Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
 • Повећајте величину слова
 • Нормална величина слова
 • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме

Профил за инсајдер (инсајдер)

 • ВАН МРЕЖЕ
 • Регистеред
 • Ранг: Почетник
 • Датум регистрације: 19 сеп 2012
 • Временска зона: ГМТ +2:00
 • Локално време: 16:39
 • Порука: 51
 • Преглед профила: 1584
 • Карма: 0
 • Место: Непознато
 • Пол: Непознато
 • Рођендан: непознато

Потпис

Поруке

Поруке

емо
Саобраћајна полиција има ових дана веома напоран посао на "едуковању" возача који по сеоским сокацима возе "агресивно". Казне за прекорачење брзине пуне буџет државе ,општине и џепове врлих полицајаца, а пешаци не могу да продју тротоаром од паркираних регистрованих и нерегистрованих возила која се нуде за продају и фигура дрва за огрев,е ту полиција нема интерес да интервенише и заштити пешаке и децу која трба да се крећу тротоаром како би били безбедни. Можда пешаци нису битни када је бизнис у питању.....
едукације
Категорија: Актуелности
емо
Послове на хигијениyацији града добила агенција XX , која има инпресивну референцу на пословима хигијенизације и перфектну опрему , нове метле и лопате и специјалне брезове метле за скупљање ризле. ЈКП Зелен која је у предходном периоду радила хигијенизацију није успевала да се избори са јаком конкуренцијом и да добије посао на тендеру због веома инпресивне пословне референце АГЕНЦИЈЕ XX .Директор ЈКП ЈЕ ЗАДОВОЉАН ШТО НИЈЕ ДОБИЈЕН ПОСАО јер не би са својим менаџментом могао да на овако ефикасан и јефтин начин задовољи градјане и оснивача. Преед директором ЈКП је перспектива у освајању нових послова као што је на пример запрашивање плажа поред Рзава против комараца, па пројектовање и израда замки за буба швабе , израда прототипа машине за хватање магле и још пуно тога да не набрајам јер то спада у домен пословне тајне ,може неко и те послове да преузме па онда оста директор без фотеље а радници без сигурне перспективе!!!
АГЕНЦИЈА XX
Категорија: Актуелности
емо
ПОЧЕЛИ ДА ЛЕТЕ ВАЗДУПЕХЛОВИ

Са челне функције у нашој општини одлетео свемоћни и свезнајући ваздупехловац Тодоровић, где ће атерирати не зна се, али се надамо да ће се чути
лет, лети,лети....
Категорија: Актуелности
емо
Ово је пример како треба да се организујемо и понашамо свака част, позитивне примере треба прихватити и похвалити а креативне људе укључити у у друштвене активности .

Нажалост тренутно се код нас више вреднује простаклук,ј бахатост, неписменост,припадност СНС опцији све моралне и нормалне вредности актуелна власт је обезвредила и наметнула неке које деградирају и понижавају градјане ове земље
Габуровици
Категорија: Остало
емо
Како време одмиче све више се стиче утисак да у наше мало место неће ускоро слетети ВЕЛИКИ ВазДУПЕ хлови јер се локални вазДУПЕплолвци нису на време пријавили за курс да стекну вештину у управљању вазДУПЕ пловима , а и није им ни потрбан курс када имају Перу из контроле лета.

Стручњак за све области јавног живота и стратег развоја наше општине игром случаја преживео АТЕНТАТ који су организовали анти елементи и противници напредтка и просперитета нашег мало места а све у циљу дестабилизације и изазивања органа реда да се ставе у службу која им је по закону јачег наметнута
ВазДУПЕхлови
Категорија: Актуелности
емо
Свако зло има несто и добро,зло које нас је задесило доласком неписмених и бахатих скоројевица на власт који нас замајавају лазима и продајом магле,смањење плата и пензија, довело је до тога да се крце запарлозена и напустена имања ради садње малина која је једини извор сигурног прихода,док и то Вујо не стави под сапу и уведе порез да се дрзава исцупа из кризе и да се Београд на води изгради!

