Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
 • Повећајте величину слова
 • Нормална величина слова
 • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
 • Страна
 • 1
 • 2
 • 3

ТЕМА: Му дигитал минд

30 окт 2012 23:20 Му дигитал минд #4790

 • Загор Те Неј
Таман кренух на Ф. с намером да поменем данашњега Свеца, нешто екологије и д' упитам да ли је неко обавештен и да ли је стварно прошло стотина дана од доласка ове нове власти, кад код Трећег модемовог порта, сретох драгог ми ТиТија, како у сред неке гужве веома жучно расправља с портиром. Приђох ближе и као кроз неко бунило схватих шта портир говори, скоро виче:
- Слушај бре, ти Телетабисе, лепо ти српски кажем да ти је пропусница за улазак на Ф истекла и да ти надлежни не желе изаћи у сусрет и исту продужити! И брате слатки немој ме нападати на мом радном месту, него се њима жали! Док ја од ове униформе 'леба једем нећеш ући... Ааааа, а еве ти га и твој Загор (само што не рече: ...бо те он!) и показа руком у мом правцу иако сам већ скоро стигао до њих двојице. Разазнавши његове рече згледах се сам са собом, а и са побратимом и обојица закључисмо да је најбоље да слегнемо раменима.
Макосмо се у крај и после пар реченица сковасмо план. Превонтасмо овог задртог портира да нас пропусти у бар код Кулера уз објашњење да одатле свакако не можемо проћи до нивоа Ф. јер ама никако није могуће заобићи АДСЛ стазу брзог протока, а да нас његове будне очи не виде. То му беше довољно разумно и пусти нас да седнемо у бар под будним оком његове трениране паске. Узесмо по еспресо са метвицом и по једну (увек је једна) мученицу да наздравимо Луки и свим уметницима чији је овај светац заштитник, кад схватих да иза шанка заклоњеног меморијским картицама од 8 Гб, стоји ново насмејано девојачко лице. Назвах љубазно добројутро и представих се ни сам не знајући шта желим постићи тим куртоазним чином. Она се врпољила на тој барској столици кријући поглед, што протумачих као јасан знак да се прича о нашој непожељности на Ф. брзо проширила и би ми мало нелагодно.
Вратих се ТиТију и уз по једну имадох се наслушати јада. Од како нисам сиодио из Дарквуда ономад, овде се свашта издешавало! Прво на шта ми ТиТи скрену пажњу је прелазак на хитру ВВИ-ФИ везу за приступ Ф и да је то за нас цртане јунаке шифра недоступна. Сазнадох још да и Напредњаци обавише славље поводом своје славе и да ту би присутно сваколиког народа осим уцвељеног а с кићеним к , уместо с чутуром, непозваног. Непознато је, рече ТиТи да ли се непозвани разљутио. Такође ми рече и да је било веће. Веће јер је на њему присуствовала једна вееееелика жена (по габаритима) и ужасан жуч и јед просула на наше пријатеље екологе и још свашта нешто. Уз по једну, лако се договорисмо да ја као шумски дух и он, као дух из земунице, прискочимо пријатељима, љубитељима и борцима за природу у помоћ. Мој задатак је да сада у први петак поставим тезгу украј пијаце и ту пробам да што више средстава прикупим за ту ствар, док ће ТиТи, преко Кокни Кола и осталих својих сакупљача информација пробати да открије тајну ко су људи (и жене, наравно) које седе у окриљу садашње власти ушушкани у заборав поданика, а у вези са изгласавањем неких свима огавних одлука, расветлимо ову заврзламу. Да, односи се на изградњу брана, чији је рад хвала Богу устављен, на општу жалост налогодаваца оних који угодно седе у окриљу и ове владајуће гарнитуре. Тт се веома обрадова свом задатку и рече како већ о томе има прегршт информација и како је и сам већ одавно желео да се поменути извргну јавном руглу срама! Сложих се, а и шта би друго. Уз још по једну дотакосмо се још и количине економске штете по Таун од плаћања (кажу законског) накнада бившима. Док су микрофони укључени са свих страна матичне плоче уредно снимали сваку реч, низ грло нам (уз по једну) склизну и прича како новопостављени диша у Агенцији Грин, уз велике напоре санира штету и враћа дугове настале недомаћинским пословањем у неком претходном периоду. О свему детаљније неки други пут, јер ево нас портир потера уз објашњење да може изгубити посао ако нас ту неко од надлежних сретне или види, - А и брате превише сте гласни, - рече као саучествујући....
Да не заборавим, од сада ћемо приступати и ми том Ви Фију преко неких малијех модемчића, добром вољом спонзора из Хуавеиа и ВИП-а! Хвала им!
Захвални Ду' са модемчићем
Поздрав од цртаних ликова уз уверење да ћете се и овим долазећим тмурним и хладним данима грејати са нама <3

31 окт 2012 01:23 Одг: Му дигитал минд #4791

 • Раде Јовичић
Загор Те Неј написао/ла:
...и прича како новопостављени диша у Агенцији Грин, уз велике напоре санира штету и враћа дугове настале недомаћинским пословањем у неком претходном периоду...

