Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti

Početna strana

#OstaniKodKuće

Projekti

Separacija otpada za spas planete Projekat Živeti zajedno Malina preko granice

Projekat Energetski skok Projekat Unapređenje položaja izbeglih i interno raseljenih lica Exchange 4

Smanjimo otpad zajedno – novi korak bliže Evropi Turizam - nova šansa za saradnju i razvoj

Projektno finansiranje je model koji je odavno uspostavljen u razvijenim zemljama i koji doprinosi ostvarivanju maksimalnih rezultata u okviru raspoloživih finansijskih sredstava. U skladu sa tim, opština Arilje poslednjih godina pokušava da maksimalno iskoristi mogućnosti koje pružaju donatorski programi u pogledu obezbeđenja eksternih izvora finansiranja za sve projekte koje sprovodi. Na taj način uspevamo da uz ograničena budžetska sredstva obezbedimo i dodatne finansije za sprovođenje projekata koji su definisani u strateškim planovima.

Takođe, opština Arilje je od ove godine, u saradnji sa SDC-om, uspostavila sistem finansiranja projekata organizacija građanskog društva radi jačanja njihovih kapaciteta. Namera nam je da na ovaj način u organizacijama civilnog društva dobijemo efikasne partnere za sprovođenje narednih projekata.

U okviru ovog dela sajta biće prikazani projekti čiji je nosilac lokalna samouprava, ali i projekti organizacija civilnog društva ili poslovnog sektora u kojima lokalna uprava učestvuje kao partner.

 

 • Predložite projekat

  Predložite projekat

  Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Arilje ima nameru da doprinese ostvarivanju svih kvalitetnih i sprovodljivih ideja koje postoje u našoj opštini.

  Ukoliko ste zainteresovani da date svoj doprinos u realizaciji razvojnih projekata, molimo Vas da preuzmete obrazac, popunite ga i posaljete na adresu Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

  - Preuzmite obrazac za koncept projekta

   

Opština Arilje.  © 2005 - 2018