Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Гарни хотел Млинарев сан
Туризам - Смештај и ресторани

Гарни хотел "Млинарев Сан" удаљен је 2 км пешачком стазом од центра Ариља. ХОТЕЛ МЛИНАРЕВ САН је савремен туристички објекат, који се простире на површини од 2400м².

Смештајни капацитет објекта чине 15 standard двокреветних соба, 17 супериор и 3 луx собе, максималног капацитета од 75 гостију. Идеално место за активни одмор, уживање у чарима нетакнуте природе, купање у најчистијој реци Рзав, пешачење и планинарење уређеним стазама, или опуштање на неком од прелепих излетишта. Љубазно и предусретљиво особље хотела је на располаgaњу гостима 24х.

На располаgaњу гостима је и ресторан националне и интернационалне кухиње са затвореном баштом, капацитета 250 особа и отвореном, капацитета 120 гостију, као и конгресну салу у биоскопској поставци са 150 седећих места.

Отворена башта је капацитета 120 места, у аутентичном амбијенту, над реком, са погледом на водопад и кућу сликара Љубивоја Јовановића, ариљски замак, у башти можете уживати у најквалитетнијој храни, уз шум фонтана из наших базена са пастрмком, над реком.

Можете да уживате у специјалитетима домаће и интернационалне кухиње, врхунским домаћим винима и ракијама.

Гарни Хотел „Млинарев сан“ је идеално место, како за јединствене тренутке са породицом и пријатељима, тако за пословне састанке.

Поштујући традицију, а идући у корак са потребама савременог друштва, хотел обезбеђује максималан комфор у природном амбијенту. Све собе су опремљене купатилима, телевизором, интернетом, телефоном, климом, уз могућност додатног кревеца за бебе на захтев госта, мини баром, са divним погледом на реку Рзав и околне шумовите пределе.

Контакт:

е

Адреса: Поглед бб, 31 230 Ариље

Инфо: +381 31 3891 390

Рецепција: +381 64 649 60 77

Ресторан: +381 64 649 60 78

Маил адресе: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

.................. Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Wеб сите: www.mlinarevsan.com


Новији чланци:

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018