они само читају оно што им се потури под нос. Док су студирали медицину имали су читавих 19 страна да науче о вакцинама и то само историју вакцина и хвалоспеве, тако да они то понављају у току читаве своје каријере као папагаји, не погледавши самоиницијативно студије најеминентнијих светских стручњака, не запитавши се ни једног тренутка - па да ли све ове многобројне болести деце изазивају управо вакцине?! Ако и схвате да су вакцине штетне, немају храбрости да то кажу а камо ли да реагују, преча им је плата и друштвени статус од заклетве коју су положили, иначе таквих присила по домовима здравља и вртићима не би ни било.

Казне тек треба да уследе али онима који су ту присилу донели и који је спроводе.

Овде имате наведених 11 доктора из Србије, 6 доктора из Хрватске, 50 доктора из осталих земаља (може лако да се сакупи и пар стотина) који се јавно противе присилној вакцинацији. То је велики број храбрих доктора који јавно иступају упркос притисцима, претњама и онемогућавањима. Када види оволики број лекара који се буне против присилне вакцинације сваки здраворазумни човек схвата да је у питању велика превара у вези са вакцинама у којој су жртве њихови најмилији - деца. Лекари који и поред оволико доказа о штетности вакцина приморавају људе да вакцинишу децу да би им дали уверење за вртић или школу, само зато што су им надређени тако наредили иако не знају пун састав вакцина и иако не спроводе све алерго тестове, понашају се веома неодговорно, недопустиво неодговорно, прокоцкали су поверење које им је струка дала, одговорни су за обмањивање пацијената, кршење Хипократове заклетве и сваки такав лекар требао би да добије отказ и да заглави озбиљну робију, без да икада више ради као лекар било у државном или приватном сектору.

Нирнбершки принципи су донети 1950.г. и они гласе:

4. принцип: ''Чињеница да је особа поступала по наређењима власти или надређеног не ослобађа је одговорности по међународном праву, под условом да је имала могућност моралног избора''.

Значи, није прихватљив изговор да се каже "само сам обављао своју дужност, тј. извршавао наредбе претпостављене особе.

Део женевске модификације Хипократове заклетве коју лекари полажу:

''У вршењу дужности према болеснику неће на мене утицати никакви обзири (обзири фармакомафије, сопствени обзири дубоког новчаника, плаћених семинара и друге повластице, обзири евентуалног губитка посла...), вера, националност, раса, политичка или класна припадност''.

''Имаћу максимално поштовање према људском животу од времена зачећа, чак и под претњом, нећу користити своје медицинско знање супротно законима хуманости''.

А сад мало да видимо шта је са правима невакцинисане деце и правима њихових родитеља.

Вакцинисана деца двадесетак дана после вакцинације могу бити преносници оних болести против којих су вакцинисана, тако да их тих дана не треба мешати са невакцинисаном децом, да не би заразили невакцинисану децу. Невакцинисана деца не могу да заразе вакцинисану децу, али зато вакцинисана деца могу да заразе невакцинисану децу, тако да, ако неко хоће да уведе забрану, онда би она требало да се односи на вакцинисану децу, требало би забранити приступ вакцинисаној деци 20 дана после вакцинисања да долазе у вртић јер су они тада могући носиоци заразе, а не обрнуто, да се забрањује приступ вртићима невакцинисаној деци. Невакцинисана деца могу и да оболе од болести против којих су вакцинисана, а знаци оболења да се не примете видно и тако шире болести на остале, док вакцинисана деца чим оболе то се види на кожи па могу да се ставе у кућни карантин - то је јаш једна ставка у корист невакцинисане деце и вртића. Али фармакомафији, па тако и њиховим потчињенима (лекарима, политичарима и државним службеницима) су важнија вакцинисана деца, која ће како сазревају постати њихови доживотни потрошачи лекова и скупим оперативним захватима ће пунити буџет неким страним земљама.

Родитељи невакцинисане деце очекују да им држава тј. локална самоуправа, тј. општинска управа града Ариља, ако им децу истерује из вртића, изгради нови вртић у коме ће ићи само невакцинисана деца, јер су они плаћали порез између осталог и за изградњу вртића, а док се нови вртић не изгради, да им обезбеди одговарајуће просторије у којима ће вртић за невакцинисану децу бити привремено или да родитељима да одговарајућу надокнаду за приватног васпитача.

Велики број вакцина се гаје на абортираним фетусима (раније на животињским ћелијама), а делови днк тих фетуса се путем вакцина убацују у крвоток детета, заједно са алуминијумом, живом и другим отровима, што је чист сатанизам. Родитељи зато очекују да се укључи и православна црква и заштити њихову децу од сатанистичких ритуала и експеримената над децом на које их присиљавају државни органи и њихови радници.

Присила у медицини је недопустива!

"Након Другог светског рата, свет је прихватио принципе људских права Нирнбершког кодекса, сет етичких принципа који забрањују експериментисање на људским бићима без њиховог слободног и информисаног пристанка. Данас је универзално прихваћено да све медицинске интервенције морају бити засноване на добровољном и информисаном пристанку. Суђење у Нирнбергу представља темељ савремене медицинске етике и информисаног пристанка и обезбеђује право пацијента на одбијање медицинског поступка." (Проф. Мери Холанд - Марy Холланд)

''Било која медицинска интервенција може да се уради само после слободног и информисаног пристанка особе на основу адекватне информације. Интерес науке или друштва не може да буде изнад овога'' - Универзалну декларацију о биоетици и људски правима, 2005.г.

Прво поглавље, Члан 2, Примат људског бића, Закон о потврђивању Конвенције о заштити људских права и достојанства људског бића у погледу примене биологије и медицине: Конвенција о људским правима и биомедицини, Службени гласник РС – Међународни уговори бр.12/10.

„Интереси и добробит људског бића имају предност над самим интересом друштва или науке“.

Значи по питању медицинских интервенција интерес и добробит људског бића су изнад интереса науке или друштва.

Друго Поглавље, ПРИСТАНАК, Члан 5, Опште правило, Закон о потврђивању Конвенције о заштити људских права и достојанства људског бића у погледу примене биологије и медицине: Конвенција о људским правима и биомедицини, Службени гласник РС – Међународни уговори бр.12/10.

''Захват који се односи на здравље може се извршити само након што је лице на које се захват односи о њему информисано и дало слободан пристанак на њега.
Том се лицу претходно дају одговарајуће информације о сврси и природи захвата као и његовим последицама и ризицима.
То лице може слободно и у било које време повући свој пристанак''.

равноправност.гов.рс/wп-цонтент/уплоадс/...0и%20биомедицини.пдф

Устав Републике Србије, члан 25.
''Физички и психички интегритет је неповредив.
Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка''.

Вакцине спадају у медицински експеримент јер не постоји ниједна клиничка студија која потврђује ефикасност и безбедност вакцина.
Вакцине се дају без претходне имунолошке провере детета и отпорности на вакцину, што значи да је поступак вакцинације експерименталан.
Нико не гарантује да ће дете остати живо и здраво после примања вакцине!
Нико не гарантује да дете неће имати контраиндикације, а ако до контраиндикација дође, живот једног детета не може да се надокнади ни са чим!
Вакцинација се заснива на ПРЕТПОСТАВЦИ о будућој болести и аутоматски спада у медицинске огледе или ЕКСПЕРИМЕНТЕ, а не у медицинско лечење.

Устав Републике Србије, члан 71.
''Свако има право на образовање.
Основно образовање је обавезно и бесплатно, а средње образовање је бесплатно''.

Хијерархија домаћих и међународних општих правних аката
Члан 194.

Правни поредак Републике Србије је јединствен.
Устав је највиши правни акт Републике Србије.
Сви закони и други општи акти донети у Републици Србији морају бити сагласни са Уставом.
Потврђени међународни уговори и општеприхваћена правила међународног права део су правног поретка Републике Србије. Потврђени међународни уговори не смеју бити у супротности са Уставом.
Закони и други општи акти донети у Републици Србији не смеју бити у супротности са потврђеним међународним уговорима и општеприхваћеним правилима међународног права.

www.ustavni.sud.rs/page/view/139-100028/устав-републике-србије

Србија је потписница Међународне класификације болести, Ревизија 10, Књига 1, Члан З 28 – Тачке 0,12,8,9, у којима пише да се:

Вакцинација може одбити не само ради здравствених разлога већ и зарад личног и верског убеђења или притиска средине.

Ова књига је објављена од стране Светске Здравствене Организације, а Република Србија је члан СЗО и прихватила је обавезе које произилазе из тог чланства.

www.batut.org.rs/download/MKB102010Knjiga1.pdf

Чланови 29, 31, 32, 35. и 39. Закона о здравственој заштити нам гарантују право на слободан избор од различитих медицинских процедура.

www.zdravlje.gov.rs/tmpmz-админ/доwнлоад...равствена_застит.пдф

Закон о правима пацијената Србије, чланови 11, 15 и 17 у потпуности подржавају право сваког грађана на самостално одлучивање о свом здрављу што подразумева и право на невакцинисање.

www.obsm.rs/obsm/wp-цонтент/уплоадс/2013...АВИМА-ПАЦИЈЕНАТА.пдф

Члан 11. Пацијент има право да од надлежног здравственог радника благовремено добије обавештење, које му је потребно како би донео одлуку да пристане или не пристане на предложену медицинску меру. Обавештење из става 1. овог члана обухвата: 1) дијагнозу и прогнозу болести; 2) кратак опис, циљ и корист од предложене медицинске мере, време трајања и могуће последице предузимања, односно непредузимања предложене медицинске мере; 3) врсту и вероватноћу могућих ризика, болне и друге споредне или трајне последице; 4) алтернативне методе лечења; 5) могуће промене пацијентовог стања после предузимања предложене медицинске мере, као и могуће нужне промене у начину живота пацијената; 6) дејство лекова и могуће споредне последице тог дејства. Обавештење и з ст. 1. и 2. овог члана надлежни здравствени радник дужан је дати пацијенту и без тражења.

Члан 15. Пацијент има право да слободно одлучује о свему што се тиче његовог живота и здравља, осим у случајевима када то директно угрожава живот и здравље других лица. БЕЗ ПРИСТАНКА, НЕ СМЕ СЕ, по правилу, над њим предузети НИКАКВА медицинска мера. Медицинска мера противно вољи пацијента, односно законског заступника детета, односно пацијента лишеног пословне способности, може се предузети само у изузетним случајевима, који су утврђени законом и који су у складу са лекарском етиком.

Члан 17. Пацијент, који је способан за расуђивање, има право да предложену медицинску меру одбије, чак и у случају када се њоме спасава или одржава његов живот. Надлежни здравствени радник дужан је да пацијенту укаже на последице његове одлуке о одбијању предложене медицинске мере, и да о томе од пацијента затражи писмену изјаву која се мора чувати у медицинској документацији, а ако пацијент одбије давање писмене изјаве, о томе ће сачинити службену белешку. У медицинску документацију надлежни здравствени радник уписује податак о пристанку пацијента, односно његовог законског заступника на предложену медицинску меру, као и о одбијању те мере.


КАЗНЕНЕ ОДРЕДБЕ
Прекршаји

Члан 44
Новчаном казном од 300.000 до 1.000.000 динара казниће се за прекршај здравствена
установа, односно друго правно лице које обавља здравствену делатност ако:

2) без пристанка пацијента, односно противно његовој вољи или без пристанка законског
заступника детета, односно пацијента лишеног пословне способности, буду предузете медицинске
мере (члан 15. ст. 2. и 3);

6) прекрши обавезу чувања нарочито осетљивих података о личности пацијента, односно располаже или
рукује подацима из медицинске документације пацијента супротно одредбама чл. 21. и 22;

За прекршај из става 1. овог члана тач. 2) до 7), 9) и 10) казниће се и здравствени радник
предузетник новчаном казном од 100.000 до 500.000 динара.

Члан 46
Новчаном казном од 10.000 до 50.000 динара казниће се за прекршај здравствени радник ако:

3) другим лицима саопшти личне информације за које је сазнао, односно које му је пацијент у току
пружања здравствене заштите саопштио (члан 14. став 2);

4) без пристанка пацијента, односно противно његовој вољи или без пристанка законског
заступника детета, односно пацијента лишеног пословне способности, над пацијентом предузме
медицинску меру (члан 15. ст. 2. и 3);''После Другог светског рата, међународна заједница је препознала велику опасност у научним и медицинским експериментима на људским субјектима без њиховог пристанка. После откривања нацистичког медицинског зверства свет је изгласао Нирнбершки кодекс који каже да добровољна сагласност људског субјекта је апсолутно обавезна.

Међународни пакт о грађанским и политичким правима је додатно ојачао ову забрану против експеримената на људским субјектима без њиховог пристанка, где пише:

''Нико неће учествовати у медицинском или научном експерименту без слободно датог пристанка''.

Ова забрана је универзално позната, тако да неки судови и научници су изјавили да право на информисани пристанак је уобичајена ствар међународног закона. То значи да се тај закон односи на цео свет, без обзира да ли у некој држави то пише у књигама. То је исто као и норме које забрањују ропство, геноцид, мучење и пиратство.

Али шта се дешава са слободним пристанком када су третмани у питању укључујући и превентивне третмане као што су вакцине? Ово је контраверзна тема у многим земљама данас, укључујући и САД.

2005. године, УНЕСЦО - Организација за образовање, науку и културу Уједињених нација је говорила о овој теми и прихватила је Универзалну декларацију о биоетици и људски правима на основу консензуса 93 државе, укључујући и САД. Државе које су учествовале су се надале да ће ова декларација, исто као и Универзална декларација о људским правима раније, постати сет водећих принципа.

По питању пристанка, у декларацији пише:

''Било која медицинска интервенција може да се уради само после слободног и информисаног пристанка особе на основу адекватне информације. Интерес науке или друштва не може да буде изнад овога'' - Универзалну декларацију о биоетици и људски правима, 2005.г.

Ова изјава је наставак медицинске заклетве која се приписује Хипократу пре 2500 година: ''Доктор мора да ради за добро својих пацијената, и не сме никада да их повреди''. Ово је скраћено за принцип ''Прво не шкодити''. Овај кредо оличава принцип предострожности у медицини где јасно ставља интерес индивидуалног пацијента изнад колектива или такозваног ''стада''. Овај принцип предострожности директно доводи до тога да политика вакцинације може да буде само препорука, а никако принуда.

Веза између доктора и пацијента се пре свега заснива на поверењу и било каква присила то поткопава. Када је веза доктора и пацијента заснована на присили, ту се одмах губи поверење и онда лекари раде за државу и надаље за друштво што значи да су изнад пацијента појединца. Ово је клизав терен на коме је медицина много пута раније пала на тесту. Др. Лео Александар који је био главни амерички саветник у Нирнбершком процесу 1949. године је упозорио: ''Од скромних почетака, вредности читавог друштва могу да се сруше''.

Скренуо је пажњу да много раније, пре него што су нацисти дошли на власт у Немачкој, промена у медицинској заједници је већ припремила пут за прихватање утилитаристичке тачке гледишта са литературом о еутаназији и уништавању оних са инвалидитетом, још 1931. године.

Пратећи принцип предострожности у медицини, основна позиција са вакцинама може да буде искључиво препорука, никако обавеза.

Појединци за себе и своју малолетну децу имају право да прихвате или одбију превентивну медицинску интервенцију на основу адекватних информација и без присиле претњом губитка економских и образовних бенефиција. Основна позиција вакцинације мора да буде информисан пристанак јер присилна обавеза уништава поверење и смањује основно право на живот, слободу, телесни интегритет, приватност информисаног пристанка и право родитеља да донесу одлуку.

У већини развијених земаља се користи овај принцип и вакцинација се само препоручује и ту такође спадају спонзори ове конференције, Немачка и Јапан. Друге развијене земље имају импресивно здравство и не морају да користе принуду, то су Велика Британија, Аустралија, Аустрија, Данска, Исланд, Холандија, Нови Зеланд, Шведска, Норвешка, Финска, Данска, Јужна Кореја, Шпанија и многе друге.

И поред тога, Универзална декларација о биоетици и људским правима дозвољава ограничење фундаменталног права, али та ограничења морају бити наметнута законом и морају да постоје због заштите јавног здравља или због заштите права и слободе других. Осим тога, такви закони морају да буду у складу са Међународним законом за људска права. Међународни судови су направили тест помоћу којег процењују да ли су ограничења фундаменталних права легитимна и законита. Тест процењује да ли је законито, строго потребно и пропорцијално ризику. Држава која је донела закон којим ограничава мора и да докаже да је обавезна медицинска интервенција законита, преко потребна и пропорцијална ризику. Генерално, ''преко потребно'' мора да буде најмање рестриктивна алтернатива да би се дошло до циља за јавно здравље, и прво морају да се узимају у обзир ненасилни начини. Држава мора да докаже да мање рестриктивна алтернатива није изводљива, пре него што прихвати и имплементира високо ограничавајућу. Поред овог критеријума, ако држава тражи обавезну вакцинацију, онда мора да има јаку обавезу да обезбеди делотворан правни лек за оштећене од вакцина. Као и сви лекови на рецепт, вакцине носе ризик оштећења и смрти за неке људе. Гаранција делотворног правног лека је основни стуб у законодавству, демократском друштву и правни лек мора да буде ефикасан, а не илузорни правни лек који не обезбеђује олакшање.

