Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Opština Arilje
poziv za podnošenje ponuda- dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju Штампа Ел. пошта

Poziv za podnošenje ponuda- usluge socijalne zaštite- Dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju, možete pogledati ovde.

 
Poziv i konkursna dokumentacija za rekonstrukciju ulica u Arilju Штампа Ел. пошта

Poziv i konkursnu dokumentaciju za rekonstrukciju ulica u Arilju, možete pogledati ovde.

 
Obaveštenje Doma zdravlja Arilje Штампа Ел. пошта

OBAVEŠTENJE

ZA VREME VASKRŠNJIH PRAZNIKA 26-29. april 2019. god. (petak, subota, nedelja i ponedeljak) i PRVOMAJSKIH PRAZNIKA 1-2. maj 2019. god. (sreda i četvrtak) U DOMU ZDRAVLJA ARILJE, RADI ODSEK HITNE MEDICINSKE POMOĆI.

DOM ZDRAVLJA ARILJE

 
Odluka o dodeli ugovora- nabavka usluga ličnog pratioca dece sa posebnim potrebama i Odluka o dodeli ugovora- hvatanje i zbrinjavanje pasa lutalica na teritoriji opštine Arilje Штампа Ел. пошта

Odluku o dodeli ugovora u postupku javne nabavke male vrednosti- nabavka usluga ličnog pratioca dece sa posebnim potrebama i Odluku o dodeli ugovora- hvatanje i zbrinjavanje pasa lutalica na teritoriji opštine Arilje, možete pogledati ovde.

 
Poziv i konkursna dokumentacija za podnošenje ponuda za izgradnju kanalizacione mreže u MZ Pogled opštine Arilje Штампа Ел. пошта

Poziv i konkursnu dokumentaciju za podnošenje ponuda na izgradnji kanalizacione mreže u MZ Pogled Opštine Arilje, možete pogledati ovde.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 20
Opština Arilje.  © 2005 - 2018