Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
  • Страна
  • 1

ТЕМА: Нови садржаји на сајту

16 мар 2012 09:51 Нови садржаји на сајту #3790

Овим путем желим да Вам скренем пажњу да је додато пар нових садржаја на сајту.

Прва новина је претрага бирачког списка општине Ариље. Потребно је унети матични број (ЈMBГ) и добићете обавештење да ли се особа чији је унети матични број налази на бирачком списку општине Ариље. Претрага аутоматски почиње након уношења тринаесте цифре и нема потребе за притискањем "Ентер"-а или тражења дугмета за претрагу.

Претрага се налази под менијем "Е-управа" у подменију "Бирачки списак". Проверите и Ви да ли сте на бирачком списку на линку:

www.arilje.org.rs/e-управа/бирацки-списак

Такодје, од данас на доњем делу сајта на свакој страници, уместо статистике, налазиће се Временска прогноза за Ариље. Она садржи вредности температуре, јачине ветра и кратак опис за надолазеће време тог дана или вечери.

Десно од наслова налази се сличица на којој пише "7 дана". Кликом на тај линк приказаће се временска прогноза за Ариље у наредних 7 дана. Уколико желите да затворите недељну прогнозу, то можете урадити на линк "Затворите прогнозу" са десне стране.

Такодје бих желео овим путем да Вас питам за предлоге како и даље унапредити овај сајт, који садржаји недостају, шта би Ви волели да видите на сајту, као и да ли имате неки предлог са техничке стране, било дизајнерске било програмерске.

Пс. Такодје, уколико уочите грешке на сајту, можете их пријавити овде у новом посту или послати на маил : Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .
Последња измена: 17 мар 2012 06:44 Написао: Администратор.

24 мар 2013 01:06 Одг: Нови садржаји на сајту #7591

  • Јасмина Димитријевић
Да ли мозе да се постави на форуму јос једна рубрика поред ове ЛЕП ПРИМЕР, где бисмо могли да постављамо духовне мисли, да делимо знања о развоју цовека, о космосу, планети, да разговарамо о метафизици, о религијама, о духовној интелигенцији, енергији и о свести ....једна рубрика позитивне вибрације за све нас који не бисмо да цитамо о политици, мрзњама, превирању.
Мислим да це свима бити од користити ново електронско место доброг располозења и линк за колективну медитацију и подизање свести на виси ниво.

Досло је крајње време да дусу издигнемо изнад ега.



Хвала.

24 мар 2013 20:00 Одг: Нови садржаји на сајту #7596

Постоје могућности, али категорија мора имати своју тему. За овако преширока интересовања већ постоји категорија Остало, која није уско везана за један одређен "топик".
  • Страна
  • 1
Општина Ариље.  © 2005 - 2018