Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Сарадња ће бити настављена
Сарадња ће бити настављена
Актуелности - Вести

ПартизанДанас су општину Ариље посетили званични представници ФК“Партизан“, тренер пионира у ФК „Партизан“ Дарко Тешовић, тренер у Партизановој школи фудбала Дејан Рађеновић, главни скаут за млађе категорије Душан Трбојевић и тренер Омладинске школе фудбала „Вранић“ из Ариља, Радован Вранић.

Госте је примио председник општине Зоран Тодоровић са којим су разговарали о наставку сарадње. Председник је оценио да је досадашња сарадња београдског клуба са општином Ариље, била успешна чему је својим анgaжовањем допринео тренер Радован Вранић.

с – Данас ћемо разговарати о продубљивању досадашње сарадње и успостављању чвршћих веза између општине Ариље и ФК „Партизан“. Фудбал је најраспрострањенији спорт  у свету и код нас, а људи из „Партизана „ су препознали и промовисали играчке потенцијале из овог краја.

Сматрам великом подршком што је „Партизан“ као велики клуб подржавао све турнире у Ариљу, чему су допринели и други учесници. Ми ћемо настојати да у наредном периоду фудбалске турнире уврстимо у туриститичку понуду града, и надам се ако буде новца, да ћемо више издвајати за спорт, изјавио је између осталог председник Тодоровић.

Poseta PartizanaПосета Партизана
Посета Партизана
Посета Партизана
Посета Партизана
Посета Партизана
Посета Партизана

Захваливши се на гостопримству Душан Трбојевић је истакао петнаест година дугу сарадњу са Школом фудбала у Ариљу, и рекао да је овај састанак уприличен ради договора о даљој сарадњи ФК „Партизан“ и општине Ариље заједно са кубовима који овде постоје. Трбојевић је овом приликом најавио одржавање Новогодишњег турнира у Ариљу у периоду од 27. до 30. децембра 2012. године уз подршку ФК „Партизан“.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018