Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
УСПЕШНА СЕЗОНА ФК БУДУЋНОСТИ Штампа Ел. пошта
Чланак написао/ла: администратор ,  субота, 27 септембар 2014 06:30

Фудбалери Будућности су одлично стартовали у новом првенству и полако овај клуб враћају на стару славу. Неколико протеклих година у ариљском фудбалу је било надмудривања међу фудбалским радницима, разних непотребних „превирања“, па је на крају прошле сезоне Будућност била међу екипама које су се бориле за опстанак у лиги. Сви су изгледи са предстоји потпуна стабилизација. Од првог кола новог првенства екипа из Ариља је на челу табеле. На стадиону покрај Моравице деценијама су одрастали фудбалски таленти, али су одлазили у друге средине и играли за неке друге клубове.

 

ФК Будућност, клуб са традицијом дугом 94 године постојања, недавном реорганизацијом управе и обновом играчког и стручног кадра, одлучио је да покуша да фудбал у Ариљу издигне на један виши ниво и да оствари циљ – улазак у виши степен такмичења. Тренутно, после 6 одиграних кола, екипа је освојила максималних 18 бодова и сигурно иде ка остварењу циља и повратку у некадашњи ранг где је годинама била успешна.

Зато је на седници Скупштине клуба изабрано ново руководство на челу са Миланом Стојадиновићем који је себи за сараднике ангажовао искусне и проверене привреднике и спортске раднике. Шеф стручног штаба је Милија Бркић, некадашњи играч ФК Бор и ФК Галеника и тренер у неколико клубова зонског и српсколигашког степена такмичења.

М.П. "ВЕСТИ"

 


Новији чланци:
  • 29/09/2014 - Дан домаћег филма је програм посвећен промоцији домаћег филмског стваралаштва који се састоји од бесплатних пројекција документарних филмова чију је производњу помогао Филмски центар Србије. Дан домаћег филма одржаваће се једном месечно у 11 градова…
">Октобарски Дан домаћег филма и "Кавијар конекшн"
  • 29/09/2014 - Систематски преглед становништва у Брекову
  • 27/09/2014 - РЕД ВОЖЊЕ ИЗ АРИЉА ПО ПРАВЦИМА ПРЕВОЗНИКА „АУТОПРЕВОЗ“ ЧАЧАК

  •  
    Општина Ариље.  © 2005 - 2018