Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Обавештења Јавни позив за учеснике на Тренингу безбедне вожње
Јавни позив за учеснике на Тренингу безбедне вожње
Актуелности - Обавештења
??Чланак написао/ла:?? •администратор• ,  ••понедељак•, 31 •октобар• 2022 14:20•

Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на територији општине Ариље расписује Јавни позив за заинтересоване са важећом пробном возачком дозволом Б категорије и пребивалиштем на територији општине Ариље, за Тренинг безбедне вожње у Националној возачкој академији, који ће бити реализован у петак 04.11.2022. године на адреси НАВАК-а, са почетком у 10.00 часова.

Младе особе су препознате као угрожена категорија учесника у саобраћају у Републици Србији. С обзиром на то да млади возачи који су недавно стекли возачку дозволу немају довољно искуства и вештина у вожњи, изузетно је важно да им се укаже на значај безбедног учествовања у саобраћају, као и на ризике којима су изложени када учествују у саобраћају у својству возача.

Критеријуми за подносиоце пријава:

  1. Подносилац пријаве треба да има важећу пробну возачку дозволу;
  2. Подносилац пријаве треба да има пребивалиште на територији општине Ариље

Подносиоци пријаве обавезни су да доставе следећу документацију:

  1. Фотокопију важеће пробне возачке дозволе;
  2. Фотокопију личне карте (ако је лична карта без чипа)/очитану личну карту (ако је лична карта са чипом);
  3. За лица са важећом пробном возачком дозволом, а која немају навршених 18 година (малолетна лица), неопходна је потписана сагласност од стране једног од родитеља, која се налази у прилогу.

Начин пријављивања:

Пријава на Јавни позив подноси се предајом у затвореној коверти на писарници Општинске управе општине Ариље (ул. Светог Ахилија бр. 53, 31230 Ариље- приземље зграде Услужног центра), са назнаком “Пријава за Тренинг безбедне вожње“, Савет за координацију послова безбедности саобраћаја општине Ариље. На полеђини коверте обавезно навести име, презиме, адресу и контакт телефон.

Јавни позив отворен је од 31.10.2022. године до 02.11.2022. године, до 12.00 часова.

Напомена: Разматраће се све пристигле пријаве, док ће првих 35 пријава, према времену приспећа и испуњеним критеријумима бити одобрено.

Првих 35 подносиоца пријава који испуњавају напред наведене критеријуме, о времену и месту поласка орgaнизованог превоза и другим информацијама важним за реализацију ове активности биће обавештени у четвртак 03.11.2022. године, на контакт телефон који су навели приликом пријаве на Јавни позив.

Додатне информације у вези са Јавним позивом могу се добити путем броја телефона: 031/3150110.

Прилог: Сагласност

 

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018