Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Restoran sa prenoćištem Koral Štampa El. pošta

Lokacija: Nalazi se na magistralnom putu Požega - Ivanjica, pravac Arilje (7 km) - Ivanjica, u selu Trešnjevica.

Smeštajni kapacitet: 8 ležaja u savremeno opremljenom prostoru.

Sobe: - dve dvokrevetne sobe (tv, internet, telefon, klima), - jedna soba sa francuskim ležajem (tv, internet, telefon, klima). Apartman - francuski ležaj, prostor za sastanke, tv, internet, telefon, klima.

Ponuda: Restoran sa prenoćištem Koral koncipiran je tako da pruži kvalitetan smeštaj, užitak u tradicionalnoj kuhinji ali i odmor i osveženje. Profesionalno osoblje pobrinuće se da provedete ugodan odmor u prirodnom okruženju. Kuhinja restorana Koral opremljena je po evropskim standardima sa profesionalnim osobljem što garantuje užitak u hrani i piću. Specijalitet kuhinje je roštilj na vulkanskom kamenju.

Restoranski prostor: Restoranska terasa uz reku Moravicu i terasa na trećem spratu objekta.

{slimbox single upload/slike/turizam/moteli_i_restorani/koral/1.JPG, upload/slike/turizam/moteli_i_restorani/koral/1.JPG, Restoran sa prenoćištem Koral; upload/slike/turizam/moteli_i_restorani/koral/2.JPG, , Restoran sa prenoćištem Koral;upload/slike/turizam/moteli_i_restorani/koral/3.JPG, , Restoran sa prenoćištem Koral;upload/slike/turizam/moteli_i_restorani/koral/4.JPG, , Restoran sa prenoćištem Koral;upload/slike/turizam/moteli_i_restorani/koral/5.JPG, , Restoran sa prenoćištem Koral;upload/slike/turizam/moteli_i_restorani/koral/6.JPG, , Restoran sa prenoćištem Koral;upload/slike/turizam/moteli_i_restorani/koral/7.JPG, , Restoran sa prenoćištem Koral;upload/slike/turizam/moteli_i_restorani/koral/8.JPG, , Restoran sa prenoćištem Koral}

Kontakt :

Trešnjevica bb, 31 236 Divljaka, Arilje
Tel. + 381 31 890 058
e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Fax. + 381 31 890 038
http://www.profimaxstudio.com/koral/


Stariji članci:

 
Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015