Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Јавни позив
Актуелности - Обавештења
Чланак написао/ла: администратор ,  уторак, 09 јун 2015 10:42

Комесаријат за избеглицеОпштина Ариље је, уз подршку Комесарија за избеглице и миграције Републике Србије, расписала јавни позив за избор корисника подршке за стварање и побољшање услова становања породичних домаћинстава интерно расељених лица кроз набавку пакета грађевинског материјала.

Помоћ се огледа у обезбеђењу пакета грађевинског материјала за три породице у вредности до 550.000,00 дин по породичном домаћинству.

Јавни конкурс је отворен до 30. јуна 2015 године до 15 часова.

Све додатне информације у вези са условима за учешће на јавном конкурсу, као и обрасци за пријаву могу се добити у Одсеку за локални економски развој, Општинске управе Ариље (зграда Општинског услужног центра – први спрат, Светог Ахилија 53, 31230 Ариље) или на телефон: 031/891-918.

Преузмите:


Старији чланци:
"> Обавештење да није потребна Студија о процени утицаја на животну средину носиоца пројекта "Лаки" доо Ступчевићи
  • 09/04/2015 - ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ АРИЉЕ ОБЈАВЉУЈЕ   О Б А В Е Ш Т Е Њ Е   На основу члана 10, Закона о процени утицаја на животну средину обавештавају се грађани, заинтересовани орgaни и орgaнизације, да је „Лаки“ д.о.о. из Ступчевића, п…
  • "> Обавештење - Процена утицаја на животну средину - "Лаки" Ступчевићи
  • 03/03/2015 - Обавештење о потреби израде и обиму и садржају Студије о процени утицаја пројекта „Постројење за пречишћавање отпадних вода из технолошког процеса, у оквиру пословног комплекса „Млекара Моравица“ д.о.о.

  •  
    Општина Ариље.  © 2005 - 2018