Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Uspešne priče preduzetnika Штампа Ел. пошта

USPEŠNE PRIČE PREDUZETNIKA

 

Omladinsko udruženje Libervil iz Arilja, u okviru projekta „Izrada baze podataka privatnog sektora“ kojifinansira Opština Arilje, sprovodi aktivnost izrade i promocije 10 uspešnih priča o ariljskim preduzetnicima, sa ciljem bolje promocije privrednog sektora. Prilikom odabira sagovornika za izradu priča, u skladu sa ciljevima rada Omladinske organizacije Libervil koja se zalaže za unapređenje položaja osetljivih grupacija, prvenstveno su intervjuisani mladi preduzetnici iz Arilja, žene preduzetnice i preduzetnici u ruralnoj sredini. Želja je Omladinske organizacije Libervil je da se, po završetku projekta, promovišu i drugi privredni subjekti, kako bi građanstvo i šira javnost bili upoznati sa lokalnom privredom i motivisani za pokretanje sopstvenih biznisa, a Arilje postalo prepoznatljivo u zemlji, kao lokalna samouprava koja sarađuje sa privrednim sektorom, uvažava njihova mišljenja i radi u svrsi unapređenja poslovanja MSP, promoviše i predstavlja svoje privrednike.

Omladinsko udruženje Libervil zahvaljuje se svim intervjuisanim učesnicima koji su otvoreno i srdačno podelili svoje intimne ispovesti, Lokalnoj samoupravi koja je prepoznala važnost ovog projekta i Udruženju privrednika Arilje koje je pomoglo u logistici projekta.

 

„Kada smo motivisani ciljevima koji imaju duboko značenje, snovima koje treba završiti, istinskom ljubavi koju treba izraziti, tada uistinu živimo svoj život.“  (Greg Anderson)

„Shvatio sam da hrabrost nije odsustvo straha, već trijumf nad njim. Hrabar čovek nije neko ko ne oseća strah, već neko ko ga pobedi.“ (Nelson Mendela)

„Izazovi postoje da bi ojačali naša uverenja, a ne da bi nas pregazili“ (Nik Vuičić)

„Lepota će spasiti ovaj svet.“ (Fjodor Dostojevski)

"Čovek samo srcem dobro vidi. Suština se očima ne da sagledati".  (Antoan de Sent Egziperi)

„Ne zgrćite sebi blaga na zemlji, gde ga moljac i hrđa nagrizaju, gde kradljivci potkapaju i kradu. Zgrćite sebi blago na nebu. Doista, gde ti je blago, onde će ti biti i srce.“ (Biblija)

„Da bi se uspelo neophodna je disciplina. Redovitost, iskrenost i istrajnost će vas dovesti do uspeha.“ (Blez Paskal)

„Ne razmišljajte o neuspehu kao neprijatelju uspeha. Možete biti obeshrabreni neuspehom ili možeteneštonaučiti iz njega, tako da idite napred i pravite greške. Napravite sve mogućegreške, jer tako ćetenaći uspeh.“(Tomas Votson - osnivač IBM)

„Znati nije dovoljno - mi moramo primenjivati. Želeti nije dovoljno - mi moramo raditi.“ (Johann Volfgang von Goethe)

“Porodica je kompas koji nas vodi. Ona nas inspiriše da dosegnemo velike visine, i teši kada povremeno padnemo.” (Bred Henri)

„Inovacije su ono što ljude deli na vođe i sledbenike.“ (Steve Jobs)

 


 

 
Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2018