Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Спорт за младе
Реализовани

Укупан циљ пројекта је унапређење квалитета живота деце и омладине Ариља кроз побољшање услова за одржавање спортских наставних и ваннаставне активности.

Циљна група су ученици Средње школе (укупно 637), запослени радници Школе (56) и корисници услуga: б) преко 150 такмичара, ц) преко 100 грађана разне популације и д) 30 активних такмичара и 30-40 рекреативних учесника.

Адаптацијом постојећег простора у Школи који тренутно нема намену, а може да се претвори у салу за гимнастику у којој би ученици имали часове редовне наставе физичког васпитања. Школа нема салу за физичко васпитање па би са добијањем овог простора решили многе проблеме: испунили би у потпуности план наставе, ученици би се активније укључили у рад спортских секција, били би склоњени са улице и кафеа.

Простор који би се добио је идеалан за клубове који се баве борилачким вештинама, а у Ариљу има доста деце која тренирају у лошим и неадекватним условима. (ваннаставна активност).

Одрасли, свих популација простор могу користити за разне осмишљене садржаје као што су: аеробик, фитнес и плес. Брзина живота и рада све више захтевају овакве видове активности.

Стоно-тениска секција Школе и СК „Ариље“ у овом простору би могли да одигравају званичне мечеве јер добијени простор задовољава критеријуме такмичења. Клуб већ ради у једном другом адаптираном простору, али само за потребе тренинga.

  • Период реализације: јануар - април 2009
  • Вредност: 8.020 ЦХФ
  • Партнери: Општина Ариље, МСП
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018