Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Додељен грант Општини Ариље за пројекат "Пчеларство без граница"
Додељен грант Општини Ариље за пројекат "Пчеларство без граница"
Актуелности - Вести

У оквиру трећег позива за подношење пројеката за програм прекограничне сарадње Србија – Црна Гора, поднето је 139 пројеката што показује значајно интересовање потенцијалних корисника за учешће у овом програм. Након завршетка фазе уговарања, одобрено је и подржано пет пројеката међу којима је и пројекат “Пчеларство без граница”.

У склопу обележавања одобрених грантова, Заједнички технички секретаријат Програма, у сарадњи са Министарством иностраних послова и европских интеграција Црне Горе и Канцеларијом за европске интеграције Републике Србије је орgaнизовао церемонију за доделу донација за кориснике чији су пројекти одобрени кроз трећи позив за подношење предлоga пројеката у оквиру програма прекограничне сарадње Србија – Црна Гора.

Церемонија је одржана 18. новембра 2016 у хотелу Рамада у Подгорици. У име Општине Ариље, као носиоца пројекта “Пчеларство без граница”, плакету о додељеном гранту је примио Зоран Тодоровић, Председник Општине Ариље.

На отварању церемоније, учесницима и гостима су се обратили Њ.Е. Александар Андрија Пејовић, државни секретар за европске интеграције и Национални ИПА координатор, Министарства иностраних послова и европских интеграција Црне Горе, Њ.Е. Аиво Орав, шеф Делеgaције Европске уније у Црној Гори, и г-ђа Санда Шимић, Помоћник директора Канцеларија за европске интеграције, Владе Републике Србије.

 

 

 

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018