Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Тур. инфо центар Смештај и ресторани Ресторан са преноћиштем Корал
Ресторан са преноћиштем Корал
Туризам - Смештај и ресторани

Локација: Налази се на магистралном путу Пожеga - Ивањица, правац Ариље (7 км) - Ивањица, у селу Трешњевица.

Смештајни капацитет: 8 лежаја у савремено опремљеном простору.

Собе: - две двокреветне собе (тв, интернет, телефон, клима), - једна соба са француским лежајем (тв, интернет, телефон, клима). Апартман - француски лежај, простор за састанке, тв, интернет, телефон, клима.

Понуда: Ресторан са преноћиштем Корал конципиран је тако да пружи квалитетан смештај, ужитак у традиционалној кухињи али и одмор и освежење. Професионално особље побринуће се да проведете угодан одмор у природном окружењу. Кухиња ресторана Корал опремљена је по европским standardима са професионалним особљем што gaрантује ужитак у храни и пићу. Специјалитет кухиње је роштиљ на вулканском камењу.

Ресторански простор: Ресторанска тераса уз реку Моравицу и тераса на трећем спрату објекта.

{слимбоx сингле уплоад/слике/туризам/мотели_и_ресторани/корал/1.ЈПГ, уплоад/слике/туризам/мотели_и_ресторани/корал/1.ЈПГ, Ресторан са преноћиштем Корал; уплоад/слике/туризам/мотели_и_ресторани/корал/2.ЈПГ, , Ресторан са преноћиштем Корал;уплоад/слике/туризам/мотели_и_ресторани/корал/3.ЈПГ, , Ресторан са преноћиштем Корал;уплоад/слике/туризам/мотели_и_ресторани/корал/4.ЈПГ, , Ресторан са преноћиштем Корал;уплоад/слике/туризам/мотели_и_ресторани/корал/5.ЈПГ, , Ресторан са преноћиштем Корал;уплоад/слике/туризам/мотели_и_ресторани/корал/6.ЈПГ, , Ресторан са преноћиштем Корал;уплоад/слике/туризам/мотели_и_ресторани/корал/7.ЈПГ, , Ресторан са преноћиштем Корал;уплоад/слике/туризам/мотели_и_ресторани/корал/8.ЈПГ, , Ресторан са преноћиштем Корал}

Контакт :

Трешњевица бб, 31 236 Дивљака, Ариље
Тел. + 381 31 890 058
e-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Фаx. + 381 31 890 038
http://www.profimaxstudio.com/koral/

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018