Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#OstaniKodKuće
Почетна Форум
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
  • Страна
  • 1

ТЕМА: Седнице Скупштине општине Ариље

29 дец 2013 20:38 Седнице Скупштине општине Ариље #8479

  • мали.свајцарац
Готово да је несхватљиво, здравој памети, колико одрасли људи могу да буду несензибилисани за одређене ситуације. Да ствар буде још гора не само да се нису научили реду а богме ни елементарно културном понашању, већ нису ни огуглали (као последњу одбрану организма) на ситуације у којима се свакодневно налазе већ дуги низ година.
У овом градићу који се слободно може назвати Тwеан Пеакс (из много разлога, али о томе неки други пут), бити одборник већ одавно не значи бити најбољи у делу града из кога долазите, већ бити неаргументовано најгрлати, најбезобзирнији, а можда и нај...... :)
Кад такви људи дођу на таква места онда је потпуно безпредметно од њих очекувати да покажу поштовање кодекса понашања, говора, облачења, а о невербалној комуникацији да и не говоримо.
И не би то био толики проблем, ајде да узмемо да смо земља сељака на брдовитом Балкану, кад би они знали оно што би морали да знају, а то је оно о чему говоре.
На жалост не постоји други израз већ да појма немају о начинима доношења одлука (процедурама), доносиоцима одлука, линијама надлежности, а о законском оквиру и да не говоримо.
Не бих овде никога издвајао, али намеће се један закључак: добри су одборници кад је такав председник који на последњој седници рече једном одборнику: " Окачи ти то мачку о реп! Доктор наука ти каже!"
Е, драги, докторе наука држите се Ви Ваше пензије и осталих благодети пензионерског живота да не бисмо свима нама остала само једна опција - да се обесимо о нешто чвршће него што је мачков реп.
Вама лично желим дуг и здрав живот, а већем делу сазива ариљске Скупштине да се што пре врате на места која им припадају и која заслужују.

13 феб 2014 18:02 Седнице Скупштине општине Ариље #8525

  • сањајдонацију
Последња измена: 08 јун 2014 10:46 Написао: .
  • Страна
  • 1
Општина Ариље.  © 2005 - 2018