Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
 • Povećajte veličinu slova
 • Normalna veličina slova
 • Smanjite veličinu slova
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме

Профил за insajder (insajder)

 • ВАН МРЕЖЕ
 • Registered
 • Ранг: Početnik
 • Датум регистрације: 19 сеп 2012
 • Временска зона: GMT +2:00
 • Локално време: 23:26
 • Порука: 51
 • Преглед профила: 1659
 • Карма: 0
 • Место: Непознато
 • Пол: Непознато
 • Рођендан: непознато

Потпис

Поруке

Поруке

emo
Saobraćajna policija ima ovih dana veoma naporan posao na "edukovanju" vozača koji po seoskim sokacima voze "agresivno". Kazne za prekoračenje brzine pune budžet države ,opštine i džepove vrlih policajaca, a pešaci ne mogu da prodju trotoarom od parkiranih registrovanih i neregistrovanih vozila koja se nude za prodaju i figura drva za ogrev,e tu policija nema interes da interveniše i zaštiti pešake i decu koja trba da se kreću trotoarom kako bi bili bezbedni. Možda pešaci nisu bitni kada je biznis u pitanju.....
edukacije
Категорија: Aktuelnosti
emo
Poslove na higijeniyaciji grada dobila agencija XX , koja ima inpresivnu referencu na poslovima higijenizacije i perfektnu opremu , nove metle i lopate i specijalne brezove metle za skupljanje rizle. JKP Zelen koja je u predhodnom periodu radila higijenizaciju nije uspevala da se izbori sa jakom konkurencijom i da dobije posao na tenderu zbog veoma inpresivne poslovne reference AGENCIJE XX .Direktor JKP JE ZADOVOLJAN ŠTO NIJE DOBIJEN POSAO jer ne bi sa svojim menadžmentom mogao da na ovako efikasan i jeftin način zadovolji gradjane i osnivača. Preed direktorom JKP je perspektiva u osvajanju novih poslova kao što je na primer zaprašivanje plaža pored Rzava protiv komaraca, pa projektovanje i izrada zamki za buba švabe , izrada prototipa mašine za hvatanje magle i još puno toga da ne nabrajam jer to spada u domen poslovne tajne ,može neko i te poslove da preuzme pa onda osta direktor bez fotelje a radnici bez sigurne perspektive!!!
AGENCIJA XX
Категорија: Aktuelnosti
emo
POČELI DA LETE VAZDUPEHLOVI

Sa čelne funkcije u našoj opštini odleteo svemoćni i sveznajući vazdupehlovac Todorović, gde će aterirati ne zna se, ali se nadamo da će se čuti
let, leti,leti....
Категорија: Aktuelnosti
emo
Ovo je primer kako treba da se organizujemo i ponašamo svaka čast, pozitivne primere treba prihvatiti i pohvaliti a kreativne ljude uključiti u u društvene aktivnosti .

Nažalost trenutno se kod nas više vrednuje prostakluk,j bahatost, nepismenost,pripadnost SNS opciji sve moralne i normalne vrednosti aktuelna vlast je obezvredila i nametnula neke koje degradiraju i ponižavaju gradjane ove zemlje
Gaburovici
Категорија: Ostalo
emo
Kako vreme odmiče sve više se stiče utisak da u naše malo mesto neće uskoro sleteti VELIKI VazDUPE hlovi jer se lokalni vazDUPEplolvci nisu na vreme prijavili za kurs da steknu veštinu u upravljanju vazDUPE plovima , a i nije im ni potrban kurs kada imaju Peru iz kontrole leta.

Stručnjak za sve oblasti javnog života i strateg razvoja naše opštine igrom slučaja preživeo ATENTAT koji su organizovali anti elementi i protivnici napredtka i prosperiteta našeg malo mesta a sve u cilju destabilizacije i izazivanja organa reda da se stave u službu koja im je po zakonu jačeg nametnuta
VazDUPEhlovi
Категорија: Aktuelnosti
emo
Svako zlo ima nesto i dobro,zlo koje nas je zadesilo dolaskom nepismenih i bahatih skorojevica na vlast koji nas zamajavaju lazima i prodajom magle,smanjenje plata i penzija, dovelo je do toga da se krce zaparlozena i napustena imanja radi sadnje malina koja je jedini izvor sigurnog prihoda,dok i to Vujo ne stavi pod sapu i uvede porez da se drzava iscupa iz krize i da se Beograd na vodi izgradi!