Политика вакцинације се драстично променила од почетка 20. века када су вакцине биле само хитна медицинска интервенција за целу популацију у време епидемија великих богиња. А по данашњој политици за примарне мете имамо бебе и малу децу, у време када нема хитних медицинских интервенција за превенцију, а вакцинишу за велики број болести које варирају по тежини. Законодавство и судови су морали да се суочавају са много различитих проблема због ове политике, где имамо компензације за повреде од вакцина, верско изузеће, филозофско изузеће, право на образовање, право на информисани пристанак и право на родитељско одлучивање.

Имам неколико примера судских пресуда везано за вакцине из различитих земаља. 1992. године у Јапану Виши суд у Токију је имао случај са 459 особа оштећених или преминулих због вакцине. Суд је закључио да је Министарство здравља било немарно у свом раду где су требали да направе програм провере помоћу којег би могли да издвоје људе који имају контраиндикације на вакцинацију. Суд је приметио да се Министарство здравља фокусирало на мере за повећање стопе вакцинације науштрб потребне пажње за нежељене последице вакцинације. Суд је такође приметио да Министарство није обезбедило довољно информација о нежељеним последицама вакцинације лекарима и јавности. Суд је закључио да оштећене жртве имају право да добију одштету од државе.

2004. године у Украјини, њихов уставни суд је тумачио да Устав гарантује образовање на основу равноправности и сматрају да свако дете има право на основно образовање без обзира на њихов статус са вакцинама.

2015. године, Уставни суд у Турској је подржао право родитеља да дају сагласност и изјавио да је то неопходно у случају вакцинације деце. Упркос уверењима Министарства здравља да је вакцинација у ''најбољем интересу'' детета, закључили су да телесни интегритет детета може да се наруши само у случају медицинске потребе и по закону, а то није био случај са рутинском вакцинацијом.

С друге стране, у јануару 2015. године, пресуда чешког Уставног суда је подржала закон за јавно здравље који забрањује да деца похађају школу и обданиште ако нису вакцинисана против 9 болести, осим у случају да дете има перманентне контраиндикације. Пресуда је жестоко нападнута са тврдњом да је пресуда суда политички мотивисана, а није заснована на ригорозним анализама Устава.

Одбрана је открила да они који су донели одлуку су се оглушили на неуставност закона и да ће одлука суда поткопати, уместо да помогне напретку вакцинацијских мандата.

У САД, легитимност обавезног вакцинисања за школу је био у фокусу прошле године, када је скоро 20 америчких држава увело у законодавство забрану коришћења изузимања од вакцинације, осим за врло лимитиран медицински разлог. Само у Калифорнији је изгласан закон који забрањује сва изузећа осим лимитираних медицинских, иако слични закони су изгласани у још две државе, Мисисипи и Западна Вирџинија. У блиској будућности ћемо имати прилике да видимо да ли ће судови у Калифорнији прихватити или одбацити овај нови закон, који је у директној супротности са Уставом који гарантује право на основно образовање за сву децу. Видећемо да ли су судови спремни да подрже нову врсту сегрегације у школама, против 225000 деце чији статус вакцинације није у савршеном складу са калифорнијским диктатом.

У глобалном истраживању и развоју нас чека нових 270 вакцина, а улога законодавства и судова у прихватању и одбијању мандата за вакцине и у компензацијама за оштећене вакцинама је критична.

Сви знамо да је здравство велики бизнис у целом свету и вакцине представљају све веће медицинско тржиште са све већим профитним маргинама. Ако се не придржавамо основних принципа права на живот, слободу и телесни интегритет појединца и права на слободан и информисан пристанак у медицини, можемо себе довести до познате и непознате штете.

За закључак ћу парафразирати опроштајни говор председника Ајзенхауера из 1961. године када је говорио о бенефицијама и ризицима војно-индустријског комплекса. Заменићу назив са медицинско-индустријски комплекс који по мом мишљењу данас исто представља бенефиције и ризике. Предвидео је:

''Потенцијал катастрофалног успона погрешне власти постоји и истрајаће. Никада не смемо дозволити да овај комплекс угрози наше слободе или демократске процесе. Ништа не треба да узимамо здраво за готово. Само опрезни и образовани грађани могу да присиле правилан рад огромне индустријске и медицинске машине за здравље са нашим методама и циљевима, тако да безбедност и слобода могу заједно да напредују. Ми треба да гледамо на научна истраживања и открића са поштовањем, али морамо да будемо опрезни са једнако важном опасношћу са друге стране, где јавна политика може да постане заробљеник научно-технолошке елите''.

Будимо опрезни, образовани да би на прави начин интегрисали глобалну здравствену безбедност и глобалну слободу. Хвала вам''.

Мери Холанд (Марy Холланд) је научни истраживач на Правном факултету Универзитета Њујорк, Директор Програма за Правне вештине на Правном факултету Универзитета Њујорк, специјалиста за међународна људска права, Јавно право и Закон о сигурности вакцина и накнаду услед повреда од вакцина. Мери Холанд је коаутор студије „Епидемија вакцина: Како корпоративна похлепа, контролисана наука и силеџијска Влада угрожавају наша људска права, наше здравље и нашу децу“.


www.facebook.com/VakcineINFO/posts/1450542358388640


Календар обавезне имунизације у Републици Србији
www.batut.org.rs/download/izdvajamo/Kale...publici%20Србији.пдф


''Молимо за ПАЖЊУ! Доказ из ТОРЛАКА!

Прво двоје оболелих од морбила у К. Митровици, због којих је 29. септембра проглашена епидемија у Србији, били су ВАКЦИНИСАНИ И РЕВАКЦИНИСАНИ ММР-ом!

Зато су од 5.-7. октобра, вакцинашки лобисти искористили ГСК-ове "Педијатријске дане" у Нишу, да изврше организован притисак на педијатре и потпишу споразум са представницима медија, у циљу "гушења антивакциналног покрета у Србији"!

Морали су да подигну велику панику у јавности, лажу и варају, прете и уцењују родитеље невакцинисане деце, подносе кривичне пријаве против бораца за слободу избора и још много тога, САМО ДА САКРИЈУ КЉУЧНЕ ДОКАЗЕ КОЈИ ПОТВРЂУЈУ ДА ВИРУС МОРБИЛА ШИРЕ ВАКЦИНИСАНИ И РЕВАКЦИНИСАНИ ММР-ом''!

www.facebook.com/VakcineINFO/posts/1472792882830254

14 мар 2018 19:29 Одг: Опасности вакцинације - све на једном месту #9013

  • Лоример
Србски сајтови:

вакцинаинфо.орг
www.ivantic.info/Ostale_knjiige/Zdravlje...e%20и%20здравље.хтм
ситес.гоогле.цом/сите/дебункерсвоице/
цпс.орг.рс/вакцине/индеx.хтмл


Црногорски сајтови

www.buditezdravi.info/medicina-и-фармација


Хрватски сајтови:

2012-трансформацијасвијести.цом/цатегорy...а-истина-о-цјепивима
цијепљење.инфо


Страни сајтови:

ваxxтер.цом
www.cmsri.org
www.stopmandatoryvaccination.com
авн.орг.ау


Facebook групе:

Невакцинисана Деца су Здравија од Вакцинисане
www.facebook.com/groups/204234299684425/?ref=bookmarks

Упис детета у школу без извештаја о вакцинацији
www.facebook.com/groups/442667882485089/

Стоп обавезној вакцинацији у Србији!
www.facebook.com/groups/1563091740629871/?ref=bookmarks

СТОП ОБАВЕЗНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ
www.facebook.com/groups/165899303137/?ref=bookmarks

УГ "Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију", Србија
www.facebook.com/groups/843060252456661/?ref=bookmarks

Др Природа
www.facebook.com/groups/1150365448322141/?ref=bookmarks

Информације & Едукација
www.facebook.com/Информације-Едукација-164194657274796/?хц_реф=АРСЈбд37-умехТтцмQq5моеЗДРвдумXОлРХПуЗзОбпХиЕ9Звј7РЗ0ХоПка5yг7Ук0јс&фреф=нф

ВАКЦИНЕ - зашто им кажемо НЕ?
www.facebook.com/VAKCINE-зашто-им-кажемо-НЕ-224380144568994/

Вакцине ИНФО
www.facebook.com/VakcineINFO/?ref=py_c

Вакцина (сазнања и неки факти)
www.facebook.com/Vakcina-сазнања-и-неки...9937907093/?реф=пy_цYоутубе канали:

Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију
www.youtube.цом/цханнел/УЦWјбyq2еК2x_т6нл0аПС58w/видеос

Вакцине Инфо
www.youtube.цом/цханнел/УЦПх5Л6зВ4ПМXбН8wДОИqФРQ/видеос

Марија С
www.youtube.цом/цханнел/УЦ5qфПгqДиАWЕтУлФјПИWТлw/видеос

јазз62
www.youtube.цом/усер/јазз023зр/видеос

Излечите се сами
www.youtube.цом/цханнел/УЦг1X0оЕАв6wтРЈ5М2а_ФднQ/видеос

Једина Истина
www.youtube.цом/цханнел/УЦxкјберДОНx-8В8еКИјтЈ1w/видеос

ВАXXЕД ТВ
www.youtube.цом/цханнел/УЦwЗДСЕпПвЕ398ОЛаздитуКQ/видеос


Јутјуб листе (избрисати празнину и прекопирати линк)

www.youtube.цом /wатцх?в=БЗб7оБББвр0&лист=ПЛиЗб2КтYеепАЦПЦ4вби_П25СпСXо7ИY3Х&индеx=1

www.youtube.цом /wатцх?в=X2СХxУ0МеЦ4&лист=ПЛиЗб2КтYеепБ_И0Yт5тБВЈНЦхмWбХQxкХ

www.youtube.цом /wатцх?в=Н5WмуудНнпУ&лист=ПЛ7QПсрЈлАУмwтQ0д3АДЗјнцYдуу6Б23WИ

www.youtube.цом /wатцх?в=ецз6фКЛWЛИц&лист=ПЛ7QПсрЈлАУмwи8кмwлдбтјЛ_мЈгП2-НхУ

www.youtube.цом /wатцх?в=4еВмлАи1ФГ0&лист=РД4еВмлАи1ФГ0&т=104

www.youtube.цом /wатцх?в=WyС4ДqвwиуY&лист=ЛЛxкјберДОНx-8В8еКИјтЈ1w


Трибине:

08.12.2017 - Проф. др Мирјана Совиљ - Трибина о (не)обавезној вакцинацији - Шабац


25.11.2017.- Др Марко Марјановић - Ниш


26.05.2016. - Адвокат Милорад Михаиловић - Правни аспекти вакцинације - Нови Сад


19.02.2018. - УГ "НОВА" Трибина о вакцинацији - Нови Сад


02.02.2018. - Вакцинација - слободан избор или обавеза? - Суботица


02.02.2018. - Трибина о вакцинацији - УГ за необавезну вакцинацију "НОВА" - Суботица


08.12.2017. - Трибина о вакцинацији - УГ за необавезну вакцинацију "НОВА" - Шабац


25.11.2017 - Дебата о (не)обавезној вакцинацији - Ниш
yоуту.бе/QXy2ХсмМВе4?т=2514

25.11.2017. - НОВА - Удрузење за Необавезну Вакцинацију - трибина у Нишу


25.11.2017. - Др Јована Стојковић НИШ - ОТВОРЕНА ЈАВНА ДЕБАТА О НЕ ОБАВЕЗНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ - ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ НИШ


06.11.2017. - Трибина о ММР вакцини, Скупштина града Београда, НОВА


06.11.2017. - Трибина: ММР и аутизам, Београд


06.11.2017. - Снимак са трибине "Истина о ММР вакцини и вакцинацији" И део, Београд


06.11.2017. - Снимак са трибине "Истина о ММР вакцини и вакцинацији" ИИ део, Београд


9.10.2017. - Вакцинација и њени непријатељи


22.01.2017. - Трибина о вакцинацији, УГ за необавезну вакцинацију "НОВА" - Суботица


07.12.2016. - Трибина Одговорно родитељство – Информисана одлука о вакцинацији, Београд


26.05.2016. - Трибина о необавезној вакцинацији, Питања и одговори, Нови Сад


Вакцинација или слобода - трибина
Јавни протести:

05.04.2015. - Протест родитеља против присилне вакцинације у Србији, Београд
ЗА СЛОБОДУ ИЗБОРА - СТОП ПРИСИЛНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ


05.04.2015. - ПРОТЕСТ РОДИТЕЉА ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ ДЕЦЕ, БЕОГРАД


10.05.2015. - Протест против мандаторне вакцинације. Београд


12.03.2016. - СТОП ВАКЦИНАЦИЈИ - Србија


12.03.2016. - Др Јована Стојковић вакцине Трг Републике Београд За Слободу Избора


12.3.2016. - Монах Антоније - протест против присилне вакцинације


14.05.2017. - Сверодитељски Протест - др Јована Стојковић


14.05.2017. - Сверодитељски Протест - Владислав Ђорђевић


14.05.2017. - Сверодитељски Протест


14.05.2017. - Први сверодитељски састанак - Београд
Сведочанства родитеља:


www.youtube.цом/цханнел/УЦЈ3Ан5ХWрфхпс8ИЦбВМеРлQ/видеос

"Од вакцине за школу добила сам леукемију“ – Тара Петровић (12) у емисији „Жикина шареница“ 16.01.2016.
вимео.цом/152135876

Сведочанства родитеља деце оштећене вакцинама


Живот прича: Вакцине


Искуства родитеља дјеце којима је дијагностициран аутизам су увијек иста


Родитељи зар ћете прије повјеровати новинарима него ли властитим очима


Сара Попчетовић: Аутизам мог сина је изазвала ММР вакцина.


www.facebook.com/photo.php?fbid=10206387...p;type=3&theaterСтудије које доказују да вакцине изазивају болести

144 студије које доказују да вакцине изазивају аутизам:
www.scribd.com/doc/220807175/144-Ресеарц...е-Аутисм-Линк#сцрибд

цхилдхеалтхсафетy.wордпресс.цом/грапхс/
саневаx.орг/wп-цонтент/уплоадс/2012/10/Т...167-7689-С12-001.пдф

www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X17308763
www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0162013417303380
wорлдмерцурyпројецт.орг/?с=wхите+папер
www.doctorschierling.com/blog/new-студy-...ум-ваццине-адјувантс

www.greenmedinfo.com/guide/health-гуиде-ваццине-ресеарцх
цдн.греенмединфо.цом/ситес/дефаулт/филес..._ваццинатион_алл.пдф
www.greenmedinfo.com/anti-тхерапеутиц-ацтион/ваццинатион-алл
www.greenmedinfo.com/guide/health-гуиде-ваццине-ресеарцх
www.greenmedinfo.com/greenmed/display/дисеасе/л

www.greenmedinfo.com/blog/millions-глоба...фатигуе-сyндроме-цау

www.greenmedinfo.com/blog/600-реасонс-ту...-мост-импортант-херб
www.greenmedinfo.com/substance/curcumin

КАКО ФАРМАЦЕУТИ ЛАЖИРАЈУ СТУДИЈЕ О ВАКЦИНАМА


НИКАДА НИСУ УРАЂЕНЕ СТУДИЈЕ О САДАШЊЕМ РАСПОРЕДУ ВАКЦИНАЦИЈЕ!


