Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести У сусрет Божићним и Новогодишњим празницима
У сусрет Божићним и Новогодишњим празницима
Актуелности - Вести

ИмпулсАриљско Друштво за подршку лицима са посебним потребама “Импулс”, сваке године, обележавање Божићних и Новогодишњих празника започиње пригодном прославом и сусретима са својим члановима. И ове године, добре намере “Импулса” да у кризним временима своје чланове обрадује поклонима, подржали су ариљски привредници, али и појединци.

Јуче је, у просторијама “Импулса”, Деда Мраз делио поклоне најмлађим члановима Друштва. До завршетка празника, поклони и лепе жеље стићи ће и до оних чланова Друштва који нису били у могућности да присуствују заједничкој прослави.

U susret Božićnim i Novogodišnjim praznicimaУ сусрет Божићним и Новогодишњим празницима
У сусрет Божићним и Новогодишњим празницима
У сусрет Божићним и Новогодишњим празницима
У сусрет Божићним и Новогодишњим празницима
У сусрет Божићним и Новогодишњим празницима

–Трудимо се да пробудимо добро у људима, јер сматрамо да ће једино тако свима нама бити боље. Помажући и пружајући подршку другима, заправо помажемо и себи самима. Иако су времена тешка, ове године је нашу поруку и позив за чињење добрих дела, прихватио већи број предузећа, али и наши суграђани, појединци. Сви они показали су, макар и најскромнијим гестом, да разумеју нашу поруку и зато смо им захвални, рекла је Борка Бркић, председница Удружења “Импулс”.

Пред бројном публиком у просторијама “Импулса”, представу “Мали принц” изводили су ученици Средње школе “Свети Ахилије”. Представа говори о траgaњу за неким местом у свима нама, између сна и јаве, света детета и одраслих, маште и стварности. Однос одраслих и деце, разумевање детета, прва љубав и велика пријатељства, неке су од тема којима се представа бави на необичан начин.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018