Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
 • Povećajte veličinu slova
 • Normalna veličina slova
 • Smanjite veličinu slova
Kancelarija za mlade u Arilju Штампа Ел. пошта

Opšti cilj projekta je stvaranje uslova za kvalitetniji i sadržajniji život mladih u opštini Arilje, njihovim uključivanjem u aktivnosti koje doprinose rešavanju problema sa kojima se susreću, kroz aktivno uključivanje u primenu Strategije i akcionog plana za mlade.

U postojećem prostoru Omladinskog centra u Arilju, odgovarajuće opremljenom, sa umreženom računarskom opremom, organizovaće se različite aktivnosti koje su planirane u projektima sadržanim u Akcionom planu Strategije za mlade za 2008:

 1. Kampanja za promociju lokalne kancelarije za mlade, kao mesta za za dobijanje informacija o povoljnim mogućnostima za mlade u različitim oblastima obuka mladih,
 2. Neformalno obrazovanje: trening za 25 vršnjačkih edukatora za prevenciju zavisnosti, sa supervizijom od godinu dana, novinarska sa uređivanjem Omladinskih stranica u Ariljskim horizontima,
 3. Obuka za korišćenje interneta, skypa, mogućnosti učenja na daljinu,
 4. Jačanje kapaciteta omladiske volonterske mreže, animiranje mladih, podsticanje na aktivizam, što bi rezultiralo formiranjem omladinske organizacije.
  • Period realizacije: maj - oktobar 2008
  • Vrednost: 551.354 din
  • Partneri: Opština Arilje, Ministarstvo omladine i sporta
 

Anketa o kapitalnim projektima

Anketa o kapitalnim projektima
 
Opština Arilje.  © 2005 - 2018