Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Локална самоуправа Јавни увиди Јавна презентација УП Шаптовић
Јавна презентација УП Шаптовић Штампа Ел. пошта
Чланак написао/ла: администратор ,  среда, 15 јун 2011 11:34

Обавештавају се грађани, предузећа, јавне установе са подручја општине Ариље да Општинска управа општине Ариље орgaнизује

Јавну презентацију

урбанистичког пројекта за кат.парцелу
бр. 35/3 ко ариље
(инвеститор Шаптовић Чедомир)

Јавна презентација ће трајати у периоду од 15. јуна до 21. јуна 2011.г. Урбанистички пројекат се може видети сваког радног дана у периоду у холу зграде Услужног центра, ул. Светог Ахилија 53 у Ариљу, у времену од 8 до 14 часова. Сва ближа обавештења и образложења, по потреби, даваће стручна служба ЈП "Дирекција за изградњу" која је уједно и обађивач урбанистичког пројекта.

Урбанистички пројекат обухвата катастарску парцелу бр. 35/3 КО Ариље са планираном наменом пословног простора, инвеститора Шаптовића Чедомира.

Током јавне презентације сва заинтересована лица и орgaнизације имају право да разгледају урбанистички пројекат, прегледају изложену документацију и ставе сугестије и примедбе на исти. Сугестије и примедбе на изложени урбанистички пројекат давати искључиво у писаној форми на за то припремљеним обрасцима који се могу узети на месту увида и у Служби за урбанизам општинске управе. Примедбе се предају писарници Општинског услужног центра, општинске управе Ариље до окончања јавне презентације, закључно са 21.06.2011. до 15 часова. Неуредне и неблаговремене примедбе биће одбачене.

Позивају се сви заинтересовани грађани, предузећа, јавне установе и орgaнизација да остваре увид у изложени пројекат како би својим примедбама и предлозима допринели да донесемо најбоља урбанистичка решења.

Преузмите:

  1. Урбанистицки пројекат (пдф)
  2. Образац за сугестију/примедбу (пдф)

ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ АРИЉЕ


Старији чланци:
  • 05/04/2011 - Обавештавају се градјани, предузећа, јавне установе са подручја општине Ариље да Општинска управа општине Ариље ставља на ЈАВНИ УВИД НАЦРТ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ "ПЕСАК ПЕТРОЛ" У А Р И Љ У ЈАВНИ УВИД се може остварити сваког радног дана…
">Нацрт плана детаљне регулације "Песак Петрол" у Ариљу
  • 28/02/2011 - Јавни увид у нацрт Просторног плана
  • 26/10/2010 - ">Оглас - ПДР Градски трг

  •  
    Општина Ариље.  © 2005 - 2018