ФДА ПРИЗНАЛА ДА ГАРДАСИЛ ВАКЦИНА УЗРОКУЈЕ РАК УМЕСТО ДА ШТИТИ!
Састав вакцина - шта се налази у вакцинама

www.buditezdravi.info/medicina-и-фармаци...е-налази-у-вакцинама
www.buditezdravi.info/images/dokumenta/l...sina_u_vakcinama.pdf
тинктуредрсулца.цом/отрови-у-вакцинама/

" У првих 6 година живота ваше ће дијете примити сљедеће (путем цјепива):
17.500 µг 2-феноксиетанола (антифриза)
5.700 µг алуминија (нервног отрова)
непознате количине феталног говеђег крвног серума (крв абортираног телета)
801,6 µг формалдехида (познатог карциногена, твари за балзамирање)
23.250 µг желатине (смрвљене животињске стрвине)
500 µг људског албумина (из људске крви)
760 µг мононатријевог глутамината (узрокује претилост и дијабетес)
непознате количине људских станица МРЦ-5 (станице абортиране дјеце)
преко 10 µг неомицина (антибиотика)
преко 0,075 µг полимиксина Б (антибиотика)
преко 560 µг полисорбата 80 (доказаног карциногена)
116 µг калијевог клорида (који је састојак смртоносних ињекција)
188 µг калијевог фосфата (текуће гнојиво)
260 µг натријевог бикарбоната (соде бикарбоне) - мало свјетла у мраку
70 µг натријевог бората (боракса) - ово уништава гљвице, па није тако лоше
54.100 µг натријевог клорида (кухињске соли)
непознате количине натријевог цитрата (додатак прехрани) - најлошији цитрат, бољи су К, Мг и Ца
непознате количине натријевог хидроксида (опасне и корозивне лужине)
2.800 µг натријевог фосфата (токсичног за животиње и људе)
непознате количине натријевог фосфата монобазичног монохидрата (токсичног за људе и животиње)
32.000 µг сорбитола (шећерног алкохола - никако не ињектирати у тијело)
0,6 µг стрептомицина (антибиотика)
преко 40.000 µг сукрозе (шећера из трске)
35.000 µг протеина квасца (гљвица)
5.000 µг урее (метаболичког отпада из људског урина)
остали кемијски остаци
(из књиге "Што фармацеутске твртке не желе да знате глед цјепива" доктора Тодда М. Елснера)
Није наведен алуминијев хидроксид, алуминиј је такођер нервни отров (Алзхеимерова болест). Нека цјепива (нпр. против грипе) садрже отровни спој тимеросал који у 50% количини садржи живу. Нека цјепива садрже протеине из кокошјих

јаја."

www.pathlights.com/nr_encyclopedia/onlin...accine/chapter12.htm

''Према ФДА (Тхе Фоод анд Друг Администратион), лекови који се дају интравенозно а у себи садрзе АЛУМИНИЈУМ, имају јасно назнацен ниво, тј колицину алуминијума у себи, и она не сме бити прекорацена.
Максимална дневна колицина која се сме унети интравенозно је 25 мцг. 'Препоруцена' доза алуминијума по килограму телесне тезине пацијента је до 5 мцг (сто знаци да на пример беба од 3 кг не би смела примити висе од 15

мцг). Ови лекови МОРАЈУ имати јасну ознаку о колицини алуминијума који садрзе.

Да ли знате да, из неког разлога, вакцинама нису потребне те ознаке, односно упутство на коме јасно стоји колицина алуминијума, а ни лекари нису у обавези да се дрзе тог протокола о максимум 25 мцг?!

Користеци просту математику, а према тврдњама ФДА, ево примера телесне тезине, са одговарајуцим нивоом алуминијума:

*здрава беба, 8 фунти (3,62кг) - 18,16 мцг
*здрава беба, 15 фунти (6,8кг) - 34,05 мцг
*здраво дете, 30 фунти (13,60кг) - 68,1 мцг
*здраво дете, 50 фунти (22,6кг) - 113 мцг
*здрав одрастао цовек, 150 фунти (68кг) - 340,5 мцг
*здрав одрастао цовек, 350 фунти (158,7кг) - 794,5

А сада.., колико алуминијума има у вакцинама које се рутински дају деци:

*ХИБ (ПедВаxХиб) - 225 мцг по ињекцији
*Хепатитис Б - 250 мцг
*ДТаП (колицина варира у зависности од производјаца) - од 170 до 625 мцг
*Пнеумоцоццус - 125 мцг
*Хепатитис А - 250 мцг
*ХПВ - 225 мцг
*Пентацел (ДТаП, ХИБ и Полио, висевалентна) - 330 мцг
*Педиариx (ДТаП, ХИБ и Полио, висевалентна) - 850 мцг

А да се подсетимо мало и овог:
Према ФДА и ААП (Америцка Академија Педијатара), ста се десава ако дете прими висе од максимално дозвољене колицине алуминијума?
*Алуминијум се талози у костима и мозгу, и мозе бити ТОКСИЦАН за тело и органе.
*Алуминијум мозе изазвати НЕУРОЛОСКУ 'стету'.
*Предозирање алуминијумом мозе бити ФАТАЛНО код пацијената са слабим бубрезима или са поремецајем рада бубрега, и код превремено родјених беба.
(Алуминум Тоxицитy ин Инфантс анд Цхилдрен, Цоммиттее он Нутритион, Америцан Ацадемy оф Педиатрицс, Педиатрицс Волуме 97, Нумбер 3 Марцх, 1996, пп. 413-416)

Дакле, ово су све званицне информације које је изнела ФДА и ААП''.

www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdo...earch.cfm?fr=201.323
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25428645Судске одштете

Амерички федерални суд признаје: вакцина против хепатитиса Б (то је она што је наше бебе добију у року од 24 сата по рођењу!!!) узрокује ЛУПУС (аутоимуна болест).
цхилдхеалтхсафетy.wордпресс.цом/2011/04/...-хеп-б-цаусес-лупус/

''Италијански суд је донео пресуде у корист 580 случајева деце оштећене вакцинама и доделио им значајне одштете. Има и смртних случајева за које је доказано да су последица вакцине. Све пресуде се објављују уз дозволу

адвоката Луке Венталора, који је учествовао у суђењу и доставио пресуде које се могу слободно делити. За разлику од балканских земаља, у Италији на стотине лекара и адвоката заједно раде на доношењу ПРАВДЕ за децу

оштећену вакцинама''.

ситес.гоогле.цом/сите/дебункерсвоице/хоме/пресуде-у-италији

Македонија - ''Исплаћена одштета за тешко оштећење од вакцине у вриједности од 7 милијуна динара''

ситес.гоогле.цом/сите/дебункерсвоице/хом...ационог-суда-у-стипу

Листа са 333 пресуде у корист оштећених од вакцина у Сједињеним америчким државама:

www.mctlawyers.com/vaccine-ињурy/цасес/

Зашто забрањују документарни филм Ваxxед?Методичко демонтирање српског вакциналног лобија

Убијање лекара који су против вакцина

www.examinus.org/razotkrivanje/bradstreet-гцмаф/
wебтрибуне.рс/смрт-под-цудним-околностим...ом-пронадено-у-реци/
www.balkanspress.com/index.php/zanimljiv...rokuju-аутизам-видеоОдбијање вакцинације:

Бојана Рајковић
www.православнапородица.орг.срб/индеx.пхп/породицно-здравље/1511-одбрана-против-поступка-вакцине
www.koreni.rs/pisana-одбрана-у-вези-захт...бијања-вакцинације/

Изјава Златка Божовића зашто је одбио ММР вакцину


Како одбити вакцинацију у Црној Гори
www.buditezdravi.info/zdravlje-дјеце/228...дјетета-у-црној-гори


Књиге

Вакцине - Нови геноцид? Основи биолошког ратовања - Венс Ферел (Венце Феррелл)
www.ivonazivkovic.net/Vens_Ferel_Vakcine.pdf
Како одгојити здраво дете и сачувати га од лекара - др. Роберт Менделсон
www.prirodnamedicina.org/knjige/zdravo_dete.pdf
www.buditezdravi.info/images/dokumenta/o...pasnosti_od_njih.pdf
www.prirodnamedicina.org/?page_id=11
природнамедицина.орг/књиге/В.Питерс--Мистицна_медицина.пдф
тинктуредрсулца.цом/е-библиотека/
www.creation6days.com/zakoni_zdravlja_knjige.htm
Последња измена: 14 мар 2018 20:53 Написао: .

14 мар 2018 19:46 Одг: Опасности вакцинације - све на једном месту #9014

  • Лоример
Србски доктори који имају храбрости да јавно иступају против вакцинације:

1. Др. Слађана Велков

www.buditezdravi.info/medicina-и-фармаци...ду-вакцина-и-болести
Вакцине не штите већ изазивају болести
ср-рс.фацебоок.цом/нотес/сладјана-велков/вакцине-не-штите-већ-изазивају-болести/10152310731339974/
www.facebook.com/notes/sladjana-велков/л...на/10151793010959974
www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.ph...22&артицлеИд=585
www.ivantic.info/Magacin/Potresna%20испо...0је%20напустила.хтмл
www.buditezdravi.info/medicina-и-фармаци...ду-вакцина-и-болести
www.buditezdravi.info/medicina-и-фармаци...не-изазивају-болести

"Боје јутра" са др Слађаном Велков, тема - штетност вакцина


Вакцинација - за или против? др Слађана Велков, др Мирољуб Петровић, адвокат Иво Струјић2. Др. Јована Стојковић

ИНТЕРВЈУ: Јована Стојковић - Не желимо да вакцинација буде обавезна за све грађане! (04.02.2018)


ИНТЕРВЈУ: Јована Стојковић - Вакцине представљају највећу опасност за нашу децу! (05.09.2017)


У ЦЕНТАР др Јована Стојковић и Златановић: Идемо у затвор, не вакцинишемо своју децу


Парадигма "белог мантила" - Др. Јована Стојковиц | НовосадскаТВ


www.globalmediaplanet.info/vakcine-9-пит...др-јована-стојковиц/

Др Јована Стојковић о штетности вакцина! 23.04.2015.


Буквално, гост др Јована Стојковић 16.09.2016


НОВО НА РАДИЈУ СНАГА НАРОДА - Женска снага 17.10.2016.


Има ли нам лека? 21 9 20153. Др. Мирјана Совиљ, Институт за експерименталну фонетику и патологију говора Ђорђе Костић
''У институт долазе деца са поремећајем говора, а преко 75% родитеља тврди да се поремећај јавио након примања ММР вакцине''.
4. Проф. др. Бранимир Несторовић, дечји алерголог и пулмолог, Универзитетска дечја клиника у Тиршовој

– Потпуна је бесмислица да вакцине немају нежељена дејства. Све имају нежељена дејства. У пропратном листићу за ММР вакцину пише да може да изазове промене у централном нервном систему које одговарају благом облику аутизма. То је изјавила и директорка Америчког центра за контролу болести и рекла да ће се код мањег процента, односно да ће се код 1, 5 одсто мушке деце развити симптоме који личне на благи аутизам. То, уосталом, пише у пропратном лифлету за вакцину – напомиње Несторовић.

– Њима се не свиђа то што ја мислим. Вероватно ће покушати да ми узму лиценцу. Ја сам две године пред пензију. Али нисам узбуђен. Мислим да је дужност неког ко је стар као ја, и ко има 38 година стажа да каже истину. не морам као млади лекари да се плашим, а цео живот сам радио поштено.

Др Бранимир Несторовић, педијатар - ММР вакцина изазива аутизам!


Професор Медицинског факултета у Београду Бранимир Несторовић је расвијетлио смрт беба из Лукавца из Добоја, умрлих 2010. и 2011. године.
www.mojportal.ba/2012/03/12/rasvijetljen...-у-лукавцу-и-добоју/

''Она је навела да је након њемачког љекара Волфганга Водарга и Османа Синановића, неуролога из Тузле, Несторовић трећи љекар који је потписао стручни налаз да је смрт беба из Лукавца и Добоја узрокована компликацијама усљед примања вакцина ДиТеПер и ХИБ.

"Наши љекари негирају да је смрт услиједила након примања вакцине, али коначно су почели говорити истину. Не знам да ли доктор Несторовић може свједочити, али то нам је јако важно, како родитеље нико не би правио будалама", казала је Савићева.

Према Несторовицевом мишљењу, постоје вакцине које су потпуно непотребне, као што је вакцина против хепатитиса Б''.

www.nezavisne.com/novosti/bih/Vakcine-кр...авца-и-Добоја/132241

Проф. др Бранимир Несторовић, педијатар о штетности вакцина


Др Бранимир Несторовић педијатар о штетности живе у вакцинама


www.mamaklik.com/2017/08/06/dr-бранимир-...авајте-ове-материје/


5. Проф. др. Петар Иваниовски, педијатар, хематолог, професор педијатрије на Медицинском факултету Универзитета у Београду
Шеф службе хитне педијатријске амбуланте Универзитетске дечје клинике у Тиршовој у Београду

Др Петар Ивановски педијатар: ДТП вакцина изазива леукемију!


Др Петар Ивановски педијатар ДТП вакцина изазива леукемију - део6. Примаријус др. Тодор Јовановић, имунолог

www.ivantic.info/Ostale_knjiige/Zdravlje...iji%20у%20Србији.пдф

ИНТЕРВЈУ: Тодор Јовановић - Вакцине су опасне, јер убијају децу и изазивају аутизам! (17.10.2016)


ИНТЕРВЈУ: Тодор Јовановић - Фармацеутска мафија зарађује на стварању нових болести! (10.09.2016)


Др. Тодор Јовановиц - разговори о вирусе,вакцине,епидемије,канцер,сида и хепатит Ц


Др Тодор Јовановић о штетности вакцина. 21.04.2015.7. Др. Лела Шурлан, доктор биолошких наука и клинички ембриолог

Лела Шурлан о вакцинама


Лела Шурлан (биолог-ембриолог) о вакцинама


КАКО ВАКЦИНЕ ИЗАЗИВАЈУ АУТИЗАМ И АУТОИМУНЕ БОЛЕСТИ - Лела Шурлан (биолог-ембриолог)8. Професор др. Борислав Каменов, имунолог

9. Др. Марко Марјановић, Институт за мајку и дете

10. Др. Александра Аранђеловић, кардиолог у КБЦ Звездара

11. Др. Александар Радојевић

Др Александар Радојевић - једини посланик који се залаже за слободу избора!


Доктор Александар Радојевић о вакцинама и вакцинацији
Хрватски доктори који имају храбрости да јавно иступају против вакцинације:

01 - Проф. др. Жељко Пољак

Проф. Др Жељко Пољак, имунолог, о штетности вакцина


Преиспитујте све - Имунолог Проф Др. Жељко Пољак о штетности цјепива


02 - Проф. др. Срећко Сладољев

Контекст: За или против вакцинације?
yоуту.бе/05тТРк39ЗЗY?т=925

ВАКЦИНАЦИЈА ДЕЦЕ: ИМА ЛИ ИСТИНЕ У ЗВАНИЧНОЈ ВЕРЗИЈИ? (ТРИБИНА)
yоуту.бе/0ТзуXФЛУефк?т=352

др Срећко Сладољев


Срецко Сладољев добио судски спор против Имунолоског завода (Дневник 2011-05-12)


др Слободан Ланг о др Срећку Сладољеву


www.buditezdravi.info/medicina-и-фармаци...ни-пса-не-вакцинисем
www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/dr-срецко...ог-љубимца-1000689/

03 - Др. Лидија Гајски

Др Лидија Гајски: Вакцинација је средњовековна догма!


04 - Др. Луција Томљеновиц

''Разлог зашто се алуминиј додаје у већину цјепива је баш због тога јер сам антиген (уколико се не ради о цијелом „ослабљеном“ или „умртвљеном“ вирусу или бактерији) није у стању потакнути одговарајући имунолошки одговор. Дакле, сам по себи, алуминиј у одређеном кемијском облику (нпр. алуминијев хидроксид) има инхеренту способност изазивања имунолошког одговора. Осим тога, знанствене студије јасно показују да истотако сами по себи, алуминијски адјуванси могу изазвати штетне аутоимуне манифестације и имунолошки посредоване болести у животиња и људи.

Алуминиј се користи у цјепивима јер је прилично ефикасан стимулатор имунитета. Медицински ауторитети надаље тврде да су ризици за здравље занемариви, но такве изјаве су у оштрој супротности с гомилом знанствене литературе. На примјер, ињекција 1 мг / кг алуминијских наночестица у одрасле штакоре је довољна да проузрочи значајне упалне манифестације у мозгу животиња. Према америчком распореду цијепљења, дјеца у доби од 2, 6 и 15 мјесеци примају сличне количине алуминија путем рутинских педијатријских цјепива. Добро је утврђено да јака стимулација имунолошког сустава може директно стимулирати синтезу про-упалних цитокина у мозгу. Штовише, про-упални цитокини који су обично узроковани стимулацијом цјепивима, повишени су у крви, цереброспиналној текућини и мозгу аутистичних особа.

Најновија истраживања такођер показују да наночестице алуминијских адјуванса имају јединствену способност да пријеђу крвно-мождану баријеру и потакну штетне упалне реакције у средишњем живчаном суставу. Та запажања дјеломице појашњавају зашто велика већина пријављених нуспојава након цијепљења спада у категорију неуролошких и неуропсихијатријских поремећаја.

Данас је знанствено утемељено да алуминијски адјуванси могу проузрочити озбиљне аутоимунолошке синдроме укључујући и оне који захваћају средишњи живчани сустав. Најчешће манифестације тих синдрома су дефицити когнитивних способности и психомоторне функције, кронична замореност, упала мишића и артритис. Поуздано је утемељено да се такве манифестације могу појавити у мањем постотку одраслих особа које су у раздобљу од неколико година примиле између једног до осам цјепива с алуминијем. Штовише, дефицит когнитивних способности и кронична замореност код синдрома изазваног алуминијским адјувансом којег су открили француски истраживачи (тзв. мацропхагиц мyофасциитис -ММФ) забиљежени су у 87% и 53% случајева те знатно онемогућује професионалне активности и негативно утјече на бројне аспекте свакодневног живота.

Успркос овим сазнањима, дојенчад и дјеца у већини развијених земаља рутински примају и до 18 цјепива која садржавају алуминиј путем педијатријских цјепива. Мислим да није потребно посебно наглашавати да су дјеца пуно осјетљивија на токсичне учинке алуминија од одраслих особа. Но ипак, чини се да се та чињеница упорно игнорира у већини медицинске професије''.

