Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Garni hotel Mlinarev san Štampa El. pošta

Garni hotel "Mlinarev San" udaljen je 2 km pešačkom stazom od centra Arilja. HOTEL MLINAREV SAN je savremen turistički objekat, koji se prostire na površini od 2400m².

Smeštajni kapacitet objekta čine 15 standard dvokrevetnih soba, 17 superior i 3 lux sobe, maksimalnog kapaciteta od 75 gostiju. Idealno mesto za aktivni odmor, uživanje u čarima netaknute prirode, kupanje u najčistijoj reci Rzav, pešačenje i planinarenje uređenim stazama, ili opuštanje na nekom od prelepih izletišta. Ljubazno i predusretljivo osoblje hotela je na raspolaganju gostima 24h.

Na raspolaganju gostima je i restoran nacionalne i internacionalne kuhinje sa zatvorenom baštom, kapaciteta 250 osoba i otvorenom, kapaciteta 120 gostiju, kao i kongresnu salu u bioskopskoj postavci sa 150 sedećih mesta.

Otvorena bašta je kapaciteta 120 mesta, u autentičnom ambijentu, nad rekom, sa pogledom na vodopad i kuću slikara Ljubivoja Jovanovića, ariljski zamak, u bašti možete uživati u najkvalitetnijoj hrani, uz šum fontana iz naših bazena sa pastrmkom, nad rekom.

Možete da uživate u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, vrhunskim domaćim vinima i rakijama.

Garni Hotel „Mlinarev san“ je idealno mesto, kako za jedinstvene trenutke sa porodicom i prijateljima, tako za poslovne sastanke.

Poštujući tradiciju, a idući u korak sa potrebama savremenog društva, hotel obezbeđuje maksimalan komfor u prirodnom ambijentu. Sve sobe su opremljene kupatilima, televizorom, internetom, telefonom, klimom, uz mogućnost dodatnog kreveca za bebe na zahtev gosta, mini barom, sa divnim pogledom na reku Rzav i okolne šumovite predele.

Kontakt:

e

Adresa: Pogled bb, 31 230 Arilje

Info: +381 31 3891 390

Recepcija: +381 64 649 60 77

Restoran: +381 64 649 60 78

Mail adrese: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

.................. Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Web site: www.mlinarevsan.com


Noviji članci:
Stariji članci:

 
Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015