Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti

Početna strana

  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Uspešne priče preduzetnika Štampa El. pošta

USPEŠNE PRIČE PREDUZETNIKA

 

Omladinsko udruženje Libervil iz Arilja, u okviru projekta „Izrada baze podataka privatnog sektora“ kojifinansira Opština Arilje, sprovodi aktivnost izrade i promocije 10 uspešnih priča o ariljskim preduzetnicima, sa ciljem bolje promocije privrednog sektora. Prilikom odabira sagovornika za izradu priča, u skladu sa ciljevima rada Omladinske organizacije Libervil koja se zalaže za unapređenje položaja osetljivih grupacija, prvenstveno su intervjuisani mladi preduzetnici iz Arilja, žene preduzetnice i preduzetnici u ruralnoj sredini. Želja je Omladinske organizacije Libervil je da se, po završetku projekta, promovišu i drugi privredni subjekti, kako bi građanstvo i šira javnost bili upoznati sa lokalnom privredom i motivisani za pokretanje sopstvenih biznisa, a Arilje postalo prepoznatljivo u zemlji, kao lokalna samouprava koja sarađuje sa privrednim sektorom, uvažava njihova mišljenja i radi u svrsi unapređenja poslovanja MSP, promoviše i predstavlja svoje privrednike.

Omladinsko udruženje Libervil zahvaljuje se svim intervjuisanim učesnicima koji su otvoreno i srdačno podelili svoje intimne ispovesti, Lokalnoj samoupravi koja je prepoznala važnost ovog projekta i Udruženju privrednika Arilje koje je pomoglo u logistici projekta.

 

„Kada smo motivisani ciljevima koji imaju duboko značenje, snovima koje treba završiti, istinskom ljubavi koju treba izraziti, tada uistinu živimo svoj život.“  (Greg Anderson)

„Shvatio sam da hrabrost nije odsustvo straha, već trijumf nad njim. Hrabar čovek nije neko ko ne oseća strah, već neko ko ga pobedi.“(Nelson Mendela)

 

 

Vremenska prognoza za Arilje - narednih 7 dana

Ponedeljak., 27 Februar.
Delimična oblačnost.
17 oC /5 oC
  10 km/h
Utorak., 28 Februar.
Oblačnostrano ujutru  vedro tokom dana. Nešto oblaka tokom noći.
18 oC /6 oC
  20 km/h
Sreda., 1 Martt
Oblačnost ujutru, kiša u ostalom delu dana.
14 oC /3 oC
  24 km/h
Četvrtak., 2 Martt
Vedro.
16 oC /2 oC
  8 km/h
Petak., 3 Martt
Nešto oblaka.
17 oC /4 oC
  9 km/h
Subota., 4 Martt
Delimična oblačnost.
20 oC /5 oC
  16 km/h
Nedelja., 5 Martt
Delimična oblačnost tokom dana. Moguća kiša tokom noći.
20 oC /5 oC
  22 km/h
Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.   © 2005 - 2015