биологија.цом.хр/модулес/тинyцонтент/индеx.пхп?ид=60

2012-трансформацијасвијести.цом/алтернат...а-врло-су-претјеранеомсј.орг/репортс/томљеновиц%202011.пдф
саневаx.орг/wп-цонтент/уплоадс/2012/10/Т...167-7689-С12-001.пдф
цхилдхеалтхсафетy.wордпресс.цом/2012/03/...-уп-ваццине-хазардс/
цхилдхеалтхсафетy.wордпресс.цом/2012/10/...-даугхтерс-анд-сонс/

цхилдхеалтхсафетy.wордпресс.цом/2012/11/...-енглисх-парлиамент/
цхилдхеалтхсафетy.wордпресс.цом/2013/03/...ус-wронглy-промотед/
цхилдхеалтхсафетy.wордпресс.цом/2014/11/...рологицал-дисордерс/
www.researchgate.net/publication/2663854...Neurological_Disease


05 - Др. Нада Јуринчић, педијатар

''Измислили сте непостојеће ПРАВО НА ЗДРАВЉЕ ДЈЕТЕТА како бисте одузели ПОСТОЈЕЋЕ ПРАВО РОДИТЕЉА ДА ДОБИЈЕ КОМПЛЕТНУ ИНФОРМАЦИЈУ И ДОНЕСЕ ОДЛУКУ.

Амерички повјереник за здравство, Кеннедy, је прије мјесец дана понудио 200.000 УСД као награду знанственику који ДОКАЖЕ да жива из вакцина није штетна! Драге колеге – што чекате? То је фина хрпица новаца. У УСА се до сада нитко није јавио, можда ви, тако жестоко паметни, докажете да жива и остали отрови у вакцинама – нису штетни. Јер такви доктори као ви, стално говоре да нису, али НЕ ДОКАЗУЈУ. И јер одговорност не прихваћају''.

2012-трансформацијасвијести.цом/цјепива-...е-то-је-застрасујуце

цијепљење.инфо/педијатрица-нада-јуринц...-особну-одговорност/

06 - Др. Антун Лисец
цијепљење.инфо/лијецник-отворено-ево-з...-дјецу-против-хпв-а/
србин.инфо/2018/01/30/др-антун-лисец-мно...ма-абортиране-дјеце/

yоуту.бе/В-дЛxиБзјбц?т=196Босна и Херцеговина

Јагода Савић, социолог

''Педијатри су једна врло чудна сорта која нема способност аутентичног размишљања. То је професија у којој је конформизам у размишљању најизраженији од свих других професија које ја познајем.

Значи, педијатар ће рећи све оно што му каже министар здравства ресорни. Ако министар каже рецимо: ''То није добро'', педијатар ће поновити исто: ''То није добро'', иако је сам убјеђен да то јесте добро.

Значи постоји, тај неки, како ми то кажемо, ред кљуцања, односно хијерархијско устројство у здравству, у ком Министарство здравства, односно челни човек како каже, тако остали слушају. И основни проблем у нашем здравству јесте тај конформизам, неспособност аутономног расуђивања и неспособност побуне против ауторитета. То су неке социолошке категорије које једноставно показују једну велику трулеж у том сектору''.www.klix.ba/vijesti/bih/udruzenje-родите...дозвољене/170110051

Јагода Савић из Удружења родитеља тешко болесне дјеце у БиХ саопштила је раније да је од 2002, до 2010. године број умрлих беба старих до 12 мјесеци у БиХ, 2249.

„Постоји оправдана сумња да је овај трагични број од 2249 малих гробова повезан са увођењем ГАВИ пројекта вакцинације здравих новорођених беба у БиХ против хепатитиса Б у прва 24 сата живота, казала је она.

www.in4s.net/generacija-вакцина-против-генерација-дјеце-ии-дио/

Босанска активисткиња и председница Одбора Удружења родитеља тешко болесне деце Босне и Херцеговине Јагода Савић тврди да је у тој земљи 2.249 беба умрло, јер су на њима тестиране Новартисове вакцине против хепатитиса Б. Наводно, у овој завери учествују Светска здравствена организација, УНИЦЕФ, али чак и Бил Гејтс!

www.telegraf.rs/vesti/390511-уницеф-убиј...-непроверене-вакцине
балканс.аљазеера.нет/вијести/вакцинациј...опасност-по-здравље

http://православнапородица.орг.срб/индеx.пхп/породицно-здравље/238-вакцине-била-гејтса-убиле-бебеЦрна Гора

Здравко Вучинић, доктор природне медицине
www.buditezdravi.info/medicina-и-фармаци...си-вазнији-од-зивотаСловенија

Карин Рижнер
цијепљење.инфо/било-која-нуспојава-је-...правно-прихватљиво/СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ ЈЕ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ:

фацебоокрепортер.орг/2016/03/05/%д1%81%д...5%д1%82%д0%б5%д0%б2/Србске медијске личности које су против вакцина:

01 - Др. Душан Дунђер


02 - Др. Мирољуб Петровић, Центар за природњачке студије


03 - Др. Андреј Фајгељ

04 - Проф. др. Маја Волк, драматург, писац, сценариста, универзитетски професор


05 - Никола Алексић, председник Еколошког покрета Новог Сада


06 - Мирјана Бобић Мојсиловић, новинар и писац

07 - Биљана Ђоровић, новинар

08 - Милан Видојевић, новинар


09 - Душан Велковски, новинар

10 - Марија Стојаковић, новинар

11 - Милан Зарић, новинар

12 - Јелена Карлеуша, певачица


13 - Дејан Лучић, новинар

14 - Петар Челик, спортиста

15 - Маја Оџаклијевска, певачица
www.blic.rs/zabava/vesti/maja-одзаклијев...е-проговорио/ц4квкм5
Страни доктори

01 - Тетyана Обукханyцх, ПхД, Иммунологист
Др Тетyана Обукханyцх Талк Ат Алигнед Цхиропрацтиц Келоwна Б.Ц. Марцх 2013Ваццинатион: хоw сафе & еффецтиве? Иссуес wитх ендотоxин цонтаминатион & ваццине-ресистант пертуссисТхе Футуре оф Иммунитy: Сессион 5сциенцебаседмедицине.орг/wхy-доес-тхис-и...рејецт-ваццинатионс/
www.facebook.com/TetyanaObukhanychPhD/
ваццинесwоркблог.wордпресс.цом/2017/06/2...нyцх-бецоме-антиваx/

Тетyана Обукханyцх, ПхД, Иммунологист
02 - Др. Раиса Садиковна Аманџолова (1918. - 2011.) професор, доктор медицинских наука, дугогодишњи шеф катедре за гинекологију Медицинског факултета у Алмати и аутор преко 150 публикација.

www.bebamur.com/blog/prof-др-рс-амандзол...-и-болести-xx-вијека

03 - Др. Степхание Сенефф

Вакцине су неефикасне и треба их укинути! - Др Степхание СенеффВакцине изазивају аутизам - Др. Степхание СенеффРУСКИ ЛЕКАРИ О БЕСМИСЛУ ВАКЦИНАЦИЈЕ!

04 - Вирусолог др Г.П. Червонскаја
05 - Имунолог др Г.Б. Кирилличева
06 - Проф. др Павел Воробјев
07 - Академик проф. др Г.Г. ОнишченкоПроф. др Павел Воробјев

08 - Др. Ромаин Гхерарди
Ињецтинг Алуминум (2017.) - Др. Ромаин Гхерарди

вимео.цом/238122323

Проф. Гхерарди: алуминум ин ваццинес ендс уп ин тхе браин


Ваццине Сафетy Цонференце Сессион 18: Др. Ромаин Гхерарди09 - Др. Русселл Л. Блаyлоцк

НАУЧНИК ДОКАЗАО ДА ВАКЦИНЕ ИЗАЗИВАЈУ АУТИЗАМ! - др. Русселл Л. Блаyлоцк
Др Блејлок је дуго истраживао утицај честих вакцинација код беба и деце и открио је механизам на који начин вакцине изазивају СИДС, епилептичне нападе, аутизам, шизофренију, опсесивно компулсивни поремећај и друге поремећаје неуролошког система.ЗАШТО НЕ ТРЕБА ВАКЦИНИСАТИ - ДР БЛЕЈЛОК


Вакцине оштећују развој мозга код деце - др. Расел Блејлок (др. Русселл Л. Блаyлоцк)


Сессион 22, Тхе Ваццине Сафетy Цонференце: Др. Русселл Блаyлоцк, МД, ЦЦН10 - Др. Тедд Корен


11 - Др. Рима Е. Лаибоw

Сребрна вода убија све вирусе, чак и еболу


НЦФ Др Рима Лаибоw Цодеx Алиментариус анд тхе Нази Агенда 21 депоулатион план


12 - Др Сузанне Хумпхриес


13 - Др. Схерри Тенпеннy


14 - Др. Артхур Кригсман
ДОКАЗ ДА АУТИЗАМ НИЈЕ ГЕНЕТСКА БОЛЕСТ И ДА АУТИСТИЧНА ДЕЦА НЕМАЈУ ПСИХИЈАТРИЈСКИ ПОРЕМЕЋАЈ!


15 - Др. Андреw Моулден
Вакцинација - највећи грех против човецанства - Др. Андреw Моулден


Научник доказао да вакцине изазивају шизофренију и аутизам!


16 - Др. Мицхаел Фарлеy


17 - Др. Андреw Wакефиелд
ДО 2025 СВАКО ДРУГО ДЕТЕ АУТИСТИЧНО! - Др. Андреw Wакефиелд


Ваццине Сафетy Цонференце Сессион 15 Др. Андреw Wакефиелд


18 - Др Пол Томас
ЛЕКАР ПОТВРДИО ДА ДЕЦА КОЈА НИСУ ВАКЦИНИСАНА СУ НАЈЗДРАВИЈА У ЊЕГОВОЈ ПРАКСИ!


19 - Цхристопхер А. Схаw, Пх.Д, Профессор


20 - Др. Анита Петек


21 - Др. Елбиета Добровска (Елзбиета Даброwска), педијатар
цијепљење.инфо/пољска-педијатрица-циј...вате-своје-здравље/

22 - Др. Беатрице Голомб, ПхД, МД


23 - Др. Вицкy Деболд, ПхД, РН


24 - Др. Yехуда Схоенфелд, МД, ФРЦП


25 - Др. Цхристопхер Еxлеy

Ваццине Сафетy Цонференце Сессион 16 Др. Цхристопхер Еxлеy


26 - Др. Рицхард Детх, ПхД


27 - Др. Цхристопхер А. Схаw, Пх.Д, Профессор


28 - Др. Ларрy Палевскy
29 - Др. Хеатхер Wолфсон
30 - Др. Јацк Wолфсон
31 - Др. Схерри Тенпеннy
32 - Др. Тони Барк
33 - Др. Боyд Халеy, профессор анд Цхаир, Депт. оф Цхемистрy, Университy оф Кентуцкy
34 - Др. Роберт Менделсохн, М.Д.


Руски округли сто је за необавезну вакцинацију

фацебоокрепортер.орг/2015/04/03/%Д1%80%Д...-%Д0%ББ%Д0%Б5%Д0%БА/

Учесници:

35 - Боровеева Ксения Владимировна – детский психолог – дефектолог
36 - Боровикова Татьяна Михайловна – председатель Совета Всероссийской общественной организации «Сообщество многодетных и приемных семей России «МНОГО ДЕТОК – ХОРОШО!»»:
37 - Брусов Олег Сергеевич – кандидат биологических наук
38 - Закревский Вячеслав – доктор-акушер
40 - Калинина Марина Анатольевна – кандидат мед. наук – психиатр детский
41 - Кирилличева Галина Борисовна – иммунолог, кандидат медицинских наук
42 - Козловская Галина Вячеславовна – доктор медицинских наук, психиатр детский, профессор
43 - Крылатова Татьяна Александровна, доктор – психиатр
44 - Кузьменко Лариса Григорьевна – доктор мед. наук, профессор, педиатр
45 - Перхова Екатерина – главный редактор журнала «Домашний ребенок»
46 - Покровская Арина – юрист Общественной организации «Здоровье – информированный выбор»
47 - Радомская Наталья Анатольевна – доктор гомеопат, директор гомеопатического центра
48 - Самохвалова Елена – ведущий круглого стола, представитель Общественной организации «Здоровье – информированный выбор», внештатный корреспондент журнала «Домашний ребенок»
49 - Царева Галина Ивановна, режиссер фильма «Пандемия лжи»
50 - Червонская Галина Петровна – доктор биологических наук, вирусолог
Стране медијске личности:

01 - Роберт Ф. Кенеди Јуниор

Роберт Ф Кеннедy Јр
борбазаверу.инфо/цонтент/виеw/9736/33/

Роберт Ф. Кеннедy Јр. он Мерцурy
yоуту.бе/ицСИбнХР4XЕ?т=209

Роберт Ф. Кенеди Јуниор говори о вакцинацији деце


Роберт Де Ниро и Роберт Ф. Кенеди Јуниор одржали су конференцију за новинаре у Вашингтону, да би понудили 100 000 долара свима који могу доказати да је жива у вакцинама сигурна за децу.02 - Роберт Де Ниро


03 - Јане Бургмаистер
Свињски грип,превара века! Јане Бургмаистер

www.vaseljenska.com/misljenja/legija-цасти-у-рукама-мафије/

04 - Џим Кери и Џени МекКарти о аутизму и вакцинама


06 - Мицхеал Вонн, Лаwyер


07 - Барбара Лое Фисхер08 - Доналд Трамп, председник САД
''Новоизабрани председник САД Доналд Трамп сматра да су вакцине одговорне за епидемију аутизма и обећао је да ће открити истину и “сачувати нашу дјецу и њихову будућност“ када ступи на дужност у јануару.

Трамп је одбацио званичну тврдњу да не постоји веза између вакцина и аутизма, тврдећи да је дошло до заташкавања истине и да ће “негативци убрзо схватити.“

“Имао сам толико примјера људи који раде за мене. Баш прије неки дан, двогодишњак, дијете од двије и по године, прелијепо дијете је отишло на вакцину, и вратило се, а недељу дана касније је добило огромну температуру, постало веома, веома болесно, и сада је аутистично'' ''.

www.buditezdravi.info/medicina-и-фармаци...одговорне-за-аутизам

Доктори који се залажу за присилну вакцинацију

01 - Др. Зоран Радовановић

Зоран Радовановић тврди да осиромашени уранијум којим нас је НАТО бомбардовао није штетан, иако је већ 300 италијанских војника од њега умрло и 4000 оболело:

www.danas.rs/dijalog/licni-ставови/осиро...м-и-обогацена-маста/
бујановацке.цо.рс/2016/10/10/проф-др-зор...ум-не-изазива-тумор/

коссев.инфо/страна/архива/тв_прва_трагом...сију_на_косово/13858
www.ekspres.net/drustvo/zasnovano-на-туз...ромасеним-уранијумом

Еxплозив - И они су зртве осиромасеног уранијума


Еxплозив - Највеци разлог због кога становници Србије добијају теске болести


Еxплозив - Наставак прице о војницима из Италије ције зивоте односи осиромасени уранијум


Еxплозив - Да ли осиромасени уранијум данас утице на насе здравље?


Малагурски: Србија заувек затрована?


Упитник - Тужба против земаља НАТО: Србија плаћа данак уранијуму?


''Главни заговорник вакцинисања у Србији је др Зоран Радовановић , познат, између осталог, и по томе што је својевремено жустро заступао тезу како осиромашени уранијум којим су нас амерички бомбардери засипали током агресије 1999. нешкодљив – још мало па добар за здравље.

Ако обични предавачи на симпозијумима на којима се промовишу лекови спонзора за једно предавање добијају и по 1.000 евра, питање је колико пара за своје пискарање по новинама и друштвеним мрежама добијају др Радовановић и његови саучесници: др Предраг Кон, др Владимир Ђурић и други''.

www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=402&cl=08
www.carsa.rs/na-платном-списку-фармакомафије/02 - Др. Томислав Стевановић, Зрењанин

Др. Томислав Стевановић из Зрењанина написао је преко 800 тужби против др. Слађане Велков и свака тужба је одбијена.
Да је писао по једну тужбу сваки дан, то је посао од две и по године - да ли је то сам радио или му је помагала група плаћеника фармакомафије?
Као председник удружења ''Педијатрија заснована на доказима'', заједно са др. Владимиром Цимерманом тужио је 43 особе међу којима су доктори медицине, епидемиолози, медијске личности, родитељи деце одштећене вакцинама који се залажу за необавезну вакцинацију и који јавно показују доказе да вакцине изазивају опасне болести.

Тужба
информер.рс/вести/друство/368918/тузбе-п...-новинари-1518122208

www.srbijadanas.com/vesti/info/tuzbe-про...-имена-на-2018-02-08

У телевизијској емисији обмануо је јавност да има троје деце и да су сва вакцинисана - истина је да нема децу по тврђењу његових суграђана.

Ново Јутро - Деа И Сарапа - др Томислав Стевановиц, Мирољуб Петровиц, Снезана Терзиц - 09.02.2018.


Кога треба да туже родитељи деце одштећене вакцинама?!03 - Др. Владимир Цимерман (Зиммерман), Београд
Човек који је осуђиван због претњи.