Производјаци малина назалост немају никакву заститу на трзисту тако да зависе од добре воље откупљиваца који имају јак лоби на свим нивоима.Удрузења која су постојала назалост су користена и злоупотребљавана за политицке циљеве појединаца који су кроз удрузењне правили своје позиције у плитици и за себе обезбедјивали разне бенефите на свим нивоима.

Све док производјаци не схвате да морају имати удрузење попут слицних у свету, да сами могу да стите позицију на трзисту и да покривају троскове активности које су битне за функционисање и заститу трзиста малина ,попут тога да производјацу мозе да надокнади део троскова производње ако се додје у ситуацихју да се бојкотују откупљиваци док се не надје заједницки интерес,до тада це зависити од добре воље откупљиваца и делом од трзиста.
Срби проширују малињаке !!!!!!!!!!!!!
Категорија: Актуелности
емо
марко јанковиц написао/ла:
Нека нам неко сад ово преведе:)

Преведено вам је , само вам изгледа превод не одговара или вам треба тумач!!!

Ако вам није јасан превод ту је легенда форума да вам још сликовитије уради превод!

Ево ја замољавам легенду да то уради.
ОЈ ЈАРАНЕ!!
Категорија: Актуелности
емо
Еуфорија СНС-а после изборног успеха полако улази у завршну фазу која це нама грађанима представити новоформирану или прекомпоновану владу која це нама обичним смртницима донети болно благостање и срећу , како најављује још неустоличени господар живота Србије и први мозак политичке доктрине-ДРЖТЕ ЛОПОВА- све остало ће доћи само од себе!
Да се ова политичка доктрина показала делотворна потврдило се у предходном периоду под руководством ове исте власти.Осетили смо велики бољитак и напредак пошто су похапшени неки тајкуни и политички противници актуелне власти.Све ово није било могуће остварити(успех и бољи живот) без великог пожртвовања ,залагања и одрицања првог иза првог а сада у најави првог и неприкосновеног господара живота Србије!
Госпдин бивши први сада може да пева ону ону народну новокомпоновану песму "ОЈ ЈАРАНЕ ЈАРАНЕ ЈАРАНИ СМО МИ,НЕДАЈ ДА НАС РАСТАВЕ ОНИ ЉУДИ ЗЛИ"
ОЈ ЈАРАНЕ!!
Категорија: Актуелности
емо
марко јанковиц написао/ла:
Тако је Благоје! Колико видим та правила сви и постују сем ЗУТИХ! Треба реци да овде пису два или три цлана ДС,са висе лазних налога!Сам Раде има 3 или 4 налога,нисам сигуран.

Како ти дође до тог закључка? Вероватно си добро обавештен ,имаш инсајдера,немој узалуд користити простор за твоја нагађања и претпоставке.
Изгледа да је теби и твојим страначким истомишљеницима жута боја проблем,чим је толико потенцирате.То је лако решиво ,ставите тамне наочаре као ваш цењени Благоје и немате проблема!
Мртво море
Категорија: Актуелности
емо
сањајдонацију написао/ла:
Исти матрак друго паковање !


Паковање је етикетирано зна се ко је произвођач.

Произвођач куца на свака врата са јасним питањем -за кога си ?

Само да се усагласи текст И.Б.резолуције па да се ступи у акцију!

Голи оток није више у нашој држави,али имамо голо брдо!
Мртво море
Категорија: Актуелности
Хвала

Примљене захвалнице

емо
сањајдонацију написао/ла:
Исти матрак друго паковање !


Паковање је етикетирано зна се ко је произвођач.

Произвођач куца на свака врата са јасним питањем -за кога си ?

Само да се усагласи текст И.Б.резолуције па да се ступи у акцију!

Голи оток није више у нашој држави,али имамо голо брдо!
Мртво море
Категорија: Актуелности

Послане захвалнице

Нема порука

Анкета о капиталним пројектима

Анкета о капиталним пројектима
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018