Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Конкурси Побољшање услова рада у привредним субјектима који се баве производњом текстила, коже и обуће
Побољшање услова рада у привредним субјектима који се баве производњом текстила, коже и обуће Штампа Ел. пошта
Чланак написао/ла: администратор ,  понедељак, 21 јануар 2013 08:33

ИМГЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА (ГРАНТОВА) ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА РАДА У ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА КОЈИ СЕ БАВЕ ПРОИЗВОДЊОМ ТЕКСТИЛА, ПРЕДИВА, КОЖЕ И ОБУЋЕ

Интернатионал Манагемент Гроуп (ИМГ) и Министарство рада, запошљавања и социјалне политике заједно спроводе пројекат „Унапређење безбедности и здравља на раду у Србији“, чије је финансирање обезбедила Влада Краљевине Норвешке.

Главни циљ пројекта је да допринесе побољшању безбедности и здравља на раду у Србији. Као крајњи резултат, пројектне активности ће позитивно допринети смањењу ризика по живот запослених и смањењу броја повреда на раду и професионалних обољења.

У оквиру пројекта, Интернатионал Манагемент Гроуп и Министарство рада, запошљавања и социјалне политике објављују

ЈАВНИ ПОЗИВ
ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА (ГРАНТОВА)
ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА РАДА У ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА КОЈИ СЕ БАВЕ ПРОИЗВОДЊОМ ТЕКСТИЛА, ПРЕДИВА, КОЖЕ И ОБУЋЕБиће додељено до 10 грантова у износу до 25,000 евра по гранту.

Привредни субјекти који су заинтересовани за пријављивање за доделу бесповратних средстава (грантова), треба да преузму комплетан сет докумената који су потребни за поступак пријављивања на конкурс.

Документа су доступна на енглеском и српском језику, а у случају било каквог неслагања, енглеске верзије докумената ће се сматрати важећим.

Линкови за преузимање одговарајућих докумената су следећи:

Смернице за подносиоце пријаве на конкурс за доделу бесповратних средстава (Смернице за подносиоце пријаве на конкурс за доделу бесповратних средстава (енглески) (пдф, 69.05 Кб) | Смернице за подносиоце пријаве на конкурс за доделу бесповратних средстава (српски) (пдф, 136.39 Кб))

Резиме пројекта, “Документ 1” (Резиме пројекта (енглески) (доц, 90.5 Кб) | Резиме пројекта (српски) (доц, 102 Кб))

Формулар за пријаву, “Документ 2” (Формулар за пријаву (енглески) (доц, 45.5 Кб) | Формулар за пријаву (српски) (доц, 51 Кб))

Изјава, “Документ 3” (Изјава (енглески) (доц, 43.5 Кб) | Изјава (српски) (доц, 48.5 Кб))

Образац наративног буџета, “Документ 4” са упутствима за попуњавање табеларног и наративног буџета (Образац наративног буџета (енглески) (доц, 49 Кб) | Образац наративног буџета (српски) (доц, 56.5 Кб))

Табеларни буџет, “Документ 5” (Табеларни буџет (енглески) (xлс, 36 Кб) | Табеларни буџет (српски) (xлс, 39 Кб))

Упитник о стању безбедности и здравља на раду, “Документ 6” (Упитник о стању безбедности и здравља на раду (енглески) (доц, 52 Кб) | Упитник о стању безбедности и здравља на раду (српски) (доц, 80.5 Кб))


Наведена документација садржи упутство за припрему и подношење пријава на конкурс, информације о правилима конкурса, поступку одабира и спровођења конкурса као и одговарајуће обрасце које подносилац треба да поднесе као део пријаве.

Подносиоци треба да узму у обзир, као што је наведено у Смерницама за подносиоце пријаве на конкурс за доделу бесповратних средстава, да поред попуњених образаца и упитника, постоје и друга документа која морају бити достављена. Трошкове припреме и подношења пријава сноси подносилац.

Рок за пријем пријава на конкурс у просторијама ИМГ-а истиче у 17 часова, 11. фебруара 2013. године.

Лична питања нису дозвољена.

Подносиоцима пријава се препоручује да редовно прате овај сајт због евентуалних појашњења или допуна у току конкурсног поступка.

 

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018