Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Оглас - ПДР Градски трг
Јавни увиди - Јавни увиди
Чланак написао/ла: администратор ,  уторак, 26 октобар 2010 17:27

Средњи грб Ариља

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ ГРАЂАНИ, ПРЕДУЗЕЋА, ЈАВНЕ УСТАНОВЕ СА ПОДРУЧЈА ОПШТИНЕ АРИЉЕ ДА ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ АРИЉЕ СТАВЉА НА

Ј А В Н И   У В И Д

НАЦРТ  ПЛАНА  ДЕТАЉНЕ  РЕГУЛАЦИЈЕ
"Г Р А Д С К И   Т Р Г"  У  А Р И Љ У

у периоду од 27. октобра до 26. новембра 2010.г.

План детаљне регулације "ГРАДСКИ ТРГ" Ариље обухвата простор оивичен улицама Иве Лоле Рибара, Миће Матовића, Светолика Лазаревића, Краља Драгутина, Браће Вукотић, Стевана Чоловића, Трг Партизана, Љубе Стојића, Омладинска и Хероја Шоше у Ариљу.

Јавни увид се може остварити сваког радног дана у времену од 8 до 14 часова у холу зграде Услужног центра (Светог Ахилија 53). Сва ближа обавештења и образложења, по потреби, даваће стручне службе ЈП "Дирекција за изградњу" и Општинске управе општине Ариље.

Током јавног увида сва заинтересована лица и орgaнизације имају право да разгледају план, прегледају изложену документацију и ставе примедбу на исти. Примедбе на изложене планове давати искључиво у писаној форми на за то припремљеним обрасцима који се могу узети на месту увида и у служби за урбанизам општинске управе. Примедбе се предају на пријемном шалтеру Услужног центра.

Примедбе на изложене урбанистичке планове примају се до окончања јавног увида, тј. до 26. новембра 2010. године (закључно са тим даном). Неуредне и неблаговремене примедбе биће одбачене.

Јавна презентација нацрта ПДР "Градски трг" у Ариљу одржаће се у четвртак 04. новембра 2010.г. у сали СО-е Ариље са почетком у 17 часова.

Јавна седница Комисије за планове општине Ариље на којој ће се расправљати о пристиглим примедбама у току јавног увида одржаће се у четвртак 03. децембра 2010.г. у просторијама СО-е Ариље са почетком у 12.00 часова. Заинтересована лица могу тада своје писмене примедбе образложити пред комисијом (за образлаgaње свог става пред Комисијом за планове пријављују се путем обрасца писмене примедбе).

Позивају се сви заинтересовани грађани, предузећа, јавне установе и орgaнизација месне заједнице са подручја обухваћеног овим урбанистичким планом да остваре увид у изложени план и узму учешћа у јавној расправи како би својим примедбама и предлозима допринели да донесемо најбоља урбанистичка решења.

Формулар примедбе одштампати, читко попунити и предати на писарници општинске Управе.

ОПШТИНСКА УПРАВА
ОПШТИНЕ АРИЉЕ

Графичке прилоге (у дwф формату) можете прегледати уз помоћ бесплатног програма Аутодеск Десигн Ревиеw који можете преузети са следеће адресе:
http://уса.аутодеск.цом/адск/сервлет/пц/index?ситеИД=123112&ид=12423405


Новији чланци:
">Нацрт плана детаљне регулације "Песак Петрол" у Ариљу
  • 28/02/2011 - Јавни увид у нацрт Просторног плана
  • Старији чланци:

     
    Општина Ариље.  © 2005 - 2018