Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
  • Страна
  • 1

ТЕМА: СЛАЂЕЊКА - АХ!!!

26 дец 2012 10:09 СЛАЂЕЊКА - АХ!!! #5220

  • телетабис
Могло је бити 14,38 ч. када се Аква Ултимо, идући са С. саветовања, мачјим корацима ушуњао у бар Горњег Т. Деловао је, после двомесечног (кажу да се прерачунао за две седмице) поста, више него лепршаво. Пригушеним погледом прошарао је полумрачни амбијент у чијој дубини се назирало милосрдно биће. - У, јебем ти! - као да се профи, који се није обазирао на радознале погледе неколицине појединаца, отела дражесна помисао. - Не, није то она? - промаче му слепоочницом дилема. - Није могуће да ме сећања тако варају? - помисли у трену гледајући у правцу шанка. - Сам Бог зна ко би то чељаде могло бити? - као да је осећао благу тежину лебдећег питања... Деловала је скрушено, готово нестварно. На трен му се причини као да је то ф. биће, баш тад, очекивало несвакидашњег госта. Мало је недостајало да је ослови са С. Не, не... Није то могла бити она коју је срео у Северним планинама БелоМонтеа.
Тауном се претходних дана проносиле гласине да је Слађењка виђена како разгледа бар недалеко од Салвахе. Чувши ко се све примакао Двору, Пачјој Школи, Грину, Де-Ерекцији-Ин, па и самој ЕксЛупус& Академији, Слађењка се данима канила да се, преко тајних веза, домогне намештења у Т. Некако баш у дану Санто Н. са Двора је процурела вест да, за тако значајан догађај за касабу, заслуга припада ником другом до Милу Травки, који се на такав „пројекат“ (чуј то) одлучио још онога дана када је, у својству саветника за макадамске џаде, боравио у Бело Монтеу и спазио Слађу З. Многи сматрају да Аква Ултимо, пак, неће дозволити да се тако дражесно чељаде зароби, чамећи као тајница, или као фемино саветница буде потрошена на чежњиве пожуде БСЖ -Тријумвирата Двора&Салвахе; већ ће за њу, у долазећим данима, пронаћи адекватну локацију за АЛФА -Аква-ријум-Лукс-Фонтана Андерграунд бар - (баш тако би писало на улазу) - какав није виђен диљем Сорабије. Бар би био застакљен воденим зидовима којим би пловиле све врсте морских створења и био енергетски напајан обновљивом аква енергијом. Сферну куполу би, својим каракоџулама и апокалипсама малао, лично, Сораб Таунски.
Профа АУ. очекује да се пре Нове 7521. Сорабове год. усвоји Салвахе[и] Пољ. Агриколо Декларација - Андерграунд Аква Перпетум мобиле. Добијањем лиценце Аква У. би, о дану Св. Ахилија, добио звање академика таунског и био номинован, попут Толстоја Т., за почасног тауњанина. Бата Бане&Дон Мифињо (надлежни за "правилно" деловање агенције Екс Лупус&Академија) ће за лауреата Ахилијевог венца предложити победника јубиларне Т. купусијаде. Кога другог? Мифињо би свој глас радо приписао вршалици ДВД тур.орг.
Последња вест:
Слађењки ће, у долазећем дану, на кладионицама таунским и шире, квота вртоглаво скочити. Очекују се нове понуде.
Зврле је хитним чартер летом (ка Т.) кренуо из престоног града далеке Ук.
Чувајте своје главе и припазите куда вам се крећу мисли и ноге...
Радујте се. Стижу нам бољи и лепши дани...
Тт...
Последња измена: 03 јан 2013 09:22 Написао: .
  • Страна
  • 1
Општина Ариље.  © 2005 - 2018