''Владимир Цимерман из Новог Сада је вођа медијског тима лобиста вакцинације. Кривичном пријавом Одељења за високотехнолошки криминал МУП Србије КУ број 34/17 од 8. марта 2017. на терет му је стављено угрожавање сигурности др Слађане Велков, познате противнице обавезног вакцинисања.

Цимерман је прихватио нагодбу са тужилаштвом, признао кривицу и обавезао се да плати новчану казну у висини од 50.000 динара. Поступак против његове девојке за исто кривично дело још увек се води, пошто је она неспособна да присуствује суђењу, јер је на лечењу у психијатријској установи „Др Лаза Лазаревић”.

Др Бранислав Блажић је на једној седници скупштинског Одбора за здравље демонстративно показао како би ногама газио и рукама давио противнике вакцинације. После тога је Цимерман формирао интернет тим да популарише ове шеријатске методе, због чега је и осуђен.''.

www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=402&cl=08
www.carsa.rs/na-платном-списку-фармакомафије/

''...Владимир Зиммерман, а који отворено исмева и позива на линч антиваксера тако што би за њихове скупове „ухватио неко дете, опасао га експлозивом и детонирао“, на чему му се др Зоки Радовановић јавно захваљује у својој књизи „Истина о вакцинама“.

ср-рс.фацебоок.цом/пермалинк.пхп?сторy_ф...п;ид=15457993790709304 - Др. Славица Ђукић Дејановић

Председница Одбора за здравље и породицу, др Славица Ђукић Дејановић, која је плаћеница произвођача вакцина „Мерцк Схарп & Дохме Цорп и која као таква, а сходно Закону о сукобу интереса, не би смела ни да прође поред скупштинске зграде у време седнице а камоли да председава гореспоменутим скупштинским одбором.

www.srbijadanas.net/skandal-министарка-з...а-производи-вакцине/
ср-рс.фацебоок.цом/пермалинк.пхп?сторy_ф...п;ид=15457993790709305 - Др. Душан Милисављевић

''др Душан Милисављевић, који позива полицију на „лоцирање“ тзв антивакциналног лобија, док са друге стране не уме да нађе научне студије које указују на погубност вакцина... вероватно зато што му „интернет слабо добацује“ ''.

Др Милисављевић и интернет који слабо добацује


ср-рс.фацебоок.цом/пермалинк.пхп?сторy_ф...п;ид=154579937907093


06 - др Недељко Радловић, који крши елементарне демократске слободе и позива на „санкционисање свих који имају другачије мишљење“, и на „ЦЕНЗУРУ МЕДИЈА“, како би истина о вакцинама остала скривена од јавности
ср-рс.фацебоок.цом/јазз023/видеос/829631...05919/?фреф=ментионс
ср-рс.фацебоок.цом/пермалинк.пхп?сторy_ф...п;ид=154579937907093


07 - Др Бранислав Блажић
''...др Бранислав Блажић, који позива школску децу да на интернету исмевају тзв антиваксере а које назива „побеглима из менталних институција“ ''.

др Бранислав Блажић, хирург: "ДА КРЕНЕ АКЦИЈА ПО ШКОЛАМА..."
ср-рс.фацебоок.цом/пермалинк.пхп?сторy_ф...п;ид=154579937907093

ср-рс.фацебоок.цом/пермалинк.пхп?сторy_ф...п;ид=15457993790709308 - Дејан Станковић, дечји психијатар и специјалиста за неуропсихологију
09 - Епидемиолог Ивана Беговић Лазаревић
10 - др Ружа Бајић
11 - епидемиолог београдског Завода за јавно здравље Предраг Кон
12 - епидемиолог др Радмило Петровић


13 - Др. Срђан Јанковић, имунолог
14 - Др. Снежана Рсовац, начелник педијатријске интензивне неге у дечјој клиници у Тиршовој

ИДИОТИЗАМ СРПСКОГ ВАКЦИНАЛНОГ ЛОБИЈА У ПУНОМ СЈАЈУ - ЗА НЕВЕРИЦУ!

''После 13 минута старе покварене плоче о колективном имунитету (поред силних вакцинисаних здравствених радника који оболеше од морбила), и пар бисера како код нас људи умиру од упале плућа услед морбила зато што нација много пуши (а не због преписивања потпуно погрешних терапија) и како они који се противе обавезној вакцинацији лепо зарађују, из полусна нас је тргао врхунац бесмисла актуелне пропаганде:

Др Снежана Рсовац, начелник педијатријске интензивне неге у дечијој клиници у Тиршовој, која свакодневно ради са бебама на интензвној нези, НИЈЕ ВАКЦИНИСАНА, НИЈЕ ПРЕЛЕЖАЛА МАЛЕ БОГИЊЕ И НЕ ПЛАШИ СЕ ДА ЋЕ СЕ РАЗБОЛЕТИ И МОРБИЛЕ ПРЕНЕТИ НАЈОСЕТЉИВИЈОЈ ПОПУЛАЦИЈИ!!!

Поред ње, хиперактивни др Јанковић, познатији као др Чума, изјавио је како је ИМАО СРЕЋУ ДА ПРЕЛЕЖИ МАЛЕ БОГИЊЕ! Оно што је за њега срећа, како објашњава, за данашњу децу је трагедија!

И док невакцинисану децу избацују из вртића, јер су "потенцијална опсност за осталу децу и национално здравље", невкцинисана докторка негује бебе на Интензивној нези и толико се не секира за њих и себе, да је у шали и НАМИГНУЛА водитељу.

Ово је дефинитивно кампања за идиоте, нека опросте они који су, у сопственој наивности, насели.

Првих 13 минута можете и прескочити, али никако немојте пропустити последња 3''.

yоуту.бе/вз6ЦДдx8WХЕ?т=775

www.facebook.com/permalink.php?story_fbi...p;id=224380144568994
www.facebook.com/224380144568994/videos/584527828554222/
Медијске личности које су за присилну вакцинацију

01 - Небојша Крстић
Небојша Крстић
@Крле22
"Раније сам мислио да ликове из антивакцинацијског лобија треба похапсити.
Променио сам мишљење.
Треба их излагати, везане, на градским трговима, тако да сваки пролазник може да им изрази захвалност на начин на који мисли да је адекватан".
тwиттер.цом/Крле22/статус/969525707482259456
www.espreso.rs/vesti/politika/229985/krl...na-градским-трговима

02 - Саша Јанковић, заштитник грађана

14 мар 2018 19:49 Одг: Опасности вакцинације - све на једном месту #9015

  • Лоример
Домаће емисије:

Вакцинација - за или против? др Слађана Велков, др Мирољуб Петровић, адвокат Иво Струјић


Стоп вакцинама - Вакцинација никад није била безбедна!


ДТП ВАКЦИНА ИЗАЗИВА ЛЕУКЕМИЈУ Др Петар Ивановски педијатар


Др Слађана Велков о вакцинама на ТВ ПРВА, 05.04.2014.


Вакцинација - за или против? др Слађана Велков, др Мирољуб Петровић, адвокат Иво Струјић


Интервју недеље 10.01.2018. гост, Др Јована Стојковић


Вакцинација, право, а не обавеза. 17.11.2017


ВАКЦИНАЦИЈА У СРБИЈИ / КУРИР- први званицни филм


ВАКЦИНАЦИЈА - ИСТИНЕ, ЛАЖИ И ПОТРЕСНА СВЕДОЧАНСТВА (др Јована Стојковиц)


3. Позивајући се на једно старије истраживање, научника Спенсера, Др Стојковић наводи да се мале богиње код деце млађе од 2 године, масовније јављају тек увођем вакцинације, то јест, код мајки рођених након 1971. године. Као разлог она наводи да те мајке нису прележале мале богиње природним путем, те да због тога нису пренеле имунитет детету који траје природно до 2.године живота.

4. Др Стојковић наводи и статистичке податке према којима смртност од малих богиња и других заразних болести у највећем проценту опада пре увођења вакцинације.

6. Закључујући своје излагање на трибини у Шапцу, др Јована Стојковић цитира истраживача Левија који у америчком научном часопису 1984.године предвиђа да ће резултат актуелног концепта вакцинације бити мања отпорност становништа, што ће створити услове за нове велике епидемије.

7. Др Марко Марјановић који ради на Институту за мајку и дете, одлучио је да, након сазнања које је стекао на основу података из страних научних радова, своју децу убудуће не вакцинише. На трибини Иницијативе за необавезну вакцинацију, он је изнео податак да се вакцине данас праве од абортираних фетуса, те да због тога у контаминату садрже људски ДНК, то јест ДНк фетуса.

9. Др Марјановић је презентовао статистичке податке из научних радова који упућују на закључак да се аутизам, дечја шизофренија и друге психичке болести код деце појављују у много већем проценту од 1987.године, када се са животињских ћелијских линија прешло на људске, то јест на ћелије абортираних фетуса.Документарци:

Вакцине - Смрт за човечанство! Профит за владаре света!


ПРАВА ИСТИНА О ВАКЦИНАМА - први део

Домаћи клипови:

Казне од 1500 евра за невакцинацију, нису уплашиле родитеље!


ВАКЦИНАЦИЈА - ИСТИНЕ, ЛАЖИ И ПОТРЕСНА СВЕДОЧАНСТВА (др Јована Стојковиц)


Методицко демонтирање српског вакциналног лобија


ВАКЦИНЕ ИЗАЗИВАЈУ РАК И ЛЕУКЕМИЈУ КОД ДЕЦЕ!


ЈЕЗИВА ИСТИНА О ВАКЦИНАМА ! Здравље не можемо побољшати ињекцијом токсичних ствари!


ДЕБАТА ЛЕКАРА О ВАКЦИНАЦИЈИ
Страни клипови:

ВАЗНО! - Амерички Конгрес о аутизму


Једино испитивање безбедности Тимеросала (зиве) до сада


ВАКЦИНЕ ИЗАЗИВАЈУ РАК И ЛЕУКЕМИЈУ КОД ДЕЦЕ!


После вакцине против туберкулозе дете постало инвалид


После вакцине против малих богиња умрла ученица 24 02 2015


Страдали лекари открили директну везу измедју аутизма и вакцина!


ОТАЦ НА СУДУ ДОКАЗАО ДА ВАКЦИНЕ ИЗАЗИВАЈУ АУТИЗАМ!


"ИСТИНА О ВАКЦИНАМА": епизода 1, део - Вакцинација није имунизација


Бивша директорка ЦДЦ-а признала да вакцине изазивају аутизам


Вируси и вакцинација, др Леонард Хороwитз, 3.део


КАКО ТРЕТИРАТИ И ЗАУСТАВИТИ ЕПИЛЕПТИЧНЕ НАПАДЕ ПРОУЗРОКОВАНЕ ВАКЦИНАМА


Лекари и научници о урађеним студијама о вакцинама


САЗНАЈТЕ ЗАШТО НИКАДА НЕ ТРЕБА ДА ПРИМИТЕ ВАКЦИНУ ПРОТИВ ГРИПА!


Истина о алуминијуму у вакцинама и његовом утицају на нервни систем
Стране емисије:

Истине о вакцинама - др. Тедд Корен, Д.Ц.


Жртва БЦГ вакцине (Вакцина страха)


ИСТИНА О ВАКЦИНАМА - ПРВА ЕПИЗОДА


КОЛИЧИНЕ У ТРАГОВИМА - ФИЛМ О АУТИЗМУ


Тхе Греатер Гоод - Реал Сториес оф Ваццине Ињурy


Реал Трутх Бехинд Ваццинес


Ваццинес - Тхе трутх бехинд ваццинатионс


Сацрифициал Виргинс: Парт И - Нот фор тхе греатер гоод


Сацрифициал Виргинс: Парт ИИ - Паин анд суфферинг


Сацрифициал Виргинс: Парт ИИИ - А пеннy фор yоур паин


Истина о цјепивима - Епилепсија, аутизам, смрт у колијевци... само су неке од посљедица цјепива


Вакцинисани - ВАXXЕД: Од заташкавања до катастрофе (Документарац који нечете гледати на телевизији)
вимео.цом/180244371
вимео.цом/191173761

Вакцине - смрт на рецепт!


Присилна вакцинација - Како зауставити катастрофу!
вимео.цом/170607858

Зашто забрањују документарни филм Ваxxед?


Тиха Епидемија - Неиспричана прича о вакцинама


Нација под вакцинама

Стране трибине и предавања

Анита Петек Вакцине , смисао или бесмисао Комплетан видео


Вакцине: Састав вакцина је "пословна тајна" произвођача вакцина, и све је по закону!?


Порекло СИДЕ и Еболе

Домаће радио емисије:

Савестан лекар о штетности вакцина! - 23.04.2015


Струка против обавезне вакцинације! 23.04.2015.


СпутњикИнтервју: Вакцинација, биолошко оружје или спас човечанства.


ЗА СЛОБОДУ ИЗБОРА! Протест родитеља против обавезне вакцинације! Београд, 5. април, 2015.


Јована Стојковић ''Вакцинација'' (03.02.2017.)


Др Јована Стојковић о штетности вакцина! 23.04.2015.


Представник удружења Драгана Баша


Зоон политикон - друга епизода - интервју са др Јованом Стојковић


Гнев Србије 06.12.2017. - МИЛАН МИЛЕНКОВИЋ (уживо) - гост др Јована Стојковић (психијатар) (видео)


"Има ли нам лека" - говори др Сладјана Велков


Савестан лекар о штетности вакцина! - 23.04.2015


Др Јована Стојковић о штетности вакцина! 23.04.2015.


Буквално, гост др Јована Стојковић 16.09.2016


НОВО НА РАДИЈУ СНАГА НАРОДА - Женска снага 17.10.2016.


Има ли нам лека? 21 9 2015. - др. Јована СтојковићИма ли нам лека? 28 9 2015


Има ли нам лека? 05 10 2015


Има ли нам лека? 12.10.2015. - др Слађана ВелковИма ли нам лека? 19 10 2015


Има ли нам лека? 26.10.2015.Има ли нам лека? 02 11 2015


Има ли нам лека? 9 11 2015Има ли нам лека? 16 11 2015Има ли нам лека? 23 11 2015Има ли нам лека? 30 11 2015Има ли нам лека? 07.12.2015. - Снежана Турунчић


Има ли нам лека? 21.12.2015.


Има ли нам лека? 28.12.2015.


Има ли нам лека? 04.01.2016.


Има ли нам лека? 11.01.2016.


Има ли нам лека? 18.01.2016.


Има ли нам лека? 25.01.2016.


Има ли нам лека? 01.02.2016.


Има ли нам лека? 08.02.2016. - мр Весна Нинковић


Има ли нам лека? 15.02.2016.


Има ли нам лека? 22.02.2016.


Има ли нам лека? 07.03.2016.


Има ли нам лека? 14.03.2016.


Има ли нам лека? 21.03.2016.


Има ли нам лека? 28.03.2016.


Има ли нам лека? 11.04.2016.


Има ли нам лека? 18.04.2016.


Има ли нам лека? 25.04.2016.


Има ли нам лека? 09.05.2016.


Има ли нам лека? 16.05.2016.


Има ли нам лека? 23.05.2016.


Има ли нам лека? 30.05.2016. - Снежана Терзић


Има ли нам лека? 06.06.2016.


Има ли нам лека? 13.06.2016.


Има ли нам лека? 20.06.2016.


Има ли нам лека? 27.06.2016.

