Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
 • Повећајте величину слова
 • Нормална величина слова
 • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
 • Страна
 • 1

ТЕМА: ОЛАКО ОБЕЋАНА БРЗИНА...

09 јан 2013 09:30 ОЛАКО ОБЕЋАНА БРЗИНА... #5298

 • телетабис
Посвећено, између осталог, и Б. Свракути, сукрвцу за настајање много чега на ТФ.
После оног, од пре неколико година, халапљиво-алавог, и уз помоћ другарице ЦрвенТупе, колачарског преждеравања, а на још не отклоњену штету Патуљака, Б.С. је хвала Богу жива и здрава. Кажу да свако ождеравање оставља умне последице. Бака С. тренутно листа шарене новине, чекајући да, на радост ДВД Лупус, ослободи кул месташце и отперлија у пензосе. Дон Мифињо би радо мењао то, кажу резервисано, намештење од којег нема вајдицу, за друго у Школици, Инов. Ц…, или? Једино је Грин Јово Жуниор (кажу да му се ИQ никако није уклапао у нешто, остали га још нису ни мерили) померен из д. фотељишке. Сви остали надзиратељи (да ли су се ушемили, променли мишљење, постали лојални, раде „ко луди“ ...) уљуљкани у свакодневицу, чекају почетак деловања коалиционог споразума.

Горопадни ветрови, снегови, кише и мрачне олује ће, уколико појединих ликова са Ф.Т. нестане, охладити наша срца, затамнити мисли и заледити наше душе. Зар не мислите да ће се њиховим одласком многи Дворјани&Салвахејци осилити као претходници, полакомити... и опортуне поданке претворитиу послушно стадо, стајало је у једној од порука пристиглих од појединаца.

Таун, деветог дана, првог месеца, 7521. лета по С.
–Помаже Вам Бог, браћо Срби! – зачу се, из ул Ах. према Јунајтед бару, препознатљив промукли баритон.
–И сестре, и сестре! – добаци Др у покушају Ж., загледан у две млађане учитељке Пачје Школе које су халапљиво таманиле танковијасти цигарилос, шћућурене у ћошкастом сепареу бившег Револушна.
–Ваистину се роди! – полугласно промрмља себи у браду Сораб Таунски, и не обраћајући пажњу на Емира Тропрстог, који је после 453 дана промолио своју бескапичасту главу у бар бившег Револушна. Емир Капичић, како га од милоште зове његов пајтос Налим, се, љутикаст на Дон Миф.&Бата Бане дружину, годинама није појављивао у Рев-у. Окупиран умном активом, игром шаха, читањем класика (– То ни они у Академији&ЕксЛупус – рекао је – не чине), није залазио у барове таунске. Сорабејску шајкачу су му, причало се раније по Т., монархоидни противници ремили за титовку коју су натакарили на његовој улазној капији.
У дану пре, испред Храма А., никада више (не)верника. Бивши, садашњи и будући Салвахејци налагали Божијим дрвцима ватрицу. Дон Чико таманио пиринчаре, Сораб Таунски грицкао хлађане гирице, Тома Таунски мљацкао јабучару, Пера Којот конзумирао јужно воће. Бата Загор каснио на вино. Виђен у предвечерје на пола пута за Т.
Екс Мадре се међу првима, свесна наглог успона оних који су претходних година таркали таунску бад. жеравицу, пробила до ББ&Џ, понављајући у себи мантру: колико чаркица толико варница, колико варница толико парица...
Бата Бане, свстан губитка дела Северне Д. територије, окупиране од Налима Бресковачког, кренуо да се „шири“ ка вечитом упоришту црвено-жутих - Малој Москви. Тамо се, у дану пре, све уз разне мезетлуке, дивљач, мјуз, и у присуству многих, па и Прве дворске Т. поставе, славило МЗ устоличење Банетовог кмета Радослава.
Мифињо обузет спремањем купусијаде и радом на припреми Ф. турнира, на коме ће наступити екипе пол. стр. Тауна. Жути имају проблем са одбраном, Мргудови Вадикали благовремено поднели амандман: да се игра у саставу „3-1“ и без могућности замена. – Ком обојци ком опанци – рекао други члан Р-екстремних, који ће стићи све са ИЦБ улт-дозером.
Миле Т. ужурбано ради на обзнањивању Пројекта „Ресетовање половних сал...анки“, који подразумева: а) исцељење главоболних и склоних паду намештеница; б) ресетовање антик правница; ц) подучавање ДВД намештеница (превасходно у т. тур.агенцији) да владају саме собом и себи. Циљна група препознатљива, ризици оправдани, слабости постоје... Но, не да се М. Травка.
На А. Кули, 265 премијером Деда М. и бледуњавим, псеудопесничким представљањем јуноша из П. (више учесника но слушалаца), отпочеле ТЗРадости. Коља Јесењин, имајући у виду усиљене риме, бла, бла, блјак&хаику, изостао... Спрема се да, заједно са Слађењком и Зврлом, не зна се у којој дисциплини, наступи у вечери таунске купусијаде. Очекује се присуство и ЗТН.
Тт...
Последња измена: 05 мар 2013 23:18 Написао: .

09 јан 2013 12:24 Одг: ОЛАКО ОБЕЋАНА БРЗИНА... #5299

 • Лепи Милојица
Отварјте Момцилу тај киоск у биоксопу вис да се љути оце да окрене лист.

09 јан 2013 21:11 Одг: ОЛАКО ОБЕЋАНА БРЗИНА... #5301

 • сањајдонацију
Комшија написао/ла:
Отварјте Момцилу тај киоск у биоксопу вис да се љути оце да окрене лист.

????????????????????????????

П.С.: Ај сто (не)морам да (не)цитам писанија овог Тт-ија
ал ми није јасно да ли под утицајем Тт-ија или иног
и овај назови комсија поцео да писе неразумљивим рецима

Прицај Српски Да Те Цео Свет Разуме !!!

10 јан 2013 21:42 Одг: ОЛАКО ОБЕЋАНА БРЗИНА... #5305

 • телетабис
- Све је у животу релативно, Братеееее, само су сујета, злоба и завист вечнииии... и дај једну цигару, Комшииија! - обраћао се, јутрос рано у ул. Ах. певушећим питањцем, Перу Зјевачком Чарли Браун.
-Ја ти о томе што ти булазниш немам појма, и заболе ме патка (само да ти је цензор не отфикари - прим аут.). за те твоје апсолут.-релат. глупости. То ти боље од свих разумије мој имењак Перхан, што га зову још и Црно-Бјели Свијет. И ђе нађе да баш од мене тражиш пљугицу, кад се и ја чешуцкам - био је као никад надахнуто говорљив Комшија П. З.
-Све је релативно, само је глупост људска апсолутна - огласи се, из даљине шуњајући према њ., Перхан. Ко би могао поверовати да је могао било шта од препирке (Б.Ч. - П. З.) чути.
Свака сличност Ф. појединаца са пом. лик. није случајна...
Ништа није случајно...
Последња измена: 11 јан 2013 21:05 Написао: .
 • Страна
 • 1
Општина Ариље.  © 2005 - 2018