Proizvodjaci malina nazalost nemaju nikakvu zastitu na trzistu tako da zavise od dobre volje otkupljivaca koji imaju jak lobi na svim nivoima.Udruzenja koja su postojala nazalost su koristena i zloupotrebljavana za politicke ciljeve pojedinaca koji su kroz udruzenjne pravili svoje pozicije u plitici i za sebe obezbedjivali razne benefite na svim nivoima.

Sve dok proizvodjaci ne shvate da moraju imati udruzenje poput slicnih u svetu, da sami mogu da stite poziciju na trzistu i da pokrivaju troskove aktivnosti koje su bitne za funkcionisanje i zastitu trzista malina ,poput toga da proizvodjacu moze da nadoknadi deo troskova proizvodnje ako se dodje u situacihju da se bojkotuju otkupljivaci dok se ne nadje zajednicki interes,do tada ce zavisiti od dobre volje otkupljivaca i delom od trzista.
Срби проширују малињаке !!!!!!!!!!!!!
Категорија: Aktuelnosti
emo
marko jankovic написао/ла:
Neka nam neko sad ovo prevede:)

Prevedeno vam je , samo vam izgleda prevod ne odgovara ili vam treba tumač!!!

Ako vam nije jasan prevod tu je legenda foruma da vam još slikovitije uradi prevod!

Evo ja zamoljavam legendu da to uradi.
OJ JARANE!!
Категорија: Aktuelnosti
emo
Euforija SNS-a posle izbornog uspeha polako ulazi u završnu fazu koja ce nama građanima predstaviti novoformiranu ili prekomponovanu vladu koja ce nama običnim smrtnicima doneti bolno blagostanje i sreću , kako najavljuje još neustoličeni gospodar života Srbije i prvi mozak političke doktrine-DRŽTE LOPOVA- sve ostalo će doći samo od sebe!
Da se ova politička doktrina pokazala delotvorna potvrdilo se u predhodnom periodu pod rukovodstvom ove iste vlasti.Osetili smo veliki boljitak i napredak pošto su pohapšeni neki tajkuni i politički protivnici aktuelne vlasti.Sve ovo nije bilo moguće ostvariti(uspeh i bolji život) bez velikog požrtvovanja ,zalaganja i odricanja prvog iza prvog a sada u najavi prvog i neprikosnovenog gospodara života Srbije!
Gospdin bivši prvi sada može da peva onu onu narodnu novokomponovanu pesmu "OJ JARANE JARANE JARANI SMO MI,NEDAJ DA NAS RASTAVE ONI LJUDI ZLI"
OJ JARANE!!
Категорија: Aktuelnosti
emo
marko jankovic написао/ла:
Tako je Blagoje! Koliko vidim ta pravila svi i postuju sem ZUTIH! Treba reci da ovde pisu dva ili tri clana DS,sa vise laznih naloga!Sam Rade ima 3 ili 4 naloga,nisam siguran.

Kako ti dođe do tog zaključka? Verovatno si dobro obavešten ,imaš insajdera,nemoj uzalud koristiti prostor za tvoja nagađanja i pretpostavke.
Izgleda da je tebi i tvojim stranačkim istomišljenicima žuta boja problem,čim je toliko potencirate.To je lako rešivo ,stavite tamne naočare kao vaš cenjeni Blagoje i nemate problema!
Мртво море
Категорија: Aktuelnosti
emo
sanjajdonaciju написао/ла:
Isti matrak drugo pakovanje !


Pakovanje je etiketirano zna se ko je proizvođač.

Proizvođač kuca na svaka vrata sa jasnim pitanjem -za koga si ?

Samo da se usaglasi tekst I.B.rezolucije pa da se stupi u akciju!

Goli otok nije više u našoj državi,ali imamo golo brdo!
Мртво море
Категорија: Aktuelnosti
Хвала

Примљене захвалнице

emo
sanjajdonaciju написао/ла:
Isti matrak drugo pakovanje !


Pakovanje je etiketirano zna se ko je proizvođač.

Proizvođač kuca na svaka vrata sa jasnim pitanjem -za koga si ?

Samo da se usaglasi tekst I.B.rezolucije pa da se stupi u akciju!

Goli otok nije više u našoj državi,ali imamo golo brdo!
Мртво море
Категорија: Aktuelnosti

Послане захвалнице

Нема порука

Anketa o kapitalnim projektima

Anketa o kapitalnim projektima
 
Opština Arilje.  © 2005 - 2018