14 мар 2018 19:58 Одг: Опасности вакцинације - све на једном месту #9016

  • Лоример
Чланци

www.ivonazivkovic.net/istina%20о%20вакцинама.хтм
www.ivonazivkovic.net/UZASI-ВАКЦИНАЦИЈЕ.хтмл
www.ivonazivkovic.net/SALI-КЛАРК.хтмл
www.ivonazivkovic.net/TETANUS.html
www.ivonazivkovic.net/AUTIZAM/AUTIZAM.html
www.ivonazivkovic.net/KAPITALISTICKA-МЕД...ЦИНА-ПРВИ%20ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KAPITALISTICKA-МЕД...ИЦИНА-ДРУГИ-ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KAPITALISTICKA-МЕД...ИЦИНА-ТРЕЦИ-ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/DYNCORP.html
www.ivonazivkovic.net/KLOSTRIDIJA/KLOSTRIDIJA.html
www.ivonazivkovic.net/VIRUS-ЗАПАДНОГ-НИЛА.хтмл
www.ivonazivkovic.net/Vojskom%20против%20х5н1%20вируса.хтм
www.ivonazivkovic.net/POLIO.html
www.ivonazivkovic.net/HELA-ЦЕЛИЈЕ.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KAKO-НАСТАЈУ-БОЛЕСТИ-ПРВИ-ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KAKO-ЈЕ-НАСТАО-ЗИВОТ.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KAKO-НАСТАЈУ-БОЛЕСТИ-ТРЕЦИ-ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KAKO-НАСТАЈУ-БОЛЕСТИ-ЦЕТВРТИ-ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/TUBERKULOZA-ИЛИ-ГРИП.хтмл
www.ivonazivkovic.net/VIKILIKS.html
www.ivonazivkovic.net/EBOLA/ebola.html
www.ivonazivkovic.net/DIJABETES.html
www.ivonazivkovic.net/virusi-први-део.хтмл
www.ivonazivkovic.net/virusi-други-део.хтмл
www.ivonazivkovic.net/BESNILO.html
www.ivonazivkovic.net/AIDS%20ТЕРОР.хтм
www.ivonazivkovic.net/B17.htm
www.ivonazivkovic.net/RAJF%20КАНЦЕР.хтм
www.ivonazivkovic.net/Vojskom%20против%20х5н1%20вируса.хтм
www.ivonazivkovic.net/KLOSTRIDIJA/KLOSTRIDIJA.html
www.ivonazivkovic.net/MULTIPLA-СКЛЕРОЗА.хтмл
www.ivonazivkovic.net/ATALI-ПРВИ-ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/ATALI-ДРУГИ-ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KAKO-МОБИЛНИ-ДЕЛУЈУ.хтмл
www.ivonazivkovic.net/mobilni%20зрацење.хтм
www.galaksija.com/planeta/smrtonosni_valovi.pdf
www.ivonazivkovic.net/LAJMSKA-БОЛЕСТ/КРПЕЉИ.хтмл
www.ivonazivkovic.net/HEMOTERAPIJA-НАЈВЕЦА-ПРЕВАРА.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KANCER-1.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KANCER-2.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KANCER-3.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KANCER-4.хтмл
www.ivonazivkovic.net/KANCER-5.хтмл
www.vitamini.rs/
www.ivonazivkovic.net/MAMOGRAFIJA.html
www.ivonazivkovic.net/MATICNE-ЦЕЛИЈЕ-ЛЕЦЕЊЕ-ИЛИ-ОБМАНА.хтмл
www.ivonazivkovic.net/TUBERKULOZA-ИЛИ-ГРИП.хтмл
www.ivonazivkovic.net/LECENJE-НАРКОМАНИЈЕ-АСКОРБАТОМ.хтмл
www.ivonazivkovic.net/LECENJE-НАРКОМАНИЈ...ТОМ-ДРУГИ%20ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/NEMACKA-НОВА-МЕДИЦИНА-ПРВИ-ДЕО.хтмл
www.ivonazivkovic.net/Vojskom%20против%20х5н1%20вируса.хтм
www.ivonazivkovic.net/drGajski.htmlТаблоид истражује - Кога је у Србији подмићивала фармацеутска мафија из водећих светских фармацеутских компанија - Срби за експеримент бољи од пацова
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=399&cl=07
Фељтон - Венс Ферел: Вакцине, нови геноцид? (1)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=358&cl=32
Венс Ферел: Вакцине, нови геноцид? (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=359&cl=29
Венс Ферел: Вакцине, нови геноцид? (3)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=360&cl=32
Венс Ферел: Вакцине, нови геноцид? (4)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=361&cl=32
Тетанус
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=237&цл=28
Хепатитис
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=271&цл=24
Ко и како перфидно опструише рад вирусолога који се противе вакцинацији?
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=338&цл=27
Ужаси вакцинације
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=193&cl=27
Како сачувати децу од вакцине
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=391&cl=10
Принцип здравствене мафије: свако је болестан док се не докаже да је здрав
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=304&цл=29
Шта Срби морају да знају, да би опстали
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=242&cl=32
Дyнцорп
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=203&cl=30

Фармацеутска мафија хара Србијом, министар здравља најкорумпиранији. Шприцају нас као животиње
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=402&cl=08

Како сачувати децу од вакцине
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=391&cl=10
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=162&clanak=14
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=391&cl=10
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=397&cl=20
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=304&cl=29
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=402&cl=08
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=331&cl=26
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=373&cl=19
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=377&cl=23
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=254&cl=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=241&cl=11
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=259&cl=25
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=385&cl=19
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=295&cl=06
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=201&cl=28
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=392&cl=11
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=403&cl=08
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=368&cl=09
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=347&cl=13
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=354&цл=10
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=343&cl=25
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=408&cl=17
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=211&cl=29
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=197&cl=02
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=23
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=394&cl=27
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=217&cl=26
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=293&цл=15
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=366&cl=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=340&cl=11
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=263&cl=12
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=188&cl=23
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=317&cl=33
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=378&cl=23
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=202&cl=11
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=233&cl=22
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=356&цл=14
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=402&cl=01
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=359&cl=06
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=81&clanak=6
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=300&cl=25
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=280&cl=18
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=276&cl=18
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=398&cl=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=295&cl=08
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=201&cl=14
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=373&cl=07
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=13
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=223&cl=14
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=344&cl=14
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=198&cl=26
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=259&cl=15
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=285&cl=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=406&цл=10
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=202&cl=16
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=373&cl=17
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=329&cl=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=223&cl=28
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=407&cl=25
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=408&cl=22
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=198&cl=13
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=393&cl=22
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=162&clanak=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=225&цл=04
Како је једна манифестација туберкулозе названа "свињски грип"?
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=194&cl=27
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=397&cl=09

Како настају болести (1)
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=177&цл=26
Како настају болести (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=178&cl=23
Како настају болести (3)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=179&cl=22
Како настају болести (4)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=180&cl=22
Како настају болести (5)
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=181&цл=25
Како настају болести (6)
www.magazin-tabloid.com/casopis/index?id...amp;br=182&cl=23

Све што не бисте волели да знате о савременој медицини (1)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=261&cl=24
Све што не бисте волели да знате о савременој медицини (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/index?id...amp;br=262&cl=24
Све што не бисте волели да знате о савременој медицини (3)- Бели мантили дилери фармакомафије

www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=263&цл=25
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=377&cl=09
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=284&cl=24


Да ли је савремена медицина постала противприродна наука? (1)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=169&clanak=30
Да ли је савремена медицина постала противприродна наука? (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=170&clanak=26
Да ли је савремена медицина постала противприродна наука? (3)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=171&clanak=23
Да ли је савремена медицина постала противприродна наука? (4)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=172&clanak=26
Да ли је савремена медицина постала противприродна наука? (5)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=173&cl=24
Да ли је савремена медицина постала противприродна наука (6)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=174&cl=24

Највећи мирнодопски злочин против човечанства (1)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=151&clanak=21
Највећи мирнодопски злочин против човечанства (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=152&clanak=20
Највећи мирнодопски злочин против човечанства (3)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=153&clanak=21
Највећи мирнодопски злочин против човечанства (4)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=154&clanak=22

Медицина: Од масовног застрашивања до уносног бизниса
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=211&cl=29
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=215&цл=31
Како су синтетичке хемикалије постале витамини? Аскорбинска киселина није витамин Ц
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=205&cl=33
Витамини - Синтетичко пре природног - највећа трагедија људске цивилизације (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=206&cl=29
Витамин Ц
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=204&cl=28
Како је храна постала роба и како је индустрија хране постала масовни убица
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=155&clanak=4
Небеске тродимензионалне обмане
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=200&cl=26
Бели криминал
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;бр=408&цл=17

www.modricainfo.com/vakcine-и-болести-об...лимо-право-на-зивот/
www.modricainfo.com/genocid-вакцинама-и-...оја-људи-на-земљи/
флицк.рс/2013/06/17/вакцине-болести-обав...лимо-право-на-зивот/
флицк.рс/2013/05/16/новартис-вакцине-да-...-је-ствари-новартис/
ИГ Фарбен, Тхе Роцкефеллерс & Тхе НWО


www.globalmediaplanet.info/vakcine-9-пит...др-јована-стојковиц/
www.globalmediaplanet.info/srbi-за-експе...фармацеутска-мафија/
www.globalmediaplanet.info/vrhovni-суд-е...не-узрокују-болести/
www.globalmediaplanet.info/dr-јована-сто...родитељ-предавање/
www.globalmediaplanet.info/11754-2/
www.globalmediaplanet.info/why-јапан-баннед-ммр-ваццине/
www.globalmediaplanet.info/dr-цосимо-баг...ције-имуног-система/
www.globalmediaplanet.info/dr-срецко-сла...дицински-неисправна/
www.globalmediaplanet.info/fda-признала-...не-узрокују-аутизам/
www.globalmediaplanet.info/12127-2/
www.globalmediaplanet.info/jeziva-изјава...мијом-аидс-ом-видео/
www.globalmediaplanet.info/odbili-да-вак...в-несавесних-лекара/
www.globalmediaplanet.info/crni-хумор-ам...еци-србе-од-канцера/

фацебоокрепортер.орг/2015/04/03/русија-округли-сто-о-вакцинацији-2010-лек/
фацебоокрепортер.орг/2018/02/21/нови-сад...а-за-и-против-видео/

www.intermagazin.rs/mirjana-бобиц-мојсил...-у-свим-земљама-еу/
www.intermagazin.rs/sokantno-врховни-суд...не-узрокују-болести/
www.intermagazin.rs/monstruozan-план-вел...еца-без-знања-зена/
www.intermagazin.rs/panika-у-француској/
www.intermagazin.rs/strasno-влада-војвод...илизацију-девојцица/
www.intermagazin.rs/amerikanci-намерно-и...има-правили-вакцине/
www.intermagazin.rs/rokfelerove-вакцине-...ти-дан-вакцинисања/
www.intermagazin.rs/ministarka-здравља-...не-обавезне-за-децу/
www.intermagazin.rs/vakcine-уницефа-и-би...босни-и-херцеговини/
www.intermagazin.rs/ako-су-вакцине-безбе...х-је-јапан-забранио/
www.intermagazin.rs/rusiji-прекипело-нај...казацемо-да-вакцине/
www.intermagazin.rs/dr-јована-стојковиц-...акцинама-и-медијима/
www.intermagazin.rs/o-вакцинацији-и-аути...рес-све-рекао-видео/
www.intermagazin.rs/za-и-против-вакцине-...иолога-и-психијатра/
www.intermagazin.rs/maja-одзаклијевска-п...м-после-ммр-вакцине/
www.intermagazin.rs/robert-де-ниро-објав...о-су-стетне-вакцине/
www.intermagazin.rs/senzacionalno-призна...не-узрокују-аутизам/
www.intermagazin.rs/iluminati-убили-8-до...окују-аутизам-видео/
www.intermagazin.rs/britanci-открили-док...окују-многе-болести/
www.intermagazin.rs/roditelji-из-сивца-т...-говор-због-вакцине/
www.intermagazin.rs/edvard-грифин-хемоте...ави-лек-против-рака/
www.intermagazin.rs/iskustvo-и-мисљење...у-историји-медицине/
www.intermagazin.rs/al-циа-ида-ево-како-...стицка-организација/
www.intermagazin.rs/un-стерилису-милионе...ије-против-тетануса/
www.intermagazin.rs/monstrumi-владари-из...бије-довољно-људи/
www.intermagazin.rs/zasto-се-смртоносна-...-ста-стоји-иза-тога/
www.intermagazin.rs/ebola-је-биолоско-ор...је-броја-становника/
www.intermagazin.rs/amerika-намерно-изазвала-епидемију-еболе/
www.intermagazin.rs/farmaceuti-се-богате...мији-грознице-еболе/
www.intermagazin.rs/zagonetka-деца-амиса...-болести-и-алергије/
www.intermagazin.rs/italijanski-новинар-...ецу-у-хомосексуалце/
www.intermagazin.rs/otkrivena-јединствен...тив-свих-врста-рака/
www.intermagazin.rs/edvard-грифин-хемоте...-медицинска-превара/
www.intermagazin.rs/na-вакцини-јасно-пис...с-уцинити-неплодним/
www.intermagazin.rs/teorija-завере-или-н...нфицирају-болестима/
www.intermagazin.rs/neverovatno-у-еу-ниј...и-не-вакцинису-дете/
www.intermagazin.rs/trovaci-у-србији-би-...ују-народ-вакцинама/
www.intermagazin.rs/alarmantno-вакцинаци...а-за-насе-девојцице/
www.intermagazin.rs/tajne-витамина-ц-лец...д-30-теских-болести/
www.intermagazin.rs/nacela-глобализације...и-освојили-цео-свет/
www.intermagazin.rs/zapanjujuca-слицност...ог-светског-поретка/
www.intermagazin.rs/ovo-је-истина-о-ммр-...-се-крије-иза-свега/
www.intermagazin.rs/cija-су-наса-деца/
www.intermagazin.rs/prava-револуција-у-с...је-ево-и-како-видео/
www.intermagazin.rs/roditelji-нико-ниста...теље-и-узбуњиваце/
www.intermagazin.rs/novi-закон-о-вакцина...-неце-смети-реци-не/
www.intermagazin.rs/uzasno-ево-како-амер...су-децу-по-украјини/
www.intermagazin.rs/neverovatno-у-еу-ниј...и-не-вакцинису-дете/

веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...у-довољно-испитане/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2011/1...-за-вакцине-цјепива/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2017/0...-медицинска-превара/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2015/0...реме-да-га-упознате/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2014/1...ут-торлак-новартису/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2014/0...-др-тодор-јовановиц/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...ја-зена-сиром-перуа/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/1...тив-грлица-материце/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...д-остале-популације/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...ака-грлица-материце/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...прави-храна-за-децу/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...рмантно-о-вакцинама/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...трица-влада-људима/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...в-а-зивео-17-година/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...ално-и-неортодоксно/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...р-мед-лидија-гајски/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...та-само-стадо-оваца/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...-др-сладјана-велков/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/1...из-авиона-гмо-храни/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/1...ога-вујцин-павлициц/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/1...-и-променицемо-свет/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/1...-на-властитој-дјеци/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/1...опасност-од-вакцина/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/1...-аутора-вируса-сиде/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/1...еценијама-мистерија/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...е-болести-и-рецепти/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...род-и-2012-година-2/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...-о-вакцинамацјепиву/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...у-картонској-кутији/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...-пие-ивона-зивковиц/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...а-да-се-не-заборави/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...нима-који-нас-трују/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...оји-зивимо-у-србији/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...цид-вакцинама-хвала/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2011/1...змедју-деде-и-унука/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2011/1...-др-сладјана-велков/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2011/1...трица-влада-људима/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2011/1...-која-имају-аутизам/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2011/1...то-висе-људи-сазна/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2011/09/19/опасна-духовност/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2018/0...ставља-и-ста-знаци/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2018/0...оме-цисте-у-дојкама/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2017/1...е-стомацни-притисак/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2017/1...-знате-ста-то-знаци/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2013/0...та-само-стадо-оваца/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/1...-на-властитој-дјеци/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...-о-вакцинамацјепиву/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/1...еценијама-мистерија/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...а-да-се-не-заборави/
веснамихајловицблог.wордпресс.цом/2012/0...лог-и-даље-не-знам/

www.carsa.rs/vakcinacija-фантомско-удруз...тих-лекара-градјана/

НА ПЛАТНОМ СПИСКУ ФАРМАКОМАФИЈЕ

''Да би зарадили провизију коју плаћају фармацеутске куће, наши лекари преписују и лекове који пацијенту не требају, као и оне који су штетни. Министарство здравља се не бави таквим “ситницама”, јер његови челници зарађују милионе евра годишње од увоза тих лекова.

