Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
 • Повећајте величину слова
 • Нормална величина слова
 • Смањите величину слова

Пројекти

Сепарација отпада за спас планете Пројекат Живети заједно Малина преко границе

Пројекат Енергетски скок Пројекат Унапређење положаја избеглих и интерно расељених лица Еxцханге 4

Смањимо отпад заједно – нови корак ближе Европи Туризам - нова шанса за сарадњу и развој

Пројектно финансирање је модел који је одавно успостављен у развијеним земљама и који доприноси остваривању максималних резултата у оквиру расположивих финансијских средстава. У складу са тим, општина Ариље последњих година покушава да максимално искористи могућности које пружају донаторски програми у погледу обезбеђења екстерних извора финансирања за све пројекте које спроводи. На тај начин успевамо да уз ограничена буџетска средства обезбедимо и додатне финансије за спровођење пројеката који су дефинисани у стратешким плановима.

Такође, општина Ариље је од ове године, у сарадњи са СДЦ-ом, успоставила систем финансирања пројеката организација грађанског друштва ради јачања њихових капацитета. Намера нам је да на овај начин у организацијама цивилног друштва добијемо ефикасне партнере за спровођење наредних пројеката.

У оквиру овог дела сајта биће приказани пројекти чији је носилац локална самоуправа, али и пројекти организација цивилног друштва или пословног сектора у којима локална управа учествује као партнер.

 

 • Предложите пројекат

  Предложите пројекат

  Канцеларија за локални економски развој општине Ариље има намеру да допринесе остваривању свих квалитетних и спроводљивих идеја које постоје у нашој општини.

  Уколико сте заинтересовани да дате свој допринос у реализацији развојних пројеката, молимо Вас да преузмете образац, попуните га и посаљете на адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

  - Преузмите образац за концепт пројекта

   

Анкета о капиталним пројектима

Анкета о капиталним пројектима
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018