Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Obaveštenje - Procena uticaja na životnu sredinu - "Laki" Stupčevići Štampa El. pošta
Članak napisao/la: administrator ,  četvrtak, 09 april 2015 09:37

OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE ARILjE

OBJAVLjUJE

 

O B A V E Š T E Nj E

 

Na osnovu člana 10, Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu obaveštavaju se građani, zainteresovani organi i organizacije, da je „Laki“ d.o.o. iz Stupčevića, podneo zahtev za Odlučivanje o potrebi izrade studije o proceni uticaja na životnu sredinu za projekat izgradnje jednospratne Lager komore, jednospratnog objekta za pakovanje voća i dvospratnog objekta za presvlačenje i odmor radnika kat.parceli br. 132/2 KO Stupčevići (01 broj 501-6/15).
Zainteresovani organi i organizacije i javnost mogu izvršiti uvid u podnet zahtev i dostaviti mišljenja o zahtevu u prostorijama Opštinske uprave Arilje, Odeljenja za urbanizam, izgradnju i inspekcijske poslove, Sv.Ahilija br. 53, kancelarija br. 11, u vremenu od 7,00-14,00 časova svakog radnog dana u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.
Ovaj organ će u roku od 10 dana od dana isteka roka iz stava 2.ovog obaveštenja doneti odluku o tom da li je za predloženi projekat potrebna procena uticaja na životnu sredni i o tome blagovremeno obavestiti javnost.

 

V.D. NAČELNIK
OPŠTINSKE UPRAVE
Ružica Nikolić Vasilić
______________________

Arilje, 09.04.2015.god

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015