Проблем у тим набавкама је да се узимају, за велике паре, лекови уског спектра деловања, тако да се одређене болести недовољно или се уопште не третирају. Веома често се узимају искључиво вакцине (на пример против тетануса) које су најјефтиније, јер их субвенционише „Фондација Била Гејтса” или Међународни монетарни фонд у склопу неке „хуманитарне” помоћи, а које садрже контрацептивну вакцину (развијену у међувремену и за мушкарце и за жене)''.

www.carsa.rs/na-платном-списку-фармакомафије/

www.buditezdravi.info/medicina-и-фармаци...си-вазнији-од-зивота

2012-трансформацијасвијести.цом/цатегорy...а-истина-о-цјепивима
2012-трансформацијасвијести.цом/манипула...саставни-дио-цјепива

www.buditezdravi.info/medicina-и-фармаци...си-вазнији-од-зивота

цијепљење.инфо/засто-не-зелим-цијепити-своје-дијете/
цијепљење.инфо/лијецник-отворено-ево-з...-дјецу-против-хпв-а/

скајвок3р.блогспот.рс/2018/02/на-насем-з...мафија-министра.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2011/09/вакцинациј...дрзавног-терора.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2012/02/фондација-...-финансира-нове.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2012/01/нови-нациз...пада-рат-против.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2012/01/науцна-дик...геника-контрола.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2011/11/ноц-вестиц...рни-геноцид-тxт.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2018/02/10-најгори...ствених-превара.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2015/08/тиха-епиде...прицана-прица-о.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2015/08/угледни-да...раскринкава-ово.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2015/04/тедx-талкк...тска-индустрија.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2015/04/анита-пете...ао-или-бесмисао.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2012/01/најпознати...орија-завера-из.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2015/04/тиха-епиде...прицана-прица-о.хтмл
скајвок3р.блогспот.рс/2011/09/биотехноло...перијализам-тxт.хтмл

www.buditezdravi.info/medicina-и-фармаци...ина-узрокује-аутизам

фацебоокрепортер.орг/2014/01/08/%Д0%БЦ%Д...Б8%Д0%ББ%Д0%Б8%Д0%БЕ

%Д0%БД%Д0%Б8-%Д1%99%Д1%83%Д0%Б4%Д0%Б8-%Д0%БФ%Д1%80%Д0%Б8%Д0%БЦ%Д0%Б8%Д0%ББ%Д0%Б8-%Д0%Б2%Д0%Б0%Д0%БА/

матриxwорлдхр.цом/2015/05/29/признање-з...-леукемијом-и-раком/

Бивши лијечник Билл Гатеса рекао да је милијардер ‘одбио цијепити своју дјецу’
www.novi-svjetski-poredak.com/2018/02/08...ijecnik-билл-гатеса/

СКАНДАЛ СКРИВАН 30 ГОДИНА Лоша вакцина уништила живот 15 малишана
www.blic.rs/vesti/drustvo/skandal-скрива...-15-малисана/с279цф1

Посто цух да УНИЦЕФ позива насу децу на вакцинисање, ево мало и о њима:

УНИЦЕФ, УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ И СВЕТСКА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА СТЕРИЛИСАЛИ 500000 ЗЕНА У КЕНИЈИ

www.intermagazin.rs/un-стерилису-милионе...ије-против-тетануса/
www.princip.info/2015/02/26/unicef-и-све...0000-зена-у-кенији/#
www.novi-svjetski-poredak.com/2014/11/14...i-уницеф-а-у-кенији/
www.telegraf.rs/vesti/390511-уницеф-убиј...-непроверене-вакцине
www.ncronline.org/news/world/who-уницеф-...инг-тетанус-ваццинес
www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=20...27&nav_id=528163

Вакцине Уницефа и Била Гејтса убиле 2.249 беба у БиХ
У Босни и Херцеговини 2.249 беба умрло, јер су на њима тестиране Новартисове вакцине против хепатитиса. У овоме су учествовали Светска здравствена организација, УНИЦЕФ и Бил Гејтс.
www.vaseljenska.com/vesti/vakcine-уницеф...ле-2-249-беба-у-бих/
www.telegraf.rs/vesti/390511-уницеф-убиј...-непроверене-вакцине
Професор Медицинског факултета у Београду Бранимир Несторовић је расвијетлио смрт беба из Лукавца из Добоја, умрлих 2010. и 2011. године.
www.mojportal.ba/2012/03/12/rasvijetljen...-у-лукавцу-и-добоју/


Професор Медицинског факултета у Београду Бранимир Несторовић је расвијетлио смрт беба из Лукавца из Добоја, умрлих 2010. и 2011. године.

Да подсјетимо, тужилаштва у Добоју и Тузли су негирала сваку узрочно-посљедичну везу између њихове смрти и вакцина коју су примиле.

Професор Нестровић, дјечији љекар за болести плућа, начелник одјељења за пулмологију на Универзитетској дјечијој клиници у Тиршовој, је на молбу Удружења родитеља тешко болесне дјеце у БиХ, дао одговор на питање да ли се проблеми са плућима и дисањем код ове двије бебе могу сматрати поствакцинацијским компликацијама или не.

Беба Б.Д. из околине Добоја, стара два мјесеца, је умрла дванаест сати по пријему ДТПр и ХИБ вакцине исти дан. Мајка га је нахранила у поноћ. Рано сљедећег јутра су га пронашли мртвог, а да није чак ни плакао након вакцинације.

Речено је да је Б.Д. умро природном смрћу, од угушења, као посљедица атипичне упале плућа. Доњи дјелови бебиних плућа су били гушћег састава, са средњом количином тамно црвене крви, а на притисак дишних путева је излазила ружичаста пјена. На мозгу, срцу , јетри и узорцима ткива је такође било изражених промјена.

Проф. Несторовић сматра да већину реакција може изазвати пад елемената крви ( медицински “тромбоцитопенија”) која доводи до унутрашњих крварења. Иначе, тромбоцитопенија се налази на америчкој листи ” Табле оф репортабле евентс” која садржи попис оних болести за које су амерички педијатри законом обавезани да пријављују америчком министарству здравства.

Беба Е.Б., из Лукавца, стара шест мјесеци, је умрла осам сати по пријему ДТПр и ХИБ вакцине исти дан. Пред смрт јој је из носа цурила тамно смеђа скоро црна крв, густа као тоз од кафе, руке и ноге су јој биле млитаве а главица полегала према доле.

Након неколико минута је престала дисати. Прво је речено да је Е.Б. умрла од СИДС-а, новорођеначке смрти без објашњења, а касније да је узрок смрти смањен доток крви у мождано стабло узрокован само- окретањем бебе са леђа на стомак.

Професор Несторовић сматра да је беба која је добила ДТПр и ХиБ вакцину имала млитавост која је у медицинској литератури претходно већ описана као нежељено дјество компоненте великог кашља у вакцини. У званичним подацима о пријавама пост вакцинацијских компликација Америчке агенције за контролу лијекова Фоод анд Друг Администратион су као нежељена дејства и Ацт Хиб вакцине описани млитавост, грчеви цијелог тијела, као и поремећаји дисања у поједине дјеце.

ФДА има најквалитетнију базу података у свијету која се састоји од преко 56.000 регистрованих пријава пост вакцинацијских компликација.

Трећа беба, преживјели М.Б. из околине Лукавца, стар два мјесеца, је прву ноћ након вакцинације преплакао, затим је престао јести, непрестано је палацао језиком, очи су му биле као у мртве рибе а треће јутро му се појавила крв у урину, почео је да се гуши, и у ситуацији опасности по живот је 13 дана био прикључен на апарате за дисање.

За бебу М.Б. је речено да је у питању бронхијална астма и велики кашаљ.

Проф. Несторовић каже да је у трећем случају синдром непрекидног плача и раздражљивости такође већ описан као нежељено дејство обје вакцине (АЦТХиБ и Инфанриxа) и сматра да се сва три случаја потпуно уклапају у профил нежељених дјестава вакцина јер су сличне реакције документоване у литератури.

Удружење вјерује да су овакво знање посједовали и судски вјештаци који су вјештачили у истрази, али да им је недостајало љекарске етике и личне храбрости да ову истину изнесу у јавност.

Све три бебе су примиле по двије вакцине од два различита произвођача исти дан (медицински “ко-администрација”). Ради се о ДТПр вакцини Инфанриx ИПВ и ХИБ вакцини АцтХИБ. Ни један од ова два произвођача не посједује увјерљиве доказе да ко-администрација 4+1 антиген из двије вакцине није ризична по здравље беба.

По информацији Представништва компаније Глаxо Смитх Клине у Сарајеву, произвођач кориштене ДТПр вакцине Инфанриx ИПВ се позива на истраживање Сцхмитт и други из 1997, који по мишљењу др. Паула Г. Кинга као доказ није убједљив јер не задовољава основне методолошке критерије у медицинском истраживању.

Наиме, ово испитивање нема ни засебну ДТПр групу ни засебну ХИБ групу, као ни плацебо групу, које су у оваквом истраживању обавезне. Затим, не зна се да ли је састав ДТПр вакцине из 1997 исти као и вакцине из 2010, за што постоји мала вјероватноћа јер се састав вакцине често мијења, а није наведено ни да ли се ради о Инфанриx вакцини са или без конзерванса , и којег , што је такође врло битно.

Рок за праћење пост вакцинацијских компликација је прекратак јер не обухвата компликације које потпадају под тзв. тихо пражњење централног нервног система и које се јављају пуно касније након пријема вакцине.

Осим тога, испитивани узорак је премали. У истраживање су биле укључене три групе беба узраста од 12-16 седмица од којих само једна група од 216 беба одговара Инфанриx ИПВ- АцтХИБ комбинацији која се односи на случајеве из БиХ.

При том се не зна ни да ли број од 216 беба уопште тачан јер је из истраживања одстрањено 166 беба из све три групе а није наведено колико из сваке од њих.

Санофи Аветис, произвођач АцтХИБ вакцине, није ни одговорио на постављени упит, саопштено је из Удружења родитеља тешко болесне дјеце у БиХ.

www.mojportal.ba/2012/03/12/rasvijetljen...-у-лукавцу-и-добоју/
ДОБОЈ, ЛУКАВАЦ - Смрт беба из Лукавца и Добоја, које су 2010. и 2011. године умрле неколико сати након што су примиле вакцине, наступила је усљед компликација изазваних примањем вакцина ДиТеПер и ХИБ.

То је Удружењу родитеља тешко болесне дјеце БиХ потврдио Бранимир Несторовић, професор Медицинског факултета у Београду и шеф Службе за пулмологију и алергологију на Универзитетској дјечјој клиници у Београду.

Удружење је од Несторовића тражило да на основу обдукцијских налаза и описа симптома које су бебе имале након вакцинације утврди да ли се проблеми с плућима и дисањем могу сматрати поствакцинакцијским компликацијама или не.

"У тој истрази недостајало нам је мишљење пулмолога јер су се код обје бебе јављали респираторни проблеми, а и трећа беба, такође из Лукавца, је имала сличне компликације након примања вакцине", изјавила је Јагода Савић, предсједница Удружења.

Она је навела да је након њемачког љекара Волфганга Водарга и Османа Синановића, неуролога из Тузле, Несторовић трећи љекар који је потписао стручни налаз да је смрт беба из Лукавца и Добоја узрокована компликацијама усљед примања вакцина ДиТеПер и ХИБ.

"Наши љекари негирају да је смрт услиједила након примања вакцине, али коначно су почели говорити истину. Не знам да ли доктор Несторовић може свједочити, али то нам је јако важно, како родитеље нико не би правио будалама", казала је Савићева.

Бебе из Лукавца и Добоја умрле су 2010. и 2011. године неколико сати по пријему вакцине, а тужилаштва у Добоју и Тузли, која су водила истраге о узроцима њихове смрти, установила су да нема узрочно-посљедичне везе између њихове смрти и претходне редовне вакцинације.

Несторовић утврдио да су бебе умрле због компликација изазваних примањем вакцина ДиТеПер и ХИБ

Још једна беба из Лукавца имала је сличне здравствене проблеме након примања вакцине и 13 дана је била прикључена на апарате за дисање.

Несторовић сматра да су сва три случаја потпуно уклапају у профил нежељених дејстава вакцина јер су сличне реакције документоване у литератури.

Према његовом мишљењу, постоје вакцине које су потпуно непотребне, као што је вакцина против хепатитиса Б.

Почетком априла прошле године извор "Независних" из добојске болнице казао је да обдукција двомјесечног дјечака из Брестова, који је умро након вакцинације, није показала тачан узрок смрти, због чега је било потребно обавити додатне анализе, али се сумњало на гушење.

"Само обдукцијом није се могло установити шта је узрок смрти, потребно је још урадити хистолошку и токсиколошку анализу, нађени су трагови гушења. Могуће је да постоји коинциденција смрти с вакцинацијом, а иначе у медицини постоје случајеви изненадне смрти дојенчета", казао је тада наш извор.

Дјечак, рођен 3. фебруара, вакцинисан је 4. априла у Основној школи "Десанка Максимовић" у селу Драгаловци, а током наредне ноћи је умро.

Беба је примила вакцину против дифтерије, тетануса и великог кашља (ДиТеПер), полиомијелитиса (ОПВ) и хемофилуса инфлуенце Б (ХИБ).

Драгана и Радомир Дрљић из Брестова, родитељи преминуле бебе, који су током ноћи након вакцинације открили да беба не дише и да је умрла, нису јуче били доступни за коментар.

Породица Бегић из Лукавца, отац Аднан и мама Азра, прије годину дана помирили су се с мишљењем новосадских вјештака, који су констатовали да је њихова шестомјесечна беба Едина преминула усљед затајивања рада виталних центара мозга због недовољног дотока крви у мождано стабло, што је изазвано истезањем и увртањем кичмених артерија између првог вратног пршљена и потиљачне кости. Беба је преминула истог дана када је вакцинисана у Дому здравља Лукавац. Чланови породице Бегић нису се јуче јављали на телефон како би коментарисали тврдње Несторовића.

www.nezavisne.com/novosti/bih/Vakcine-кр...авца-и-Добоја/132241
''Паника у Новом Саду! Родитељи малишана шокирани су сазнањем да су им деца вакцинисана цепивима која су у амбуланти Руменачка ДЗ Нови Сад због квара три дана стајала у фрижидеру без струје. Ту су биле све вакцине из календара обавезне имунизације и све до једне су искоришћене иако је температура у фрижидеру чак за шест степени била већа од дозвољене.

- Имамо још један пример из једне ваљевске амбуланте, где је 48 сати био искључен фрижидер са вакцинама, грешком чистачице. Уместо шест степени, у фрижидеру је било 16. После увиђаја неке су вакцине шкартирали, а неке вратили у употребу. Имамо на 70 страна описан овај случај - написали су у коментару на својој Фејсбук страници''.

www.republika.rs/vesti/drustvo/23528/dec...la-покварене-вакцине"ГАРАНЦИЈА ЗА УПОТРЕБНУ БЕЗБЕДНОСТ СЕ ДОБИЈА И ЗА СТВАРИ КОЈЕ НИЈЕ ОБАВЕЗНО КУПИТИ-ПОСЕДОВАТИ (ТВ,БУШИЛИЦА,ПЕГЛА...),ЗАШТО ОНДА НЕМА ТАКВЕ ГАРАНЦИЈЕ И ОДГОВОРНОСТИ ДРЖАВЕ И ПРОИЗВОЂАЧА ВАКЦИНА,КОЈИ ЉУДЕ ПРИСИЉАВАЈУ ДА ИХ ДОБИЈУ!? ВАЉДА СУ ЉУДИ-ДЕЦА ДАЛЕКО,ДАЛЕКО ВАЖНИЈИ ОД ТИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ СКАЛАМЕРИЈА"!??

www.pecat.co.rs/2016/03/ko-гарантује-безбедност/
www.pecat.co.rs/2011/07/vakcine-у-слузби-профита/Коментари са интернета

Да ли ико сме да примора на вакцинацију децу РОМА, АЛБАНАЦА ИЗ
“ПРЕШЕВСКЕ ДОЛИНЕ“, БОШЊАКА, или других мањина, или да
њиховим родитељима, не дај
Боже, прете одузимањем деце?!
Очигледно да су се о врат обесили САМО СРБСКОМ НАРОДУ,
из само њима знаних разлога!
Ако одговорност за евентуалне нежељене последице примања
вакцине не сноси произвођач, увозник, дистрибутер /Министарство
здравља/ лекар који вакцину преписује и техничар који је убризгава
у тело детета, како онда може бити одговоран родитељ
који не дозвољава да се дете вакцинише?
Ово је потпуно сулудо!
Да ли то може у било којој земљи ЕУ?
Не може, јер тамо вакцинација није обавезна!

Драган Славнић

www.vidovdan.org/info/svadja-познатих-ср...ара-око-вакцинације/


"Према информацији "Политике" из 2008. у Србији годишње оболи око 70-торо деце од леукемије. Према информацији из дневног листа "Ало" од пре месец и нешто, у Србији годишње оболи од леукемије око 350 деце. Дакле, за 8 година, број оболеле деце је повећан за 80%. Мислим да је много већа дужност нашег министра здравља и наше владе да дају одговор на питања зашто се ово дешава и шта они предузимају да то спрече, него да смишљају законе за обавезну вакцинацију од безвезних болести које је већина нас прележала без последица".

www.politika.rs/sr/clanak/45060/Drustvo/...je-оболи-око-70-деце
www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/ak...-од-малигних-болести
www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/ak...o-дете-оболи-од-рака

ПОРЕКЛО СИДЕ - ПОЛИО ВАКЦИНЕУНИЦЕФ, УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ И СВЕТСКА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА СТЕРИЛИСАЛИ 500000 ЗЕНА У КЕНИЈИ

УН стерилишу милионе жена под изговором вакцинације против тетануса
www.intermagazin.rs/un-стерилису-милионе...ије-против-тетануса/

www.princip.info/2015/02/26/unicef-и-све...0000-зена-у-кенији/#

ЦЈЕПИВО ПРОТИВ ТЕТАНУСА СТЕРИЛИЗИРАЛО МЛАДЕ ДЈЕВОЈКЕ: Невиђен геноцид Свјетске здравствене организације и УНИЦЕФ-а у Кенији
www.novi-svjetski-poredak.com/2014/11/14...i-уницеф-а-у-кенији/

"УНИЦЕФ УБИЈА ДЕЦУ": Умрло 2.249 беба у БиХ због од непроверене вакцине?
www.telegraf.rs/vesti/390511-уницеф-убиј...-непроверене-вакцине

www.ncronline.org/news/world/who-уницеф-...инг-тетанус-ваццинес

www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=20...27&nav_id=528163СКАНДАЛ СКРИВАН 30 ГОДИНА Лоша вакцина уништила живот 15 малишана

www.blic.rs/vesti/drustvo/skandal-скрива...-15-малисана/с279цф1

Вакцине у служби профита
www.pecat.co.rs/2011/07/vakcine-у-слузби-профита/

www.facebook.com/notes/иницијатива-нова-иницијатива-нова/даје-се-на-знање/217361165291478КАДА ЗДРАВСТВЕНА ПОСТАНЕ КРИМИНАЛНА ПОЛИТИКА: ОБАВЕЗНА ВАКЦИНАЦИЈА ПРЕД УСТАВНИМ СУДОМ РС

Проф. др Бранислав Ристивојевић, редовни професор Правног факултета у Новом Саду је за часопис “ЦРИМЕН”, објавио први део истоименог научног рада чији закључни део (због обима рада) објављујемо захваљујући љубазности аутора.

