Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
II
Почетна

Пројекти

Сепарација отпада за спас планете Пројекат Живети заједно Малина преко границе

Пројекат Енергетски скок Пројекат Унапређење положаја избеглих и интерно расељених лица Еxцханге 4

Смањимо отпад заједно – нови корак ближе Европи Туризам - нова шанса за сарадњу и развој

Пројектно финансирање је модел који је одавно успостављен у развијеним земљама и који доприноси остваривању максималних резултата у оквиру расположивих финансијских средстава. У складу са тим, општина Ариље последњих година покушава да максимално искористи могућности које пружају донаторски програми у погледу обезбеђења екстерних извора финансирања за све пројекте које спроводи. На тај начин успевамо да уз ограничена буџетска средства обезбедимо и додатне финансије за спровођење пројеката који су дефинисани у стратешким плановима.

Такође, општина Ариље је од ове године, у сарадњи са СДЦ-ом, успоставила систем финансирања пројеката орgaнизација грађанског друштва ради јачања њихових капацитета. Намера нам је да на овај начин у орgaнизацијама цивилног друштва добијемо ефикасне партнере за спровођење наредних пројеката.

У оквиру овог дела сајта биће приказани пројекти чији је носилац локална самоуправа, али и пројекти орgaнизација цивилног друштва или пословног сектора у којима локална управа учествује као партнер.

 

 • Предложите пројекат

  Предложите пројекат

  Канцеларија за локални економски развој општине Ариље има намеру да допринесе остваривању свих квалитетних и спроводљивих идеја које постоје у нашој општини.

  Уколико сте заинтересовани да дате свој допринос у реализацији развојних пројеката, молимо Вас да преузмете образац, попуните ga и посаљете на адресу •Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели• .

  - Преузмите образац за концепт пројекта

   

Општина Ариље.  © 2005 - 2018