Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Javni poziv - ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja Štampa El. pošta
Članak napisao/la: administrator ,  četvrtak, 09 april 2015 12:02

Opština AriljeJavni poziv za učešće na Konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Arilje u 2015. godini (u daljem tekstu: Konkurs) se raspisuje za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja na teritoriji opštine Arilje.

Projekti koji se predlažu treba da su namenjeni javnom informisanju o zbivanjima na lokalnom nivou, u obrazovanju, zdravstvu, kulturi, umetničkom stvaralaštvu, sportu, turizmu, poljoprivredi, privredi, preduzetništvu, o ljudskim pravima, zaštiti životne sredine, zaštiti dece i omladine, fizičkoj kulturi, o razvoju demokratije, unapređivanju pravne i socijalne države, informisanju osoba sa invaliditetom i manjinskih grupa, kao i zadovoljavanju potreba građana za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života bez diskriminacije.

Visina sredstava predviđenih za projekte proizvodnje medijskih sadržaja iznosi od 1.500.000,00 dinara.

Učesnik Konkursa može podneti zahtev za sufinansiranje projekta u iznosu od najviše 80% vrednosti predloženog projekta, odnosno najviše do 1.000.000,00 dinara.

Rok za podnošenje prijava i projekata je 27.04.2015.godine.

 

Preuzmite:

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015