Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Конкурси Поништење јавног позива
Поништење јавног позива Штампа Ел. пошта
Чланак написао/ла: администратор ,  четвртак, 27 фебруар 2014 15:24

Општинска управа општине АриљеКомисија за избор корисника у оквиру пројекта „Унапређење положаја избеглих и интерно расељених лица у општини Ариље“ (у даљем тексту: Комисија) на седници одржаној дана 27.02.2014. године донела је Одлуку о поништавању Правилника о пружању подршке избеглим и интерно расељеним лицима на територији општине Ариље и Јавног конкурса за избор корисника подршке у оквиру Пројекта од 06.09.2013. године.

Правилник је усвојен од стране Комисије без сагласности Комесаријата за избеглице Републике Србије (у даљем тексту: Комесаријат) и на основу Правилника објављен је Јавни позив. У току трајања Јаног позива Правилник је накнадно послат на сагласност Комесаријату. У међувремену је Правилник модификован у појединим члановима на захтев Комесаријата (промењени су критеријуми за утврђивање реда првенства за доделу неког од видова подршке у оквиру Пројекта), након чеga је добијена сагласност на Правилник од стране Комесаријата.

Имајући све то у виду Комисија је ставила ван снаге Правилник од 16.08.2013. године и поништила Јавни конкурс од 06.09.2013. године, а након тоga је усвојила и објавила нови Правилник као и  Јавни конкурс који ће накнадно бити објављен.

Одлуку о поништавању Правилника о пружању подршке избеглим и интерно расељеним лицима на територији општине Ариље и Јавног конкурса за избор корисника подршке у оквиру Пројекта можете преузети у прилогу.

Преузмите одлуку.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018