Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti

Početna strana

 • Povećajte veličinu slova
 • Normalna veličina slova
 • Smanjite veličinu slova
Ariljevdan 2013 Štampa El. pošta
Ariljevdan 2013Ariljevdan 2013
Ariljevdan 2013fotografije: Momčilo Dimitrijević
Ariljevdan 2013
Ariljevdan 2013
Ariljevdan 2013
Ariljevdan 2013
Ariljevdan 2013

DOBITNICI OPŠTINSKIH PRIZNANJA

 • Matija Spasojević, učenik Škole za muzičke talente u Ćupriji – odsek violina, za osvojenu prvu nagradu sa 97 poena na Međunarodnom takmičenju gudača. Zahvalnost je upućena profesoru Dragutinu Mladenoviću, mentoru.
 • Miloš Stambolić, učenik Srednje škole „Sveti Ahilije“ u Arilju, za osvojeno prvo mesto na Republičkom takmičenju iz fizike i osvojeno drugo mesto na Republičkom takmičenju iz matematike. Podršku Stamboliću su pružili mentori Milija Topalović i Goran Sofijanić.
 • Lana Avakumović, učenica Srednje škole „Sveti Ahilije“ u Arilju, osvojila je drugo mesto na Republičkom takmičenju i treće mesto na međunarodnom takmičenju u Italiji iz engleskog jezika, uz podršku nastavnice Jelene Milosavljević.
 • Vanja Radišić, učenica Srednje škole „Sveti Ahilije“ u Arilju, uz pomoć mentora Vere Plazinčić, osvojila je drugo mesto na Republičkom takmičenju iz biologije.
 • Bratislav Mitrović, učenik Srednje škole „Sveti Ahilije“ u Arilju , za osvojeno drugo mesto na Republičkom takmičenju iz ekonomije „Poslovni izazov“. Pomoć i podršku su mu pružili mentori Nataša Đukić i Milun Vukotić.
 • Katarina Tomić, Maja Nikolić i Tamara Gordić, učenice Srednje škole „Sveti Ahilije“ u Arilju, za osvojeno treće mesto na Republičkom takmičenju iz ekonomije „Sajam virtuelnih preduzeća“. Njihovi mentori su Ivana Ćirjaković i Nataša Đukić.
 • Aleksandra Aleksić i Nataša Vranjevac, učenice Srednje škole „Sveti Ahilije“ u Arilju, za osvojeno treće mesto na Republičkom takmičenju iz tekstilstva, izrade odevnih predmeta,  uz podršku mentora Marka Bosića.
 • Dragan Mićić, učenik Osnovne škole u Kruščici, za osvojeno treće mesto na Republičkom takmičenju iz oblasti tehničko – informatičkog obrazovanja, raketno modelarstvo. Zahvaljujemo mentoru Petru Marjanoviću.
 • Sofija Đokić i
 • Marija Jovanović, učenice Osnovne škole u Arilju , su uz podršku nastavnice Milke Minić osvojile treće mesto na Republičkom takmičenju iz Književne olimpijade.

Stariji članci:

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Vremenska prognoza za Arilje - narednih 7 dana

Nedelja., 26 Martt
Oblačnost ujutru,  kiša tokom dana. Oblačnost tokom noći.
10 oC /5 oC
  18 km/h
Ponedeljak., 27 Martt
Delimična oblačnost tokom dana. Uveče vedro.
12 oC /3 oC
  10 km/h
Utorak., 28 Martt
Vedro.
17 oC /2 oC
  9 km/h
Sreda., 29 Martt
Vedro.
20 oC /3 oC
  8 km/h
Četvrtak., 30 Martt
Nešto oblaka.
17 oC /8 oC
  16 km/h
Petak., 31 Martt
Vedro.
21 oC /5 oC
  9 km/h
Subota., 1 April.
Vedro ujutru, delimična oblačnost u ostalom delu dana.
24 oC /7 oC
  12 km/h

Vremenska prognoza

Temperatura:
Maks. vetar:
Arilje - Nedelja., 26 Martt
Oblačnost ujutru,  kiša tokom dana. Oblačnost tokom noći. 10 oC / 5 oC
  18 km/h
Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015