Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Obaveštenje da nije potrebna Studija o proceni uticaja na životnu sredinu nosioca projekta "Laki" doo Stupčevići Štampa El. pošta
Članak napisao/la: administrator ,  utorak, 21 april 2015 13:49

OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE ARILjE

O B A V E Š T E Nj E

Na osnovu člana 10. stav 4. i član 29. stav 1. i 3. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Sl.glasik RS“ 135/04 i 36/09) obaveštavaju se građani, zainteresovani organi i organizacije, da je ovaj organ doneo Rešenje da nije potrebna Studija o proceni uticaja na životnu sredinu za „Projekat izgradnje jednospratne Lager komore, jednospratnog objekta za pakovanje voća i dvospratnog objekta za presvlačenje i odmor radnika na kat.parceli br.132/2 KO Stupčevići“ nosioca projekta „Laki“ d.o.o. iz Stupčevića, Arilje.

Zainteresovani organi i organizacije i javnost mogu izvršiti uvid u donete Rešenje u prostorijama Opštinske uprave Arilje, Odeljenja za urbanizam, izgradnju i inspekcijske poslove, Sv.Ahilija br. 53, kancelarija br. 11, u vremenu od 8,00-14,00 časova svakog radnog dana u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja ili elektronski na sajtu www.arilje.org.rs.

 

Zainteresovana javnost, organi i organizacije mogu izjaviti žalbu na doneto Rešenje Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine u Beogradu a preko ovog organa.

V.D. NAČELNIK
OPŠTINSKE UPRAVE
Ružica Nikolić Vasilić

Rešenje možete pogledati i  ovde.


Arilje, 21.04.2015.god.

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015