Невероватна је количина лажи и подметања у вези ЈКП "Зелен".
Ваљда је циљ оправдати моју смену. Ових дана се очекује пресуда Управног суда из Београда, везано за моју тужбу против локалне самоуправе, па ће истина коначно изаћи на видело...
Те истине ради овде дајем извод из званичног "Извештаја о пословању предузећа за период од 01.01. До 31.12.2011. године":
"Укупна ненаплаћена потраживања на дан 31.12.2011. године су 32.066.360,00 динара, а обавезе према добављачима износиле су 15.901.765,90 динара, с тим да је и из потраживања и из обавеза искључен износ од 4.402.760,00 дин који се тиче реконструкције Малског врела (реализовано почетком 2012.год.)."
Ради поређења, слична је ситуација и у другим јавним комуналним предузећима која имају сличан делокруг рада, као што је нпр. ЈКП „Наш дом“ из Пожеге, чија су потраживања по Извештају о пословању за 2011. годину износила 91.660.000 динара, а обавезе 47.133.000 динара.
Последња измена: 31 окт 2012 02:45 Написао: .

31 окт 2012 09:00 Одг: Му дигитал минд #4792

 • телетабис
Таун, о дану Св. Луке Јеванђелисте
Има ли Наде?
Тт доступан, и само захваљујући ХВАТМА (хакерској Викиликс анима таунској мрежи - Анонимус) успео да пробије медијску Ф. Т бло-бари-каду.
Пера Којот данима разматра досије „Распућин“, а претендент на његово усијано месташце, Кокни Кол, као и Дон Мифињов алтерего виђени на, најнапреднијој до сада, парти жураји, на којој се није појавио усмено(о)позвани Блек Стена и Црнобела Врана, према коме се Јаро све више окреће.
Јуниори клуба ЛСД (либер. стр. демо.) окупљени у дану пре у елит Цлабу Куба, нису конзумирали опијате. Били су усхићени Синг подршком и управо усвојеним акционим планом за Таун; међу њима виђени и поједини намештеници Салвахе неоспорног ауторитета код млађаних тауњана.
РанПанДан замрзао чланство, и, у очекивању расплета у Сингу, спрема се за још један, пети по реду, прелетачки подухват. За њим нико не хаје. НезЈа Поглеђански и још двоје жућкастих појединаца остали лојални БоТи, који би да рехабилитује само(г) себе (без Драже) и своју политику, овога пута без да изађе на црту. Мац-мац-мац... Пст! Видимо се у некој другој басни...
Последњи Мохиканац, бранитељ бистрих потока и шумарака, уцвељен због неразумевања и изјава које су у јавност процуреле са Великог Салвахе већа, на коме је Антиеколошка коалиција веееелике женице и маљенког човечуљка имала већину.
Тт се радује виђењима са старим пајтосима, и присуствоваће перформансу који ће Загор&Мохиканац приредити тауњанима, а који ће се окончати спектакуларним сагоревањем БрадерсМохиканца у бачви мученице Бисерке, лично. Тт јако жали због хладно-конфузног односа ЊуСалвахељана према многим (животно-екол.-спорт.-култ...) питањима која лебде над Т. Пси лају а каравани пролазе.
Тома Таунски и Коља Јесењин (у тихом рату са Камелотом) незадовољни потемкинизацијом Тауна и тенденциозним арбитрирањем између ловочувара и медија у коме се Тед Тарнер, прелетевши на страну ловочувара, заклео на вечно ћутање о деловању Групе „Год саве Р.“&БлуМи&П.Мохита.
Именица и Заменица Академију Т. довеле на руб банкрота. Трпни Глаголи (Штрумпфови у вили Промаја) Агенције „Лупус“ отказали подршку. Сораб Таунски на сопственој слави грицкао посно-ладњикава мини пецива, да би у предвечерје био виђен како чежњиво осматра млакушни трибалски сувенир (са јабуком у кљовама), у Агриколо бару. Бар је био затворен. Сораб је тужно корачао према својој ВизигГот кули. Чекала га је Хелада Вегетаријана.
Дон Мифињо се кани да врати стару славу „Револуш`н“ бару, и да пронађе одбеглу Луна Лу за место иза шанка.
У „Грин“ ништа ново, само се старе главе и нова г..... гомилају...
Да ли, још, има НАДЕ?
Тт...
Последња измена: 21 нов 2012 07:37 Написао: .

