Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Привреда
Успешне приче предузетника

УСПЕШНЕ ПРИЧЕ ПРЕДУЗЕТНИКА

 

Омладинско удружење Либервил из Ариља, у оквиру пројекта „Израда базе података приватног сектора“ којифинансира Општина Ариље, спроводи активност израде и промоције 10 успешних прича о ариљским предузетницима, са циљем боље промоције привредног сектора. Приликом одабира саговорника за израду прича, у складу са циљевима рада Омладинске орgaнизације Либервил која се залаже за унапређење положаја осетљивих групација, првенствено су интервјуисани млади предузетници из Ариља, жене предузетнице и предузетници у руралној средини. Жеља је Омладинске орgaнизације Либервил је да се, по завршетку пројекта, промовишу и други привредни субјекти, како би грађанство и шира јавност били упознати са локалном привредом и мотивисани за покретање сопствених бизниса, а Ариље постало препознатљиво у земљи, као локална самоуправа која сарађује са привредним сектором, уважава њихова мишљења и ради у сврси унапређења пословања МСП, промовише и представља своје привреднике.

Омладинско удружење Либервил захваљује се свим интервјуисаним учесницима који су отворено и срдачно поделили своје интимне исповести, Локалној самоуправи која је препознала важност овог пројекта и Удружењу привредника Ариље које је помогло у логистици пројекта.

 

„Када смо мотивисани циљевима који имају дубоко значење, сновима које треба завршити, истинском љубави коју треба изразити, тада уистину живимо свој живот.“  (Грег Андерсон)

„Схватио сам да храброст није одсуство страха, већ тријумф над њим. Храбар човек није неко ко не осећа страх, већ неко ко ga победи.“ (Нелсон Мендела)

„Изазови постоје да би ојачали наша уверења, а не да би нас преgaзили“ (Ник Вуичић)

„Лепота ће спасити овај свет.“ (Фјодор Достојевски)

"Човек само srcем добро види. Суштина се очима не да сагледати".  (Антоан де Сент Егзипери)

„Не згрћите себи блаga на земљи, где ga мољац и хрђа нагризају, где крадљивци поткапају и краду. Згрћите себи благо на небу. Доиста, где ти је благо, онде ће ти бити и srcе.“ (Библија)

„Да би се успело неопходна је дисциплина. Редовитост, искреност и истрајност ће вас довести до успеха.“ (Блез Паскал)

„Не размишљајте о неуспеху као непријатељу успеха. Можете бити обесхрабрени неуспехом или можетенештонаучити из њеga, тако да идите напред и правите грешке. Направите све могућегрешке, јер тако ћетенаћи успех.“(Томас Вотсон - оснивач ИБМ)

„Знати није довољно - ми морамо примењивати. Желети није довољно - ми морамо радити.“ (Јоханн Волфgaнг вон Гоетхе)

“Породица је компас који нас води. Она нас инспирише да досегнемо велике висине, и теши када повремено паднемо.” (Бред Хенри)

„Иновације су оно што људе дели на вође и следбенике.“ (Стеве Јобс)

 


 

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018