На крају треба рећи да сви Извештаји скоро једногласно истичу да су оболели од малих богиња углавном невакцинисани људи. Ако је то заиста тако онда нема страха за вакцинисане. Само невакцинисани могу да добију болест а ту су одлуку донели сами за себе, што значи да сами сносе одговорност за стање у које су се довели. На који начин може неко ко није вакцинисан да угрози вакцинисаног? Ако вакцине делују апсолутно, како тврди Веће (Веће тврди да су заразе спречене вакцинацијом), онда не могу и бесмислено је тврдити да невакцинисани угрожавају вакцинисане како тврди Решење.

Овај рад је указујући на појам „ризичне популације“ коју користи епидемиологија као наука показао да епидемије малих богиња које последњих година погађају не само Србију него и друге европске земље избијају управо у таквим популацијама – у нехигијенским и санитарно или комунално неопремељеним и неразвијеним ромским насељима или међу избеглицама, азилантима или емигрантима.

Сасвим су на месту научни ставови који неједнакост у здраственом стању одређених популација виде у политичкој неједанкости у расподели моћи и снаге у друштву. Неједнака расподела моћи води неједнакој расподели ресурса која опет води неједанакој расподели болести/здравља.

То све значи да би нека мера социјалне политике била далеко делотворнија у спречавању ових епидемија него обавезна вакцинација деце у оним популацијама које не спадају у категорију ризичне. То би било у складу раније изведеним закључком овог текста о томе да је Решење Већа занемарило постојање апсолутно свих мера здравствене политике за рачун само једне мере – вакцинације.

www.facebook.com/notes/vakcine-инфо/када-здравствена-постане-криминална-политика-обавезна-вакцинација-пред-уставним-/1461246263984916/КАДА ЗДРАВСТВЕНА ПОСТАНЕ КРИМИНАЛНА ПОЛИТИКА: ОБАВЕЗНА ВАКЦИНАЦИЈА ПРЕД УСТАВНИМ СУДОМ РС (ИИ ДЕО)

Проф. др Бранислав Ристивојевић, редовни професор Правног факултета у Новом Саду је објавио у Зборнику радова Правног факултета, други део истоименог научног рада који у целости објављујемо захваљујући љубазности аутора.

Незнање извршне и законодавне гране власти које су путем садејства својих неукости претвориле једну нормалну меру здравствене политике у казнену интервенцију, саучествује сада и судска грана власти овим кукавичким и штеточинским Решењем провоцирајући „вакцинациони рат“ у Србији у којем ће прва и најважније жртва бити поверење. Распаљујући један пол у расправи (заговорнике вакцинације) безрезервним прихватањем његових екстремних ставова и разјаривши оправдани гнев другог пола (противника вакцинације) неоснованим и неутемељеним одбацивањем њихових иницијатива, Прво велико веће Уставног суда је нахушкало на избијање „Првог вакцинационог устанка“ у Србији тиме што је онемогућило трећи најбројнији пол (вакцинационе скептике) да у разумној комуникацији аргумената здравствених власти са становништвом дођу до исправних информација и обавештења за питања на која никако да добију одговоре. Проблем недовољног броја људи спремних да се вакцинишу је увек био проблем недостатног и недовољног општења здравствене власти и народа[38] где кривица увек лежи на страни власти јер она располаже стручним механизмима, ресурсима и апаратуром да у том општењу преузме иницијативу и пошаље праву поруку о сврси и смислу неке мере јавног здравља. Одбијајући да преузму одговорност здравствене власти Србије су уточиште потражиле код Уставног суда, а у свом непознавању проблематике Прво велико веће им је то уточиште пружило одбијајући да организује управо оно што је у средишту и сржи проблема – аргументовану и цивилизовану стручну јавну расправу о сврси вакцинације и њеним преедностима и манама по друштво. Тиме је само подупрло слабост здравствених власти у виду неспособности да опште са народом и пружило им оправдање да истрају у свом нераду и незнању, док је ојачало снагу ставова подносилаца иницијатива уверавајући их у њихову исправност путем избегавања јавне расправе.

Ипак, највећу штету је Прво велико веће Уставног суда нанело интересима јавног здравља у Србији тако што је горе описаним механизмом потиснуло вакцинационе скепетике у правцу ставова искључивих противника вакцинације.

Хегел је својевремено написао да се нити једна савест није ослободила на силу.[39] Насиље, било оно правно или физичко, може да савије њихова тела, али не може да промени вредносне ставове људи.

У незнању овог проницљивог запажња чувеног филозофа здравствене власти у Србији су одлучиле на штеточински корак преображаја једне мере здравствене у меру криминалне политике, а Прво велико веће Уставног суда их је у том незанању само оснажило. Тиме је по интересе јавног здравља у Србији учинило нешто горе од злочина, направило је једну кардиналну грешку.

[4] „Док у САД постоји јавно финансирани механизам за надокнаду онима који су претрпели последице штетних дејстава вакцина, нема одговарајућег јавно финансираног механизма који детету које је претрпело последице болести коју му је пренело невакцинисано дете плаћа медицинску негу или лечење. Најбољи механизам за остваривање правде у оваквим случајевима јесте одштетно право (торт лаw).“: Доуглас Диекема, “Цхоицес Схоулд хаве Цонсеqуенцес: Фаилуре то Ваццинате, Харм то Отхерс, анд цивил Лиабилитy”, Мицхиган Лаw Ревиеw, 2009, 94.

[39] „Као што се слободни не могу принудити на ропство тако се ни робови не могу принудити на слободу.“: Георг Вилхелм Фридрих Хегел, Филозофија историје, Београд, 2006, 151.

www.facebook.com/notes/vakcine-инфо/када-здравствена-постане-криминална-политика-обавезна-вакцинација-пред-уставним-/1468141089962100/www.facebook.com/notes/vakcine-инфо/нема-правде-за-децу-и-родитеље-у-србији-идемо-у-стразбур/1371563659619844/

ЗАХТЕВ РОДИТЕЉА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА У ВЕЗИ СА ОБРАДОМ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ ЊИХОВЕ ДЕЦЕ У ДОМОВИМА ЗДРАВЉА
www.facebook.com/notes/vakcine-инфо/захт...брадом-података-о-личности-њи/1371612606281616/

Допунски захтев на Захтев о потпуном информисању при вакцинисању (приредио Милорад Михаиловић, адвокат)
www.facebook.com/notes/vakcine-инфо/допунски-захтев-на-захтев-о-потпуном-информисању-при-вакцинисању-приредио-милора/1373688849407325/

www.facebook.com/notes/vakcine-инфо/епидемија-медијске-манипулације-морбилама/1448299628612913/
www.facebook.com/notes/vakcine-инфо/уводна-реч-снежане-терзић-на-конференцији-ефвв-октобра-2016-те/1465870330189176/

www.politika.rs/scc/clanak/392350/Ustavn...otivnika-вакцинације
фацебоокрепортер.орг/2017/10/14/др-јован...-педијатријски-дани/
www.facebook.com/notes/etika-у-медицини/да-ли-нам-следе-жуте-траке-за-невакцинисане/782479171937967/


Алуминијум у вакцинама

Постоји јако пуно публикованих студија која свједоце да је алуминијум јако стетан за здравље и нас организам, било да улази у организам гутањем, удисањем и сл.... Горња дозвољена граница алуминијума у вакцинама је 0,85 мг, медјутим питање се поставља засто бас тај број. Наиме, постоје публиковане студије које свједоце да је то лимит колицине алуминијума у вакцини који је у стање да испровоцира одговор имуног система, јер без појациваца имуни систем не би дао ама бас никакав одговор на патогене материје у вакцини. Алуминијум, тј. Алуминијумске соли се додају као додатци за провокацију одговора.
Мало је познато да не постоји апсолутно ни једна студија која доказује да је та колицина неуротоксицном елемента сигурна за организам. Апсолутно нити једна студија....

тхинкловехеалтхy.цом/2017/06/22/алуминум...исторy-анд-тоxицитy/

Ево ко је одредио лимит доње и горње границе од 0,85 - 0,125мг УС федерална агенција за храну и лијекове

Алуминум ин тхе форм оф алуминум хyдроxиде, алуминум пхоспхате ор алум хас беен цоммонлy усед ас ан адјувант ин манy ваццинес лиценсед бy тхе УС Фоод анд Друг Администратион. Цхаптер 21 оф тхе УС Цоде оф Федерал Регулатионс [610.15(а)] лимитс тхе амоунт оф алуминум ин биологицал продуцтс, инцлудинг ваццинес, то 0.85 мг/досе. Тхе амоунт оф алуминум ин ваццинес цуррентлy лиценсед ин тхе УС рангес фром 0.85-0.125 мг/досе.

Цлиницал студиес хаве демонстратед тхат алуминум енханцес тхе антигеницитy оф соме ваццинес суцх ас дипхтхериа анд тетанус тоxоидс. Мореовер, алуминум-адсорбед дипхтхериа анд тетанус тоxоидс аре дистинцтлy море еффецтиве тхан плаин флуид тоxоидс фор примарy иммунизатион оф цхилдрен. Тхере ис литтле дифференце бетwеен плаин анд адсорбед тоxоидс фор боостер иммунизатион. Алуминум адјувантс хаве а демонстратед сафетy профиле оф овер сиx децадес; хоwевер, тхесе адјувантс хаве беен ассоциатед wитх севере лоцал реацтионс суцх ас ерyтхема, субцутанеоус нодулес анд цонтацт хyперсенситивитy.

Цитатионс (201)

Алуминум салтс ин ваццине − УС перспецтиве | Реqуест ПДФ. Аваилабле фром:

www.researchgate.net/publication/1120382...ine_-_УС_перспецтиве


Чланак је из 2010. године, али то не мења суштину, нити се ради само о том производу фармацеутских индустријских кућа.
Шта вам овде боде очи (или вам звонце зазвони, свеједно)?

"Према речима Сандре Чери, по новом, недавно усвојеном, правилнику који регулише уништавање опасног отпада у Србији, "Новартисове" вакцине које спадају у опасан фармацеутски отпад не могу се уништити у земљи, већ искључиво у специјалним спалионицама, којих има у неким развијеним земљама Европе.

- Иако је реч о изузетно малим количинама, те вакцине садрже живу и третирају се као опасан отпад. Ми чекамо инструкције Министарства здравља за њихов третман, а није неопходна никаква журба јер су ускладиштене по систему хладног ланца и могу дуго да стоје бесплатно и безбедно, као и сав други фармацеутски отпад - казала је Чери."

www.glas-javnosti.rs/node/113037/print

За уништавање вакцине потребне инструкције
БЕОГРАД - За почетак уништавање вакцина против такозваног новог грипа вируса типа А Х1Н1 којима је истекао рок трајања чекају се инструкције Министарства здравља, а највећи део преосталих доза безбедно је ускладиштен у Институту за имунологију и вирусологију Торлак.

Портпаролка тог института Сандра Чери рекла је да је скоро пола милиона од око 600.000 преосталих доза те вакцине безбедно и бесплатно ускладиштено у тој установи и да ће оне бити третиране као сав други фармацеутски отпад.

Влада Србије набавила је по појединачној цени од 799 динара укупно око 800.000 вакцина шведског произвођача "Новартис" чији је рок трајања био до 31. октобра. Искоришћено је око 200.000 доза. Сем у Институту Торлак, који је њихов складиштер и дистрибутер, преосталих доза има и у домовима здравља и на другим вакциналним пунктовима.

Према речима Сандре Чери, по новом, недавно усвојеном, правилнику који регулише уништавање опасног отпада у Србији, "Новартисове" вакцине које спадају у опасан фармацеутски отпад не могу се уништити у земљи, већ искључиво у специјалним спалионицама, којих има у неким развијеним земљама Европе.

- Иако је реч о изузетно малим количинама, те вакцине садрже живу и третирају се као опасан отпад. Ми чекамо инструкције Министарства здравља за њихов третман, а није неопходна никаква журба јер су ускладиштене по систему хладног ланца и могу дуго да стоје бесплатно и безбедно, као и сав други фармацеутски отпад - казала је Чери.

Представници Радне групе Министарства здравља за праћење пандемије позивали су у последња два месеца у више наврата грађане да се вакцинишу, али од 15. септембра до данас није утрошена, готово ниједна доза "Новартисове" вакцине.

www.carsa.rs/prekinuli-вакцинацију-проти...смрти-средњосколца/
Престала употреба вакцине против малих богиња и рубеоле у Украјини после смрти средњосколца!


www.facebook.com/VakcineINFO/posts/1467999459976263

Билл Нyе је познато америчко ТВ лице које промовише вакцине, Дел Бигтрее је бивши продуцент ТВ емисије "Доцторс" и продуцент документарног филма "Ваxxед". Погледајте како свако од њих описује вакцинацију.
www.facebook.com/VakcineINFO/videos/1413776548731888/

истиномпротивлази.цом/цомпонент/к2/2249-...цеутских-корпорација

wебтрибуне.рс/приватни-лекар-открио-да-ј...нисе-сопствену-децу/

www.facebook.com/permalink.php?story_fbi...p;id=224380144568994

дневнагазета.рс/двоструки-стандарди-деца...игрантска-деца-могу/

Убијени лекари
www.novi-svjetski-poredak.com/2018/02/02/ugledna-истразивацица/


ДОКАЗ ИЗ ТОРЛАКА!

Као што је најављено, Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију представила је јавности документацију прибављену од института Торлак, којом се потврђује:
У актуелној епидемији, МИНИМУМ ШЕСТОРО деце је ОБОЛЕЛО од морбила непосредно НАКОН ВАКЦИНАЦИЈЕ ММР-ом!
Родитељи су преко купљених медија заплашени да ће им деца тешко оболети од малих богиња ако НЕ ПРИМЕ ММР ВАКЦИНУ, изложили су децу могућим нуспојавама вакцине, да би она од живог вируса садржаног у вакцини – оболела управо од малих богиња!
„Струка“ те случајеве убраја у статистику и користи како би друге родитеље плашила епидемијом и наговарала да своју децу исто тако „заштите“!

Издвојили смо неке од случајева, а цела документа можете видети на страници Иницијативе

правдаиправо.орг/2018/02/01/доказ-из-торлака/

сладјанавелков.wордпресс.цом/2014/02/23/...ц-изазивају-болести/
ср-рс.фацебоок.цом/нотес/сладјана-велков...е/10151793010959974/
вакцинаинфо.орг/2017/02/26/треце-око-пис...-јована-стојковиц-2/

www.novi-svjetski-poredak.com/2013/05/29...oj-својој-повијести/
Последња измена: 14 мар 2018 19:59 Написао: .

14 мар 2018 20:00 Одг: Опасности вакцинације - све на једном месту #9017

  • Лоример
Случај Торлак

''*Од марта 2003. године, Влада Републике Казахстан је прешла на куповину БЦГ вакцине српске производње ( Торлак Институт за имунологију и вирусологију ) било је 1282 нежељене реакције од те вакцине. Због тога је министарство здравља у децембру 2005. и 2006. исплатило 83 одштете родитељима дјеце у укупном износу од 4,9 милиона тенге (у двије рате 3,1 милион + 1,8 милион). Од фебруара 2004. Торлакову вакцину нијесу користили.

Од марта 2005. дјеца Казахстана су вакцинисана БЦГ вакцином Јапанске лабораторије БЦГ (Токио) било је доста нежељених реакција већином туберкулоза костију''.

www.bebamur.com/blog/vakcina-савјести


Бил Гејтс је у Индији тузен због вакцинисања деце стетним, експерименталним ХПВ вакцинама. Такодје је оптузен да је у Цаду, његова фондација насилно вакцинисала децу експерименталним вакцинама против менингитиса, без обавестења родитеља, а децу су лагали да ако не приме вакцину, неце моци да наставе сколовање. Оптузен је и да је у Пакистану вакцинисао децу нетестираним Полио вакцинама после које су деца масовно добијала акутну флацидну парализу, која је много опаснија од саме деције парализе.

Извор: www.naturalnews.com/052265_vaccine_exper...ill_Gates_India.html

Такодје је пред камерама изјавио да су вакцине и услуге око репродуктивног здравља, одлицан нацин да се популација смањи за 10-15%."При томе је најавио да Македонија мозе бити једна од пет земаља у свету која це уци у програм Била и Мелинде Гејтс, циме це целокупна зенска популација свих узраста бити вакцинисана новом девотовалентном ХПВ вакцином."

новамакедонија.цом.мк/НеwсДетаил?титле=Нова-деветвалентна-вакцина-за-ХПВ-ќе-се-применува-во-Македонија&ид=448феаф5-фд84-4а69-920е-4б6ец17д7802

www.facebook.com/dr.sladjana.velkov/posts/10215312989320279
  • Страна
  • 1
Општина Ариље.  © 2005 - 2018