01 нов 2012 06:49 Одг: Му дигитал минд #4794

 • сањајдонацију
телетабис или тт

да сакупис ова писанија и да их објавис
у виду књиге или приповеткке
као Радоје Домановиц фор Ариље ти нане

паметнији си од оног сто писе о цетницима

02 нов 2012 08:23 Одг: Му дигитал минд #4796

 • пантелија
Е кад би тај Револусен поново прорадио....????КАКО СУ ТО БИЛА СРЕЦНА ВРЕМЕНА...

04 нов 2012 14:37 Одг: Му дигитал минд #4809

 • Загор Те Неј
Те истине ради овде дајем извод из званичног "Извештаја о пословању предузећа за период од 01.01. До 31.12.2011. године":
"Укупна ненаплаћена потраживања на дан 31.12.2011. године су 32.066.360,00 динара, а обавезе према добављачима износиле су 15.901.765,90 динара, с тим да је и из потраживања и из обавеза искључен износ од 4.402.760,00 дин који се тиче реконструкције Малског врела (реализовано почетком 2012.год.)."


?????????
Ја као шумски дух нисам у некој претераној вези са цифрама, нити нешто писмен, али упркос чињеници да нисам члан уважених организација попут "Менсе", имам још по нешто у глави....
Ако ја добро читам Ваше излагање, друже Јовичићу, фирма у којој Ви сада радите незнано шта, је дебело у плусу! Веома похвално! Нема шта, капа доле! И ако је то Ваша заслуга и Вама капа доле!
Ви сте, дакле, агенцију Грин, из дебелог минуса када дођосте, фирму извели у дебели плус!
Све би то било сјајно када бих Вам могао безгранично веровати, а ситуација просто није таква. Много се нешто по Тауну наслушах како фирма коју помињете није у плусу. Зашто су информације тако контрадикторне, верујте није моја брига...
С дубоким поштовањем, Ваш ЗТН

05 нов 2012 10:52 Одг: Му дигитал минд #4816

 • Раде Јовичић
Загор Те Неј написао/ла:
Много се нешто по Тауну наслушах како фирма коју помињете није у плусу. Зашто су информације тако контрадикторне, верујте није моја брига...
С дубоким поштовањем, Ваш ЗТН


Подаци које сам овде изнео су апсолутно тачни, званични и стојим иза њих именом и презименом. Надам се да Вам је сада јасна количина лажи која је пласирана и разумљиве моје реакције на све ово. Сва дешавања око моје смене су директна последица мог настојања да истина изађе на видело.
Да сам поднео оставку онда када ми је то тражено, вероватно би ове лажи постале "истина". Овако су имали прилику да на седници СО изнесу све "замерке", ја да покушам да докажем истину тада а и касније судским путем.
Немојте мислити да ми је циљ да се вратим на место директора "Зелени", мој једини мотив је да часно и бар са моралном сатисфакцијом препустим одговорност победницима...

05 нов 2012 20:33 Одг: Му дигитал минд #4818

 • сањајдонацију
Загор Те Неј написао/ла:
Таман кренух ............................................................... <3

мy дигитал минд : мој дигитални ум
Последња измена: 05 нов 2012 20:33 Написао: .

09 нов 2012 13:23 Одг: Му дигитал минд #4832

 • Загор Те Неј
Ја друже Јовичићу, речи које изговорих, а ви их цитирасте, нисам имао изрећи у духу садашњег тренутка, актуелних победника. Ви као и ја, сами разумете како победници своје постављају. Коначно, тим сте путем ходили. О причама које по Тауну колаше, а у вези са нагомиланим губицима, зборим из времена када Ваши другови бејаху посленици власти. Тада се увелико говори да је ЈКП Греен у дубокој дубиози, а ево сада Ви износите потпуно опречне податке. Ја са нестрпљењем чекам извешће из те Ваше суднице, но ми жао што нећу присуствовати да графитом овековечим по неки портре....

10 нов 2012 23:42 Одг: Му дигитал минд #4837

 • ?
То је известај из 2011 а не из 2012 кои је разматран на управном одбору. Велико је питање колико је од свег потразивања и стварно наплативо.И молио бих те Раде да ми објаснис ста је о теби прицано а да је лаз , лицно сам цуо доста прице и само истину јос незнам да је неко неста о теби слагао.Лицно сам цлан Управног одбора , и сам знас да је надјено доста неправилности и колика је граница измедју доброг и лосег пословања неодредјује Управни суд вец радници , опстина као оснивац , Управни одбор.
Последња измена: 11 нов 2012 07:51 Написао: .
 • Страна
 • 1
 • 2
 • 3
Општина Ариље.  © 2005 - 2018