Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Општинска изборна комисије за изборе расписане 3.04.2022.
Општинска изборна комисије за изборе расписане 3.04.2022.
Актуелности - Вести
??Чланак написао/ла:?? •администратор• ,  ••среда•, 23 •март• 2022 22:16•

Збирни извештај о резултатима гласања на изборима за народне посланике на бирачким местима на територији општине Ариље, можете погледати овде.

Збирни извештај о резултатима гласања на изборима за председника на бирачким местима на територији општине Ариље, можете погледати овде.

Записник са 12. седнице Општинске изборне комисије, можете погледати овде.

 

Избор за председника Републике:

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 28, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 27, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 26, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 25, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 24, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 23, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 22, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 21, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 20, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 19, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 18, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 17, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 16, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 15, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 14, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 13, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 12, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 11, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 10, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 9, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 8, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 7, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 6, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 5, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 4, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 3, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 2, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор председника Републике за бирачко место број 1, можете погледати овде.

 

Избор за народног посланика:

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 28, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 27, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 26, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 25, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 24, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 23, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 22, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 21, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 20, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 19, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 18, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 17, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 16, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 15, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 14, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 13, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 12, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 11, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 10, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 9, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 8, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 7, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 6, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 5, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 4, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 3, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 2, можете погледати овде.

Записник о раду бирачког одбора на спровођењу гласања за избор народних посланика  за бирачко место број 1, можете погледати овде.

 

Записник о посматрачима рада бирачког одбора на спровођењу гласања на изборима за народне посланике и изборима за председника Републике за бирачко место број 1, можете погледати овде.

Записник о посматрачима рада бирачког одбора на спровођењу гласања на изборима за народне посланике и изборима за председника Републике за бирачко место број 3, можете погледати овде.

Записник о посматрачима рада бирачког одбора на спровођењу гласања на изборима за народне посланике и изборима за председника Републике за бирачко место број 6, можете погледати овде.

Записник о посматрачима рада бирачког одбора на спровођењу гласања на изборима за народне посланике и изборима за председника Републике за бирачко место број 9, можете погледати овде.

Записник о посматрачима рада бирачког одбора на спровођењу гласања на изборима за народне посланике и изборима за председника Републике за бирачко место број 10, можете погледати овде.

Записник о посматрачима рада бирачког одбора на спровођењу гласања на изборима за народне посланике и изборима за председника Републике за бирачко место број 28, можете погледати овде.

 

Обавештење о укупном броју бирача који желе да гласају ван бирачког места, можете погледати овде.

Општинска изборна комисија општине Ариље, на седници одржаној 1. априла 2022. године, исправљено Решење за бирачко место број 22, можете погледати овде.

Записник са 11. седнице Општинске изборне комисије, можете погледати овде.

Решење о изменама Решења о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за координарно спровођење избора за народне посланике и избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године, за бирачко место број 24 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о изменама Решења о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за координарно спровођење избора за народне посланике и избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године, за бирачко место број 21 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о изменама Решења о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за координарно спровођење избора за народне посланике и избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године, за бирачко место број 17 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о изменама Решења о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за координарно спровођење избора за народне посланике и избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године, за бирачко место број 15 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о изменама Решења о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за координарно спровођење избора за народне посланике и избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године, за бирачко место број 14 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о изменама Решења о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за координарно спровођење избора за народне посланике и избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године, за бирачко место број 6 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о изменама Решења о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за координарно спровођење избора за народне посланике и избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године, за бирачко место број 5 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о изменама Решења о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за координарно спровођење избора за народне посланике и избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године, за бирачко место број 4 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о изменама Решења о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за координарно спровођење избора за народне посланике и избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године, за бирачко место број 3 у општини Ариље, можете погледати овде.

Записник са десете седнице Општинске изборне комсиије, можете погледати овде.

Обавештење за гласање ван бирачког места, можете погледати овде.

Решење о разрешењу и именовању члана Општинске изборне комисије општине Ариље, изборне листе Савез Војвођанских Мађара,  у проширеном саставу, можете погледати овде.

Решење о именовању члана Општинске изборне комисије општине Ариље у проширеном саставу, на предлог Коалииције СУВЕРЕНИСТИ - Саша Радуловић (ДЈБ), Милан Стаматовицћ (СЗ), др. Јована Стојковић (ЖСЗ), можете погледати овде.

Записник са девете седнице Општинске изборне комисије, можете погледати овде.

Решење о именовању члана и заменика члана Општинске изборне комсиије општине Ариље у проширеном саставу, на предлог Групе грађана за Уједињену, праведну и стабилну Србију, можете погледати овде.

Решење о одбацивању предлога за именовање члана и заменика чланова за коалицију Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија, "Зелени", можете погледати овде.

Решење о именовању члана и заменика члана Општинске изборне комисије општине Ариље у проширеном саставу (Изборна листа Александар Вучић - Заједно можемо све), можете погледати овде.

Решење о именовању члана и заменика члана Општинске изборне комисије општине Ариље у проширеном саставу (Савез Војвођанских Мађара), можете погледати овде.

Решење о именовању члана и заменика члана Општинске изборне комисије општине Ариље у проширеном саставу (Српска странка Заветници), можете погледати овде.

Решење о именовању члана и заменика члана Општинске изборне комисје општине Ариље у проширеном саставу (Изборна листа МОРАМО - АКЦИЈА- еколошки устанак - Ћута - Не давимо Београд - Небојша Зеленовић), можете погледати овде.

Записник са осме седнице Општинске изборне комисије, можете погледати овде.

Решење о именовању члана и заменика члана Општинске изборне комисије у проширеном саставу (Демократски савез Хрвата у Војводини, заједно за Војводину), можете погледати овде.

Решење о формирању радне групе можете погледати овде.

Решење о именвоању члана и заменика члана Општинске изборне комисије (Српска коалиција; НАДА, ДСС и Монархисти), можете погледати овде.

Решење о именовању члана и заменика члана Општинске изборне комисије у проширеном саставу (ДЗВМ-ВДМК), можете погледати овде.

Решење о именовању члана и заменика члана Општинске изборне комисије општине Ариље у проширеном саставу, можете погледати овде.

Табеларни приказ распореда места по бирачким местима, можете погледати овде.

Предлог за именовање чланова и заменика чланова (проширени састав), можете погледати овде.

Предлог за именовање чланова и заменика чланова (стални састав), можете погледати овде.

Пословник о раду Општинске изборне комисије, можете погледати овде.

 

Проширени састав

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 1 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 2 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 3 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 4 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 5 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 6 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 7 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 8 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 9 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 10 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 11 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 12 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 13 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 14 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 15 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 16 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 17 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 18 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 19 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 20 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 21 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 22 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 23 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 24 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 25 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 26 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 27 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика чланова бирачког одбора у проширеном саставу за бирачко место број 28 у општини Ариље, можете погледати овде.

 

Стални састав

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 1 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 2 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 3 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 4 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 5 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 6 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 7 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 8 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 9 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 10 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 11 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 12 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 13 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 14 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 15 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 16 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 17 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 18 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 19 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 20 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 21 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 22 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 23 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 24 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 25 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 26 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 27 у општини Ариље, можете погледати овде.

Решење о именовању чланова и заменика бирачког одбора у сталном саставу за бирачко место број 28 у општини Ариље, можете погледати овде.

 

 

 

 

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018